Sari la conținut

Alina 0736818737 - Calea Mosilor


Postări Recomandate

  • pisicuts a schimbat titlul în Alina 0725284306 - Stefan Cel Mare

Bună! Sunt Alina și țin sa precizez că mi-am reluat activitatea , las mai jos o lista actuală cu prețurile și serviciile.  Pupici 

SERVICII:

 

preludiu(mangaieri,sarutari corporale),

sex ORAL (protejat/neprotejat in functie de igiena),

sex NORMAL (protejat),

GFE

masaj erotic/de relaxare,

mici fantezii,

69,

franch kiss (doar in functie de igina și de chimia dintre noi )

Finalizare corporală 

CIM / CIF ( în funcție de igiena) extra 50 

dominare soft

foot fetish

foot job

facesitting

hand job

Roll play

spit

despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic

costumatii sexy/ciorapei/pantofi cu toc inalt

 

 

 

PROGRAMARI LA TEL: 0725284306

 

Programările se pot face telefonic sau pe Whatsapp  (prefer programările pe Whatsapp)

 

 

 

Daca ai placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, suna-ma te rog din timp in vederea unei programari.

Intarzierile neanuntate duc la anularea întâlnirii !!

 

 

Sunt disponiba intre orele 10.00_22.30 (program flexibil)

I speack english,Je parle français,Ich spreche Deutschâœ

 

 

 

150lei finalizarea

 

 

 

250lei ora care include 2 finalizari

 

 

NU ACCEPT persoane care au bile/canamicina; in stare de ebrietate sau sub influenta altor substante interzise .

 

Nu raspund la numere private

 

NU FAC DEPLASARI.

Locatia este in zona Stefan Cel Mare

Te astept la mine! Pupicii 

received_435400104443060.jpeg

20210223_234457.jpg

  • Like 8
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu

Bună! Am și eu mica rugăminte la voi în cazul in care a intervenit ceva si nu mai puteți sa va respectați programările să aveți bunul simt sa ma anunțați ca sa îmi pot gestiona și eu timpul  . Astăzi sunt disponibila pana la ora 22:00 . Zi frumoasa ! 🤗

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Dacă tot nu am primit răspuns am băgat o fisă și am verificat personal... Corect, are oferta suplimentată cu asta.

Tot în blocul de lângă IGP este, mai era o fată care cică lucrează în același apartament. Locul este suficient, duș dotat și funcțional.

Ea este o "mamacita", milf așa mai stil latino, drăguță la corp (nu e Barbie după 2 sarcini dar milf e milf) și cu fundul ăla mișto. Dar mai plăcută chiar e în modul cum se poartă înainte și în timpul operațiunilor.

Nu am stat mult, eram pe fugă eu și eram curios despre ea, nu mai fusesem și chiar voiam să verific cum e un COF. Am avut parte de niste ON foarte potrivit, chiar m-am lăsat să mă mișc eu destul de mult și ea s-ar ajustat la ritm bine. Și bum trosc, s-au întâmplat finalizarea. Calm, frumos, discuții plăcute, ciao la revedere.

Fata merită, 

Mersi Aly.

 

 

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

M-am vazut cu Alina. Chiar este o dulce, iti dai seama de cand iti deschide usa si iti zambeste si iti vorbeste. Am discutat pe whatsapp cu o zi inainte pentru programare si a doua zi i-am confirmat cu o ora inainte. Locatia e pe Stefan cel Mare, aproape de o gura de metrou. Dupa cum spuneam, este o fata care zambeste si discuta deschis si prietenos, m-a asteptat intr-un body sexy.  Scara e ciudata, blocul e vechi, dar apartamentul si dusul sunt ok  - din pacate dusul e prea mic pentru doua persoane.  Camera ei este insa foarte bine aranjata si perfecta pentru intalnire. 

Alina este o fata pe la 1.60 cu sanii micuti si cu un fund de latina dar ferm. Nu este genul meu de fizic in mod normal dar mi-a placut foarte mult. A fost foarte profi la oral, alterneaza viteza, schimba pozitia si se implica. La fel la normal, se misca ca o femeie careia ii place ce ii faci si geme si da contre si se uita in ochii tai. Am stat de vorba dupa pentru ca am ales o ora, m-am simtit foarte relaxat dupa. 

  • Like 3
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la Alina programare respectata, locatie aproape de metrou stefan cel mare. Alina este o fata zambitoare, scunda, sani micuti si fund bombat.

Actiunea a debutat cu un oral soft nimic spectaculos , schimbat doua pozitii si finalizat doggy. 
Per total o experienta medie, nu este de revenit dupa parerea mea.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Here and there
  • Disponibila
  • Oras:Here and there
  • Disponibila

Salut futăcioșilor și te pup Alina!

 

Am avut azi plăcerea să o întâlnesc pe Alina după câteva încercări repetate și eșuate dinaintea sărbătorilor.

 

Locația: vis-a-vis de metroul de la Ștefan cel Mare, chiar lângă IGP, la un bloc vechi - nota 7.

