Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635


Postări Recomandate

  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Salut!

Si eu am ajuns la Cristina saptamana asta, pentru prima data.

Mi-a deschis usa o faptura subturica, blonda, foarte finuta care seamana putin cu Cameron Diaz.Colega ei este si ea simpatica si sociabila, cu forme rubensiene.

Ne-am futut un numar, a fost super, îi place pula, e foarte curata am lins-o in pasarica si anus, ne-am excitat teribil.

Am regulat-o in poz misionar si capra, geme, te trage in ea, se mangaie la pasarica...e super tipa.

Am ales totul protejat, asa fac eu.

Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost la ejaculare, mi -as fi dorit sa nu se fereasca de sperma asa de mult, am scos perzervativul si parca nu vroia sa murdaresc cu el prin pat...pe jos, a luat repede un servetel sa-l puna in el, desi am înteles ca pot finaliza cum vreau.(cim, pe corp, in prezervativ)

In rest, la superlativ totul, pret 100 lei/nr, calitate in comportament si servicii, curata.

Abia astept sa revin poate o incerc si pe colega ei.

 

Pula sus!

Colegu pana la urma la " desi am înteles ca pot finaliza cum vreau.(cim, pe corp, in prezervativ) " a zis ca presteaza CIM sau nu ? sau ai scris tu gresit recenzia .. sau ti-a zis ea sa nu scrii si din greseala te-ai dat de gol =)) ? care cum ce..

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Salut, sa fiu eu oare cel ma ghinionist sau poate pun prea mare accent pe seriozitate și discretie. Am ajuns și eu la dr.acum 2-3 spt. de atunci sa întâmplat ceva ciudat, la tel. a sps ca se cam grăbește și ca trebuie sa plece undeva, dar hai ca ma primește, totul a decurs oarecum în graba, dar cu potențial mare, ii place sau nu ce face da impresia ca ii place și o face bine, mica mare se înfige în cosor de zici ca este ultima oara când o face. Am trecut peste treaba cu graba în speranța că revin și o facem mai pe îndelete...

Spt asta o sun și răspunde colega, am aflat după, întreb dacă este libera spune ca da și ii spun ca ajung în 10-15 min, ea "10-15 mintute?" și o întreb de ce este ada mirata dacă a dpus ca este libera, ajung, sun și îmi transmite ca sa mai aștept 5 min. aștept 5 min. și plec, după 15 suna sa întrebe dacă ma sunt și ii spun ca o sa revin. Sun după 2 ore și stabilim sa ne vedem în 25 min, revin în 25 min când era jos și sun, dar răspunde colega și foate mirata ma întreabă "ai ajuns?" bineînțeles ca nu știa despre ce este vorba.. o întreb dacă este libera colega și îmi spune sa urc, acolo surpriza la ușă pantofii unui coleg.. ma invita colega în dormitorul ei sa aștept sa plece colegul, ee atunci m au apucat toți toți nervii din lume, în timp ce eu stăteam pitit după ușa și colegu cu Cristina făceau conversație pe hol la ura, într-un final pleacă, ma vad cu dr.care ma invita în dormitor, dar eram suficient de nervos încât nu mai aveam chef de nimic, ii fac teorie, m-am rezumat la atât, dar îmi venea sa o ciufulesc..., ii spun ca nu se face asa ceva și ca ar trebui sa își revizuiască atitudinea fata de client în legătură cu programările și am fugit ca nu știu cat ma mai puteam abține sa nu iasă mai rau....

Din punctul meu de vedere nu merita, eu nu am sa mai revin nici o data.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Cred ca s-au incurcat fetele in programari cine stie plm...acuma depinde de bulan ce pot sa zic man, poate te racoreste domnisoara cristina cu un futai moca sa nu mai fii suparat :D

Link spre comentariu
Vizitator pion325
Reputație: 0

Salut, am fost astazi pentru prima data la Cristina si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta.

Locatie-10 (apartament ingrijit, baia echipata cu tot ce trebuie, prosop curat)

Aspect-9,5 (blonda finuță, subțirică, foarte draguță la față)

Igiena-10 (mirosea foarte frumos)

Oral-nu am vrut, nu ma dau în vânt

Normal-10+ (foarte activă, se implică)

GFE-9,5

Clar o voi revizita.

Merci Cristina! ;)

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am fost si eu in sfarsit la Cristina si m-am simtit foarte bine. Oral deep, normal se agita mai mult decat tine, implicare maxima. Printre cele mai bune oferte la 100/200. Recomand! :)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Cristinuta o dulceata de domnisoara care insa stie bine meserie .Nu am mers foarte des la dumneaiei desi o stiu de acum 2-3 ani in urma de cand statea la parterul unui bloc de langa peco ROMPETROL sat vacanta. Insa de cate ori o vad este o placere ,o incantare sa-i redescoper noi tehnici noi valente ...are o tehnica deosebita cand este deasupra si o miscare brauniana de te face din doi timpi si trei miscari . daca altele vor si le convine sa faci tu toata munca ea se ofera sa faca ea totul si ceea ce face face uimitor de bine . Nici oralul nu este tocmai de lepadat .slabuta ,vioaie si mereu zambitoare doar sa-i arunci o pastila ca este imediat pusa pe caterinca ,fata umblata deci destupata la minte .ca varsta cam intre 23-28 ani deci nici incepatoare nici milf..adica pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele deci total de acord cu cele spuse de action mai sus...o idee buna de WEEK-END.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...