Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare,

Subscriu si eu treaba cu wup ul; intotdeauna prefer sa-mi fac programarea cu fetele pe wup, dar Cristina nu foloseste si nici la sms nu raspunde. M-am hotarat sa trec peste pasarelele mele si luni am sunat-o si bine am facut. Mi-a raspuns cu voce sexy si calma, mi-a dat adresa si in 15 min am fost la ea.(la ciresica, undeva pe langa ING)

M-a primit intr-o rochita rosie, mulata pe corp, parul aranjat misto si foarte fain machiata. Ochii aia mari si verzi ma urmaresc si acum. Domnisoara spre skiny, dar cu forme sexy, fund misto, sani mici, dar obraznici... pe gustul meu.

Apartament foarte fain si foarte curat. A zis ca mai are o colega, insa nu am vazut-o.

 

Am fumat o tigara, mici discutii...Cristina e foarte sociabila si deschisa. Apoi m-am cerut la dus, am primit prosop curat, alb imaculat... ea facuse inainte. Baia e la fel de curata ca restul apartamentului si dotata cu tot ce-ti trebuie.

In camera actiunii patul nu e pe gustul meu, are o saltea enervanta pe arcuri ce-ti strica cateodata ritmul.

Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, din partea ei si un oral neprotejat foarte bine executat. Am avut parte de deep, scuipat, lins, diferite metode de supt, apoi ladyontop. Miscarile sexy si diferitele pozitii care faciliteaza penetrarea m-au facut sa termin destul de repede primul numar.

Am mai fumat o tigara, iar mici discutii si am trecut la al doilea numar care a inceput tot cu un oral misto neprotejat. Aici stiam ca o sa ma tina mult si bine si am preluat initiativa... pe la spate o priveliste de zile mari, fundul misto, carnea tare, piele fina. Schimbat cateva pozitii, ba in picioare, ba in genunchi, ba pe spate unde si-a ridicat picioarele pe umerii mei. Foarte sexy aceasta ultima pozitie. Isi mai si ridica fundul ca penetrarea sa fie maxima si da ‘drumul la morisca’ cum a zis un coleg, niste miscari circulare din bazin... o nebunie.

N- am mai reusit sa termin ( incep sa ma ingrijorez pt mine ) si la recomandarea mea am incheiat intalnirea.

 

Apartament 8 doar din cauza patului

ON 10 pentru tehnica si glumitele din timpul lui :)))

NP 10 cu felicitari pt implicare si proactivitate

GFE 9 poate iese experienta data viitoare- mi-e rusine sa zic ca nu am contribuit deloc, poate si din cauza neincrederii data de prima intalnire( din partea mea, Cristina - o profesionista )

FK nu face

Anal nu face

De rocomandat-da, pt mine Cristina este foarte atragatoare si stie ce si cum se face

De revenit - da, cu ea vreau sa-mi iasa GFE

 

Halat - 200 plus atentia ca n-am reusit sa iau nimic cu restrictiile COVIDului

 

Spor in toate

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Markus, ma intreb daca nu cumva ai fost la ea in jur de 8 seara?? atunci trebuia sa ma vad eu cu ea, am sunat-o pe la 19:30 si am stabilit  ca in jumatate de ora sa ne vedem. Cand am ajuns la ing, telefonul inchis.

:

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut 👋

 

Da știu că ar trebui să fiu izolat dar nu se mai putea 😠așa că am decis acum două zile să o vizitez pe domniță, fapt datorat în special de recenziile bune, așa că trec la recenzie.

 

Programare făcută telefonic, era bine dacă avea și wapp dar mi-a explicat de ce nu are.

Ajuns la ING Cișmelei, sunat sa ma îndrume și urcat la ea, ma așteptat după ușa, după ce am întrat am văzut o fată drăguță, îmbrăcată frumos și un apartament curat și aerisit. Invitat în dormitor, am socializat puțin, mi-a dat și un pahar de apă, ca mai apoi sa trecem la acțiune (neavând nevoie de duș, am venit pregătit), când și-a dezgolit trupul, am descoperit o fată slăbuță și îngrijită.

A început cu sărutări pe corp, după care a trecut la junior, la indicațiile mele a avut grija și de ouă, oral frumos, și cum zicea cineva mai sus, cu niște limbi pe capul juniorului, excitante ca mai apoi a pus cauciucul cu gura ca să trecem la normal cu ea deasupra, m-am jucat și cu sânii ei micuți, dar frumoși, ma și sărutat pe gât, gemete ușoare și apoi finalizat eu în balonase.

ÃŽnainte sa începem cel de-al doilea număr, am fost servit cu încă un pahar cu apă, socializat, fumat o țigară și după trecut iar la un oral făcut ca și precedentul iar la normal cu deosebirea ca am folosit poziția capră și aici am avut o surpriză plăcută, îmi place cum îți face opturile acelea, se sincronizează cu tine, ba chiar preț de câteva zeci de secunde doar ea dădea contre și eu doar stăteam, super tare chestia asta. ÃŽntr-un final am finalizat în balonase, igienizat îmbrăcat și spre casă.

 

Note:

Oral 9

Normal 9 spre 10, mi-a plăcut chestia cu opturile și sincronul, nu îmi iese la toate excoretelor

Anal nu face

Gfe 8 fără FK :(

 

Cadou 200 o oră

 

De revenit, da, dar să se mai liniștească nebunia asta.

 

Sper sa nu fii uitat ceva, salutări tuturor.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...