Sari la conținut

0725328841 - Brazdă


scracy

Postări Recomandate

  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

Bună seara tuturor! 

Am vizitat-o pe domnișoara din acest anunț: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-senzuala-100reala/7b0162757c616a5f.html. Locația se află în zona Brazdă. 

Ca servicii oferă oral protejat / neprotejat în funcție de igienă cu finalizare orală (zice ea) contra cost și normal protejat. Pozele din anunț sunt reale, însă sunt vechi, nu sunt făcute în locație. În realitate, este mult mai slabă și scundă.

Ca tarife, prestează o finalizare 100 ron, 200 o oră cu 2 finalizări + 50 ron pt fiecare finalizare orală. Practic, o oră cu două finalizări orale costă 300. 

Locația: 8, apartament spațios, la ultimul etaj, curățenie, dormitor ok, baia utilizabilă, însă plină de prosoape murdare și ude pe jos. Nu există prosop pentru clienți, doar săpun lichid. 

Fata: 8, mult mai slabă ca în poze, scundă, brunetă, drăguță la față, are pește din păcate, însă nu stă în locație cu ea. Spune că mai are o colegă care nu era în locație. 

Prestația: 

Oral 5, jalnic, absolut jalnic, labă cu capul în gură e tot ce știe și mișcarea se repetă la infinit. Finalizarea orală e o fantezie probabil. 

Normal: 7, dă 2-3 contre din când în când, umezire naturală absentă. Folosește lubrifiant în exces, se oprește în timpul acțiunii ca să mai adauge lubrifiant, lucru destul de deranjant, mai ales că la al doilea număr mi s-a tăiat definitiv după o astfel de scenă. 

Finalizarea orală, deși am plătit-o, nu am beneficiat nici de ea și nici de diferența de bani. De ce? pentru că, repet, e doar o fantezie, la oral nu te poate termina, iar ea nu face finalizare orală decât la oral, nu poți să scoți prezervativul și să finalizezi în timp ce faci normal.

Implicare 0, nu schițează nimic, poți să i-o tragi și cu un stâlp. I-am făcut oral, nu a schițat nimic. Nu ai voie cu mâna în zonele intime. 

Igienă 10, nimic de zis, epilată total, curată, parfumată, dată cu cremă. 

GFE -1, nu există așa ceva, e proastă de moare, în timpul acțiunii pune tot felul de întrebări idioate și face comentarii aberante. S-a plâns toată acțiunea că din cauza tocurilor o doare un picior. Oral nu face decât dacă stă într-o parte și schimbă poziția (evident se plânge la fiecare 2-3 minute) când îi amoarte mâna. 

Per total, o experiență neplăcută, niște bani dați aiurea. Prețurile 100 finalizare 200 ora sunt din vina noastră că le permitem așa ceva în Craiova, iar 50 de lei extra PE finalizare orală e o prostie. 

De revenit? Cu siguranță NU! Prestația per total a fost jalnică, oralul de toată jena, la normal a fost ca o scândură. 

Singurele puncte forte sunt aspectul ok, igienă foarte bună și locația curată. 

Nu are ce căuta în acest domeniu. 

post-15575-0-14229100-1514908742_thumb.jpg

post-15575-0-57749800-1514908749_thumb.jpg

post-15575-0-69926600-1514908753_thumb.jpg

post-15575-0-60465300-1514908758_thumb.jpg

post-15575-0-71820200-1514908762_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti

Pentru ca nu sunt prea multe recenzii, am zis sa contribui si eu cu una. Doar ce m-am intors de la domnisoara in cauza. Am plecat sa-mi iau tigari la 2 dimineata si am facut un mic ocol si cum in Craiova nu prea raspunde nimeni la telefon noaptea, am ajuns la domnisoara (fiind singura care a raspuns la telefon).

Locatia: in Brazda, pe langa scoala nr.23

Apartamenetul: etajul 3, mobilat frumos, curat.

Baia: nu am folosit-o, veneam de acasa, doar ce facusem dus

Domnisoara miniona, frumusica dar nu spectaculoasa, frumos bronzata, are un cur destul de misto, Sanii mici spre medii, nimic deosebit. A zis ca mai are o colega, care e in camera ei. Nu stiu daca mai era si altcineva in locatie, nu s-a auzit nici un fel de sunet, nu ne-a deranjat nimeni. Am mers in living (dupa cum arata), a schimbat canalul de la tv (se uita la un film, a bagat ceva post cu muzica gen MTV).

Am discutat nitel despre tarife: 100 RON finalizarea, oral + normal combinat, 200 RON ora. Oralul neprotejat, finalizarea orala se plateste extra 50 de RON. In concluzie, o ora cu un oral neprotejat si finalizare orala + normal = 250 RON.

