everybodylies Reputation: -3 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Am o curiozitate, haideti sa dezbatem un subiect destul de interesant si des intalnit in lumea curvarilor si a prostituatelor, minciuna. De mici invatam cum sa mintim, prima data deobicei o facem cu parintii, atunci aflam ca minciuna este utila pentru mai multe lucruri, fie ca sa ne scoatem dintr-o situatie periculoasa pentru noi, fie pentru a ne apara sau de a apara pe altcineva. Cand te duci la o prostituata, automat de duci la o persoana care isi trage in fata un voal de minciuni, care urmeaza un scenariu si o poveste credibila, special concepute pentru fiecare client, pentru cel credul, pentru cel tupeist, pentru cel bogat, dar intotdeauna aceste minciuni au un strop de adevar in ele Cat despre clienti, si ei la randul lor, vin cu tot felul de roluri planuite sau scenarii in cap probabil fiind alimentati de aceleasi motive, majoritatea oricum, deoarece sunt putini care aleg sa fie sinceri cu prostituatele, aceia fac o mare greseala, vorbesc aici despre cei care seprezinta cu numele real, le zic unde locuiesc, dau informatii personale si zic povesti despre viata lor personala. Minciuna este o lama cu 2 taisuri, desi credeti ca puteti minti ca sa iesiti din niste situatii, este foarte posibil ca sa fie folosita intr-o zi impotriva voastra, si ca dimpotriva, sa ajungeti si mai adanc sa va scufundati in situatiile de care credeati ca ati scapat, mintind, valabil pentru ambele terte implicate in futai. Multi oameni vad minciuna ca pe un atac la persoana lor, si atunci cand adevarul iese la iveala, fie de buna voie fie prin studii si analize profunde a acelor minciuni, in anumite situati rare, apare si razbunarea.Ce bine insa ca totul este doar o statistica si sansele astea sunt mici! Asa ca, intrebarea mea pentru voi, atat curvari, cat si voi curvelor, este: de ce mintiti?Ca sa va protejati? Ca sa protejati pe altcineva? Ca pur si simplu sunteti niste persoane distruse psihic si numai asa puteti trai cu voi? Este de inteles de ce o faceti, problema este ca multi dintre noi nu stim sa ascundem adevarul prin minciuni, desi avem poker face clar cand le spunem, problema adevarata nu este felul cum mintim, dar despre ce mintim.Si desigur puteti da exemple despre minciuni, eu voi spune pe parcurs, desi am inceput topicul o sa fiu mai retinut, dar ca un exemplu de ice breaker, sa zicem ca o prostituata se lauda cu bunuri pe care nu le poseda ea. http://4.bp.blogspot.com/-nRJhD7XxqaI/VOiHYsR1d7I/AAAAAAAABQA/Gcxu3KnkV2c/s1600/wallpapers_30535.jpg 1 1
picon Reputation: 1046 Posted January 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Posted January 3, 2018 Da. 5 1
dylanbuc Reputation: -1893 Posted January 3, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Posted January 3, 2018 Da 3
everybodylies Reputation: -3 Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Va multumesc pentru raspunsuri, sunt student la psihologie aveam de scris un studiu despre cum sociopatii si psihopatii folosesc minciuna in viata de zii cu zi si eram curios ce parere au niste oameni bolnavi mintal despre subiect, am auzit ca forumul asta nu duce lipsa, de la curvari celebri cum sunt tendoi, dylan si picon, pana la curvare celebre cum era marea psiholoaga sorina si alte filozoafe ca adina milf, ines si vistantric, dar la asa raspunsuri imi este clar, nu doar ca sunteti instabili si labili phihic, dar sunteti si niste prosti facuti gramada! 3 4
vistantric Reputation: -3411 Posted January 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Posted January 3, 2018 Eu nu am mintit niciodată, dar dacă cineva vrea să creadă asa ceva...e liber! 😈
Guest Reputation: 0 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 .. in viata de zii cu zi. , pana la curvare celebre esti tu student, cum e pwlamea scriitoare :slap2 aidepwlamea 7
incepator2017 Reputation: 416 Posted January 3, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Posted January 3, 2018 Va multumesc pentru raspunsuri, sunt student la psihologie aveam de scris un studiu despre cum sociopatii si psihopatii folosesc minciuna in viata de zii cu zi si eram curios ce parere au niste oameni bolnavi mintal despre subiect, am auzit ca forumul asta nu duce lipsa, de la curvari celebri cum sunt tendoi, dylan si picon, pana la curvare celebre cum era marea psiholoaga sorina si alte filozoafe ca adina milf, ines si vistantric, dar la asa raspunsuri imi este clar, nu doar ca sunteti instabili si labili phihic, dar sunteti si niste prosti facuti gramada! Puteai incepe cu asta, nu cu discursul de doi bani si cu chestii împrumutate de la altii - vezi trimiterea la House.totul costa. Vrei sa afli ceva de la barbati - da o bere, fa-ne sa vorbim, vrei ceva de la fete c da 1-2-5 milioane, fa-le sa vorbească. Abordarea ta este gresita si a fost taxata ca atare. Esti inca student, nu cred ca esti in măsura sa dai diagnostice pe care nu stii inca sa le tratezi 3
Guest ccfdtig Reputation: 0 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Nu poți face un studiu aici. Citește niste cărți. Ex: Psihologia minciunii de M.Scott Peck etc.
