Sari la conținut

Monica 18 ani - 0767701351


izdn

Postări Recomandate

  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Hello friends!

Am vizitato si eu pe ea saptamana asta.I-am scris pe whatsapp, a raspuns prompt.Mi s-a parut haios ca dadea mesaje vocale in loc de mesaje scrise, oricum are o voce frumoasa. Era disponibila chiar atunci.

Locatia langa E-ON Gaz. Am ajuns la ea, mi-a placut ce am vazut.M-am bagat la dush, am primit prosop curat.Cand am iesit de la dush ma astepta cracanata, goala, cu niste ochelari de scolarita care o faceau sa para si mai sexy.Mi se pare ca arata mult mai bine live ca in poze.

Am ajuns langa ea, i-am spus ca nu prea sunt in forma ca am avut cateva zile mai noasoale, la care imi zice ca pot sa-i povestesc (de apreciat ca incearca sa te faca sa te relaxezi). I-am povestit foarte putin, ca doar am venit la futut, nu la pshiholog, iar eu, bineinteles ca aveam alte prostii in cap :))

Si asa a inceput actiunea. Fata s-a dus la al mic, a inceput sa se joace si sa vorbeasca cu el :)). A luat prezervativul sa-l monteze si am intrerupto spunandu-i ca vreau eu sa ma bucur de corpul ei prima oara. Cand am inceput sa-i ling sanii aia frumosi mi-a spus ca pot sa strang tare de ei, ca pot sa o iau mai tare ca pe ea nu o deranjeaza.Zis si facut :)).

Am puso capra, am sarutato pe fund si am inceput sa-i fac analingus si cunilingus alternativ. La pasarica era neepilata de vreo 2-3 zile dar nu a fost deranjant.Parea sa-i placa foarte mult, a inceput sa geama puternic, nu stiu daca s-a prefacut sau nu, dar daca a fost real ma bucur ca am facuto sa se simta bine.Dupa un timp m-a oprit si mi-a dat un vibrator mai mic sa il bag in pasarica in timp ce o lingeam in fund. Neavand experienta cu ele nu am stiut cu ce capat sa-l introduc, dar m-am descurcat in cele din urma :)).I l-am bagat foarte adanc, iar toata chestia asta m-a excitat la maxim. S-au incins spiritele, mi-a facut si facesitting dupa care am oprito sa facem putina pauza ca am simtit ca-mi venea sa-mi dau drumul. Mi-a tras un oral foarte fain, adanc, cu schimbari de ritm unde nu am rezistat mult.

Am mai stat putin la povesti, fata e foarte dezinvolta si dezinhibata, totul vine natural cu ea. Mi-a dat impresia ca ii place foarte mult ceea ce face, chiar mi-a povestit cateva escapade sexuale ale ei si mi-a zis ca pentru ea sexul e cel mai frumos lucru. M-am bagat sa ma spal, apoi s-a dus si ea.

La al doilea numar am rasfatato eu din nou cu limbi in mai multe pozitii, apoi ma rasfatat si ea cu un oral, dupaia am facut 3 pozitii clasice: lady on top, misionar si mama iedului, la ultima finalizand ajutat fiind si de privelistea frumoasa.

Nu am mai facut dush, am vrut doar sa ajung acasa sa dorm.I-am inmanat 300 de lei pe care am vrut sa ii dau la pauza dintre numere, dar ea mi-a zis ca ii pot lasa la final. Ne-am luat la revedere si am plecat.

A fost o experienta pe care nu am sa o uit.Eu o recomand. E o femeie foarte frumoasa care stie sa te faca sa te simti relaxat. Multi am vazut ca s-au plans de ea dar eu sunt sigur ca a mai invatat multe de atunci. Eu nu am gasit chestii care sa nu-mi placa la ea, inafara ca nu face FK si ON. Dar nu pentru asta am venit, am venit sa fut ceva frumos :))

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...