 

Am platit 100 RON pentru un oral, fara finalizare orala si am trecut la treaba. Oralul lent insa se foloseste mult de mana. I-am luat mainile si i-am zis sa-l faca fara, s-a conformat insa nu s-a schimbat nimic. E un oral robotizat ca sa zic asa, n-are nici un fel de tehnica, o suge si cam atat. N-as putea sa zic ca nu mi-a placut dar nici ca m-a impresionat. Am avut parte de experiente mult mai slabe la capitolul asta. M-a intrebat la un moment dat daca punem prezervativul sa trecem la normal, i-am zis s-o mai suga nitel, s-a conformat insa la fel acelasi film, in reluare. Intr-un final, pentru ca nu ma terminam am zis hai sa trecem la normal. A pus prezervativul, s-a apucat de treaba, ea deasupra. Am finalizat in prezervativ si cam aia a fost. Nu e spectaculoasa nici la normal, n-a schitat mari miscari sau gesturi. Servetele din belsug, m-am sters, am mai vorbit 2-3 minute si-am plecat.

 

Pare din zona Olteniei, are accent specific. Nu stiu daca e Craioveanca sau are doar accentul. Una peste alta e placuta si comunicativa insa face conversatie doar ca sa nu te lase sa vorbesti singur. Nu face anal, nu accepta sarutari.

 

Notele:

 

apartamentul: 8 (nu stiu cum e baia asa ca nu ma pot pronunta)

igiena: zic eu ca n-are puncte minus aici, bronzata frumos, curu-i misto, miroase bine si era epilata proaspat

oral: 5-6, o suge mecanic, fara atentie la zonele adiacente, nici macar o tenativa de deep, se plictiseste repede de oral si vrea normal sa te faca sa termini

normal: 5 (n-a schitat nici un gest, nici un sunet, a stat lemn, puteam sa fut la fel de bine o papusa gonflabila ca nu cred ca era vreo diferenta)

 

N-as putea spune ca a fost o experienta jalnica sau niste bani dati aiurea. Am avut parte de experiente mult mai jalnice in Bucuresti si pe bani mai multi. Aspectul fizic o ajuta, igiena la fel. Locatia este curata si asta este un mare plus. In rest, mai are de lucrat la capitolul oral/normal

 

De revenit: e discutabil. Pentru Craiova, nu-i chiar foarte rau. Sunt multe gagici nasoale, la aceeasi bani care stau prost si la aspectul fizic si la igiena, nu mai vorbim de locatie.

 

Probabil, in lipsa de altceva si cu chef de futut la o ora atat de matinala as mai reveni. Altfel, mi-as incerca norocul si in alta parte.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator paladinum
Reputație: 0

Am decis sa contribui la acest forum deoarece m.am folosit de cateva recenzi pt a ajunge la cateva fete dragute si fara sa iau teapa so ma simt oarecum dator.Am fost la aceasta domnisora de 2 ori pana acuma la alegerea mea dupa public 24. O fata draguta la fata bruneta. Am optat pt un oral cu normal,oralul fiind la alegere neprotejat.Glumeata,cu un cur exact ca in poze,bestial sa.i dai pe la spate.Fata are botox in buze o ia pe toata in gura,o senzatie.Normalul la fel de excitant.Locatie usor de ajuns,undeva prin brazda.are rabdare la telefon,voce placuta.

Note oral eu ii acord 8.5

normal 9. stramta se implica geme usor

apartament 9. curat dragut.Acuma e alegerea voastra daca ve.ti ajunge la ea. Eu zic ca se merita,nu e sictirita.De revenit la mine eu zic DA

.

Link spre comentariu
Vizitator paladinum
Reputație: 0

Am uitat sa va zic,fata este cea din poze.Pozele sunt reale facute in locatie. Ea nu stie ca am postat si nici nu stiu daca a fost recenzata de cineva. o sa mai recenzez si alte fete la care am fost sa.mi spun opinia mea daca tot voi nu mai aveti chef sa recenzati si va tot certati pe paginile altora in loc sa contribuiti cu ceva.

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am uitat sa va zic,fata este cea din poze.Pozele sunt reale facute in locatie. Ea nu stie ca am postat si nici nu stiu daca a fost recenzata de cineva. o sa mai recenzez si alte fete la care am fost sa.mi spun opinia mea daca tot voi nu mai aveti chef sa recenzati si va tot certati pe paginile altora in loc sa contribuiti cu ceva.

https://nimfomane.com/forum/topic/105585-0725328841-brazdă/

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator paladinum
Reputație: 0

Asa zic si eu nu vad rostul unui nou topic. Fata e slaba rau la tot ceea ce face asa ca lasa-ne tata cu topicul tau ca o stim

Ai fost tu la ea sa vorbesti,sau doar ai citit ce au scris ceilalti colegi? Eu am zis parerea mea. So mai fi perfectionat fata.
Link spre comentariu

  • Oras:Calator
  • Oras:Calator

Ma prezint ca fiind o bruneta fierbinte fara fite si inhibitii care te invita sa traiesti o experienta de care fiecare barbat merita sa aibe parte cel putin o data in viata scopul meu este sa-ti satisfac toate dorintele si fanteziile tale masculine. suna-ma si iti promit clipe de neuitat in compania mea..pozele imi apartin 100%. rog seriozitate.nu raspund la nr privat sau sms. pentru informatii legate de serviciile mele 0725328841 Oana

post-270066-0-60507100-1551452215_thumb.jpg

post-270066-0-55501200-1551452221_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...