Sari la conținut

Monica 18 ani - 0767701351


izdn

Postări Recomandate

  • Oras:bv
  • Oras:bv

Frumusica, nu chiar remarcabila (nu intorci capul dupa ea pe strada), insa dezbracata arata bine, numai buna de ce ne dorim... nota 9

Locatia fara discretie, bloc comunist undeva in zona Lipovei, etaj: ultimul (4 din 4+mansarda), zicea ca si-a schimbat locatia f recent. Urcand scarile, m-am intalnit cu vecinul de pe colt care isi uda florile de pe casa scarii. Era nemultumita si ea de apartament, probabil "altcineva" ii gasise noua locatie: nota 5

Mi s-a oferit prosop curat si mare ceea ce este de apreciat, Dupa dushul meu (solicitat de mine) a intrat si ea ceea ce am apreciat din nou. Asadar Curatenie / Igiena: nota 10

Actiunea s-a rezumat doar un singur numar, la meseria asta avea doar un prezervativ disponibil... dat pe repede inainte, o fi facut si sport cum zicea cineva pe aici, totul protejat (de apreciat mai ales prima data cu un client) nota 7

Halatul: i-am oferit cadoul pentru o ora intreaga si mi-a spus atunci ca are unicul prezervativ din casa... Mi-a returnat 100, asadar 250 ora / 150 intamplarea (mama lui de prezervativ, o sa duc cu mine o cutie poate se rupe poate o fi gaurit, macar sa mai gasesc unul doua bune)

In concluzie, de revizitat daca nu ai alta varianta.

  • Like 1
Link spre comentariu

Puteai sa nu specifici chestia asta cu prezervativul :) sa fi fost o alta fata îți lua banii pe o ora făcea o finalizare un pic de masaj și te scotea afara dar eu am fost cinstita ca cu oricare dintre vioi de fiecare data ., iar voi totuși țineți sa specificați fiecare fleac )

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Puteai sa nu specifici chestia asta cu prezervativul :) sa fi fost o alta fata îți lua banii pe o ora făcea o finalizare un pic de masaj și te scotea afara dar eu am fost cinstita ca cu oricare dintre vioi de fiecare data ., iar voi totuși țineți sa specificați fiecare fleac )

 

Chill!

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Vizitat domnișoara împreună cu iubita mea în ianuarie. Am discutat destul de mult cu ea înainte și a fost foarte drăguță. Ne-a îndrumat spre locație și odată ajunși sus, am fost surprins sa vad o fata frumoasa, deschisa și tânără. Ne-a servit cu un pahar de suc, am fumat o țigară, ea s-a dus la duș, noi am venit pregătiți de acasă.

S-a întors la noi invelita doar într-un prosop pe care-l lasă să cada ușor de pe sâni. Ne-a invitat în camera de joacă, a pregătit lumina, și-a dat prosopul jos și a invitat-o pe iubita mea în pat. Eu am rămas puțin sa le admir și m-am băgat și eu în seama.

Am început prin ai admira sânii, mari, fermi. Apoi m-am pus pe spate și am lăsat fetele sa se ocupe de mine. Monica se implica foarte mult, adânc, umed, atenta la toate zonele,cu gemete….tot ce trebuie.

Spre marea mea dezamăgire, probabil ca era prima data când o făceam cu două oralul nu a avut rezultatul așteptat, dar totuși am reușit sa fac treabă cu ea. Am început cu iubita mea, apoi cu Monica pe care am pus-o capră. Era și ea foarte uda, labii mici și frumoase, o priveliște deosebită. După câteva minute mi-am dat drumul.

Spălat, fumat, întors la locul faptei.

De data asta au încercat fetele vreo 10-15 minute fără niciun rezultat asa ca le-am ajutat pe fete sa se simtă bine. Monica s-a udat foarte tare și mi-a părut rău că nu îi pot face nimic. Au terminat amândouă cu implicare din partea Monicăi și girl on girl.

Din nou spălat, fumat, discutat, plătit și plecat.

Am depășit cu vreo 15 minute timpul alocat dar nu ne-a grăbit.

Am fost foarte mulțumit chiar dacă au fost ceva probleme din partea mea. Ea s-a implicat în absolut tot ce a făcut.

Am revenit din nou în aprox 3 săptămâni și acțiunea a decurs cam la fel, cu tot cu problema mea.

Notele o sa fie maxim pentru orice a făcut ea. Foarte sociabila, plăcută, de revenit sigur.

Sper sa își aducă aminte de noi. Te pup.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...