Guest ccfdtig Reputation: 0 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Pe spatele coperții cărții ce ti am recomandat o mai sus scrie așa: "Minciuna este trăsătura cea mai relevanta a răului ce sălășluiește in oameni, ea fiind atât un simptom, cat si o cauza a răului" - poate ti o fi de folos.
vizita Reputation: 146 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Aici minciuna a inceput in stil barbar,o data cu intalnirile de joia.Se minteau unii pe altii,pana la urma unii au reusit sa combine cateva fete,care sa le futa pe gratis si sa le manance banii,altii faceau afaceri cu ele(prezervative si costume sexy la pret mai mic)cert e ca datorita acestei expuneri,lui Picon iia aparut poza pe forum,fapt deranjant si lipsa de intimitateIn alta ordine de idei,e bine sa nu dai din casa cand mergi la ,,fete,, și da,unele mint la greu,dar daca se fut bine nu ma intereseaza acest aspectStii care e cea mai utlizata minciuna?EU N AM PEȘTE :))))) 3 1
m is for miskin Reputation: -158 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Aici minciuna a inceput in stil barbar,o data cu intalnirile de joia.Se minteau unii pe altii,pana la urma unii au reusit sa combine cateva fete,care sa le futa pe gratis si sa le manance banii,altii faceau afaceri cu ele(prezervative si costume sexy la pret mai mic)cert e ca datorita acestei expuneri,lui Picon iia aparut poza pe forum,fapt deranjant si lipsa de intimitateIn alta ordine de idei,e bine sa nu dai din casa cand mergi la ,,fete,, și da,unele mint la greu,dar daca se fut bine nu ma intereseaza acest aspectStii care e cea mai utlizata minciuna?EU N AM PEȘTE :))))) Moaca lui Picon a aparut pe forum din cauza atitudinii lui de tzatza clevetitoare, moralista de interes si comportamentul perfid de autovictimizare. 2
vizita Reputation: 146 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Cunosc atitudinea lui Picon,culege ceea ce seamană,dar nu i normal sa apara poze clienților pe forum(cu fața)Moaca lui Picon a aparut pe forum din cauza atitudinii lui de tzatza clevetitoare, moralista de interes si comportamentul perfid de autovictimizare.
m is for miskin Reputation: -158 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Cunosc atitudinea lui Picon,culege ceea ce seamană,dar nu i normal sa apara poze clienților pe forum(cu fața)Nu e normal, nici corect, dar meritat. 1
cosmartantric Reputation: 0 Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Moaca lui Picon a aparut pe forum din cauza atitudinii lui de tzatza clevetitoare, moralista de interes si comportamentul perfid de autovictimizare.A incercat si el metoda loverboy, din pacate asta merge doar la pustoaicele de liceu, avem pe aici niste exemple de succes aplicate ca la carte 1
keyser söze Reputation: -1833 Posted January 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted January 4, 2018 Va multumesc pentru raspunsuri, sunt student la psihologie aveam de scris un studiu despre cum sociopatii si psihopatii folosesc minciuna in viata de zii cu zi si eram curios ce parere au niste oameni bolnavi mintal despre subiect, am auzit ca forumul asta nu duce lipsa, de la curvari celebri cum sunt tendoi, dylan si picon, pana la curvare celebre cum era marea psiholoaga sorina si alte filozoafe ca adina milf, ines si vistantric, dar la asa raspunsuri imi este clar, nu doar ca sunteti instabili si labili phihic, dar sunteti si niste prosti facuti gramada!deci cu alte cuvinte ce ai zis ... arunc "nada" sa vad ce iese, ca aici colcaie de jeguri umane? , nu? Sictir... Parerea mea :hihat 4 2
ubi concordia ibi victoria Reputation: 102 Posted January 4, 2018 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Posted January 4, 2018 esti tu student, cum e pwlamea scriitoare :slap2 aidepwlameaS-a găsit un agramat notoriu să corecteze :)
juliano9999 Reputation: 11 Posted January 4, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Posted January 4, 2018 Incepuse asa de bine topicul asta :)) Ce e de fapt minciuna? Are ea un singur nivel?
Guest Reputation: 0 Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Toata lumea minte. Eu mint cand sunt intrebata despre anumite aspecte ce tin de viata personala..pt ca sa ma protejez da. Daca sunt cu un vizitator expansiv si simt ca parca imi invadeaza rapid intimitatea (nu in sens sexual)..atunci spun ca sunt maritata..si in felul asta ma asigur ca nu va mai exista o intalnire viitoare. Culmea e ca intuitia mea a fost buna..si am facut bine ca am mintit afirmand ca sunt maritata. 1 1
deliapisii Reputation: 127290 Posted January 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted January 14, 2018 Da. 28 1
panoramic Reputation: -1920 Posted January 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Posted January 14, 2018 Dar mai grave sunt minciunile cu privire la varsta, ocupatie, statut social! De ce va dati intotdeauna mai tinere decat sunteti? Pe cine aburiti? Tot se descopera! 1 1
Recommended Posts