 

Aceasta m-a așteptat zâmbitoare într-o tinută sumară pe tocuri, am făcut cunoștință, am schimbat 2-3 vorbe și m-a poftit la duș.

 

Ajuns înapoi de la duș, aceasta s-a dezbrăcat și a rămas doar în tocuri așezându-se în pat lângă mine să mai vorbim preț de vreo 10 minute. Am râs tare, are un zâmbet frumos, la un moment dat m-a întrebat ce zodie sunt apoi când a  aflat a râs și mai tare! Deh, amintirile astea! 🤣 am dat s-o pup însă nu face FK așa că m-am mulțumit puțin cu gâtul și cu sânii ei.

 

Citeam printre recenzii că se plângeau unii de oralul ei. Băi fraților, femeia se mai poartă și ea în funcție de cum vă purtați și voi cu ea. Eu unul am avut pate de un oral slow dar bun, atât de umed încât a și scuipat pe soldat! Apoi a început să schimbe ritmul cu încercări de deepthroat care i-au și reușit în pofida a unor ușoare lacrimi! Domn din fire am ajutat-o ținând-o de păr dar fără să îi influențez mișcările, aceasta a dat-o din deep într-un ușor face fuck susținut câteva secunde bune! - Nota 9

 

Am simțit cum s-a încălzit Alina că a sărit repede să monteze prezervativul. Văzând-o pofticioasă am cerut-o deasupra ca să muncească puțin! ❤️ Aceasta se mișcă bine în LOT, s-a aplecat pe mine și pot să zic că a avut loc un schimb de replici de am râs amândoi ca 2 descreierați în timp ce ne futeam. Am ridicat-o în stilul lumânare, am prins-o de bazin și i-am dat tare încât să-i joace părul pe lângă sânii ăia micuți dar obraznici. Am mai stat câteva minute în care aceasta mi-a tot repetat că nu poate să mă mai privească și să nu râdă așa că m-a cerut la spate să se mai calmeze că oricum obosise sus.

 

Am schimbat în poziția mama iedului unde Doamne Dumnezeule ce priveliște! 😍 Nu am mai dat într-un așa cur de braziliancă de câțiva ani buni. Ce să zic fraților, nu am iertat-o, am dat acolo cu simț de răspundere iar Alina s-a arcuit și a primit tot ca o eroină. Făcea patul ăla ca toți dracii, a trebuit să îi trag niște palme zdravăne la cur ca să mai acoperim din sunet! 🤣🤣 Aceasta geme foarte frumos și deloc fals! Am prins-o tare de buci și am dat tare acolo câteva minute bune în timp ce ia dădea contre! La un moment dat era foarte udă și s-a prăbușit spunând că “mamă, cred că am transpirat amândoi” 🤣🤣 i-am zis că dacă are nevoie de o pauză să revină la oralul ăla umed pe care-l urma să-l execute și mai cu poftă. Îmi place atunci când îți face oral și te privește în ochi, e ca și cum te cere înapoi în ea. După 5 minute de oral, am rugat-o să monteze un prezervativ și am întrebat-o cum vrea de această dată? Sus înapoi în LOT sau vrea să fie tot mama iedului... ce să zic m-a pus iar la muncă 🤣 dar de această dată s-a așezat ca o felină cu fundul mai jos și cu părul dat într-o parte astfel încât să aibă privirea spre mine, gata să încaseze. ❤️

 

Ce să mai... a început iar maratonul de mișcare al patului unde gemeam amândoi și la 2-3 minute chiar i-am zis “băga-ne-am pula în el de pat că simt că cedează” apoi am revenit la mișcări mai lente până m-am oprit adânc în ea și doar făceam opturi din bazin cât să-i ating toți pereții și să încerc să-i macin pietrele de la rinichi! 🤣🤣

 

Ce să zic... eram amândoi atât de fleașcă încât am mărit iar ritmul la pompare ca să terminăm ce am început amândoi acum aproape o oră. Fiind aproape de finalizare i-am zis că vreau să termin pe bucile alea de braziliancă iar aceasta s-a întors și mai mult cu fața la mine și a zis “hai”! Un minut mai târziu am pictat o frumoasă Mona Lisa pe ce numesc eu niște buci de mamasita! 😍 - nota 9 

 

Băi și ea mergea într-o parte dar și mie-mi tremurau picioarele atunci când mă încălțam! 🤣 

 

Am mai râs puțin la plecare și am întins botul spre ea unde a cedat un pupic! 😘

 

Halat: 250 de lei pentru o finalizare - 1h DTD

 

De revenit: cu siguranță trebuie să schimbăm patul! 😅

 

Te pup, Alina! 😘 Pe data viitoare! ❤️

  • Like 3
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai activează? Și oferă pana la urma Fk?  In anunțul ei din 1 Martie scrie ca oferă apoi citesc in recenzie ca nu oferă. Este nevoie de un update preț/servicii cum spune și nimmerland mai sus. 
As vizita-o ca e foarte drăguța.

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...