Sari la conținut

Alina 0736818737 - Calea Mosilor


Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

La recomandarea lui Sangre m-am dus si eu la domnisoara ma sus mentionata.Un pic reticent la inceput, nu prea imi plac tipele cu par cret expandat ca in pozele acelea profesionale.Sangre m-a asigurata ca e fata fina, m-am dus si nu am regretat.

Tipa cam 165 de cm, slim, sani micuti, frumoasa la fata, nu cred ca e de etnie, alura supla, craci misto, curul bombat e piesa de rezistenta.

Foarte prietenoasa, calda, dar se rezuma la atat in rest e profi.Eu i-am spus ca vreau sa stau30 de minute si oralul sa fie fara prezervativ.Am oferit 200 de lei pentru asta, altfel m-ar fi costat 150 de lei 20 de minute cu oral neprotejat.In total cu dus si discutii am stat vreo 35-40 de minute, nu am regretat niciun moment banii oferiti.

 

Actiunea a debutat cu ea pe tocuri si in lenjerie, saruturi pe corp, limbi pe sfarcuri din partea ei, apoi eu oral ei, se pare ca-i place, se umezeste natural si accepta degete in pizda.

Oralul ei a fost fara prezervativ asa cum am conveit.Suge pula cu pofta, adanc, eu am temperat-o un pic, imi place ori sa fut in gura, ori sa fiu futut cu gura.Nu agreez ventuzarea pulii cu gura, probabil unii sunt incantati de asta.

La normala foarte buna, contre, pozitii, fara comentarii, prezervativul un pic prea stramt.Am finalizat dupa o ultima pozitie favorita in picioare pe la spate.

Fata sta la Romana, intr-o garsoniera mica in care si fumeaza.Eu nu am probleme cu asta, aviz celor care au.Am primit la inceput prospop curat alb impecabil, ea era curata dusata.

 

Note:  

 

Locatie: 8 lipsa locuri de parcare, mic, curat

Aspect: 9, frumoasa, supla, fina, cur bombat

Oral      9, nu s-a plictisit, adanc, dar prea ventuza

Normal  9

Igiena 10

GFE    7,5 prietenoasa, fara fk, profi..daca ar incerca sa vanda iluzia....ar fi mai bine

 

Recomand, e o noutate care nu apare prea des pre forum.Merita macar odata vizitata.

Poate isi face cont si ne lamureste si cu tarifele si timpul, pentru a nu da nastere la discutii cretine.

  • Like 12
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Piata Romana
  • Oras:Piata Romana

Buna băieți , sunt Alina și da , pozele îmi aparțin în totalitate . Mulțumesc pt recenzii 😘 și vreau să vă lămuresc cu privire la anumite aspecte . Finalizarea este de 30 de minute (150 de lei ) , iar ora de 60 (250 de lei ) , serviciile mele sunt de sex oral ( neprotejat in funcție de igiena ) și normal diferite pozitii. Locuiesc singura deci respect intimitatea clientului . Locația mea este la Romana in apropierea Kfc-ului , iar numarul de telefon 0733155281 . Pupici 😘

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna băieți , sunt Alina și da , pozele îmi aparțin în totalitate . Mulțumesc pt recenzii și vreau să vă lămuresc cu privire la anumite aspecte . Finalizarea este de 30 de minute (150 de lei ) , iar ora de 60 (250 de lei ) , serviciile mele sunt de sex oral ( neprotejat in funcție de igiena ) și normal diferite pozitii. Locuiesc singura deci respect intimitatea clientului . Locația mea este la Romana in apropierea Kfc-ului , iar numarul de telefon 0733155281 . Pupici

 

Mai ai un topic deschis prin zona Militari, sunt valabile si numerele acelea?

https://nimfomane.com/forum/topic/93420-alinaally-07624721300735029974-fund-ca-in-filmele-porno/?do=findComment&comment=3359960

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Piata Romana
  • Oras:Piata Romana

Buna dragilor vad că au apărut tot felul de speculații , deci simt nevoia sa clarific puțin lucrurile . Am fost animatoare asta cu aproximativ 2 ani in urma acum nu mai am timp pt asta chiar daca este o mare pasiune de a mea ,fundițele au devenit destul de comune deci nu va axați pe asta . În militari am muncit într-adevăr dar cu 6 luni in urma aproximativ într-o locație foarte drăguță și curată in care îmi selectam clienții, iar preturile erau aceleași . Un ultim detaliu țin să precizez nu mănânc peste nu îmi place nici la propriu nici la figurat .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

Buna dragilor vad că au apărut tot felul de speculații , deci simt nevoia sa clarific puțin lucrurile . Am fost animatoare asta cu aproximativ 2 ani in urma acum nu mai am timp pt asta chiar daca este o mare pasiune de a mea ,fundițele au devenit destul de comune deci nu va axați pe asta . ÃŽn militari am muncit într-adevăr dar cu 6 luni in urma aproximativ într-o locație foarte drăguță și curată in care îmi selectam clienții, iar preturile erau aceleași . Un ultim detaliu țin să precizez nu mănânc peste nu îmi place nici la propriu nici la figurat .

Hai ca te-ncerc si eu curand !! 😆

Sa vad ce stii sa faci .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Piata Romana
  • Oras:Piata Romana

Ha ha 😂 presupun că mulți se întreabă dacă sunt de etnie romă ca și origine 😄 , da sunt , dar cred că aspectul asta prea puțin contează suntem oameni mai presus de toate eu folosesc termenul de "tigan" doar la nivel comportamental 😘

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...