Sari la conținut

❤❤ana❤❤ 0748376435


Postări Recomandate

  • Oras:tg jiu
  • Oras:tg jiu

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ANA/7b01657f706e6452.html

 

Domnisoara undeva la 25 ani..am facut stanga imprejur cum mi`a deschis usa..e destul de plinuta..nu vreau sa fiu rautacios dar e naspa dupa gusturile mele. Daca nu gresesc cere 100 finalizarea on+np

 

Locatie str Corneliu Bordei nr 7

Link spre comentariu

 

La aceeași domnișoara cred ca am ajuns și eu. Eu unul asta îmi doream, am avut experiențe plăcute mai mereu cu tipele plinuțe.

Mi.a deschis USA și m.a poftit in sufragerie,m.a întrebat cât timp am de gând sa stau si ce servicii vreau sa îmi facă. Am plătit PTR o finalizare după care m.a îndrumat către baie unde mi.a oferit și un prosop curat! Revenit in camera m.a așteptat cu semilumina după care partida noastră a deputat cu un oral BINE punctat! Am trecut la treaba, spre rușinea mea după 5 min aproximativ eram gata. S.a oferit sa îmi scoată prezervativul cu un șervețel după care “a făcut curat la locul de munca” . Spre surprinderea mea a fost drăguța și amabila pana la sfârșit. Poate ai nimerit tu intr.un moment mai puțin ok al ei. Eu unul Am fost mulțumit de prestație chiar dacă este plinuță știe ce are de făcut! Recomand!

On:10/10

Np:9/10

Atitudine:10/10

Locație:10/10

Link spre comentariu

  • Oras:tei
  • Oras:tei

am avut multe surprie neplacute , sa ma duc la alte anunturi , alte poze , si sa dau tot de ea , la alte telefoane , e terorista si nenorocita rau de tot cu anunturile , are depozit de telefoane mobine , dupa ea , chesti dubioase . foarte grasa , foarte jignitoare , nu respecta timpul , nu respecta nimic .

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...