Sari la conținut

blonda senzuala!!!!!!!!!!- 0765007997 -ANA


Postări Recomandate

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

paduchii lati pot aparea in zona pubiana la subtiori in cap sau la mustata.se capata prin contact sexual si de la asternuturi .din experientele personale avute cu ana nu am remarcat la ea lipsa de igiena ,nu am intilnit-o niciodata neepilata iar asternuturile au fost mereu impecabile.nu exclud posibilitatea totusi ca unul din clientii anteriori lui fatfrumosu72 sa o fi cadorisit-o pe ana cu ceva chiriasi caz in care domnisoara este la aceasta ora si ea bolnava.ne-ar face placere sa auzim si reactia ei si i cazul in care e asa e bine sa ramina o perioada inactiva.am sa urmaresc si anunturile telegraf si e usor de dedus daca nu posteaza acolo inseamna ca ceva e adevarat.sau poate vine vre-un forumist cu informatii noi intre timp.pe vremea mea se purtau flocii la greu si apa era des oprita,sapun  se gasea greu,cu toate astea nu am avut norocul sa ma lipesc de chiriasi,cum le spuneam atunci paduchilor,nici nu imi pot imagina ca mai exista.

Link spre comentariu

Subscriu si eu la parerea lui "obiectiv". Chiar curatenia, igiena si in plus ..e rasa mereu...sunt de nota 10 la ea..cu mine cel putin asa a fost. si casa si persoana. are alte hibe pe care le-am mentionat la recenzii..dar ma mir foarte de parerea lui fatfrumosu72. Nu exclud, pana la urma fiecare cam stim pe cine am vizitat..si daca de la ea a luat..el stie mai bine. ..Doar ca imi e cu mirare...poate i-o fi luat si ea de la altul... :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

am urmarit in ultimele zile anunturile telegraf si observ ca ana este prezenta la datorie in fiecare zi,poate ca de ea nu s-au lipit lateii,altfel nu inteleg cum ar putea sa lucreze cu atita mincarime.poare colegul fat frumosul a mai fost si la alte domnisoare in perioada respectiva sau dupa si si-a luat cadoul din alta parte

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mda, deci primul meu review.

 

M-as caracteriza ca un tip mai retinut(ca sa nu spun timid). In sensul ca la prima remarca gen "iti dai drumu odata" pt mine sexul s-a terminat.Ultima data cand am fost la o working girl a fost acum o luna jumate la Shenzen, in China, si am avut o experienta placuta ( acolo review faci la mama-san, fetele majoritatea vin din vestul Chinei, din saracie, de la 40$ cat se da la Mariposa - navigatorii stiu ce vorbesc- s-ar putea sa ajunga inapoi la colt de strada sa frece bastinasi pe 10$).

 

In Constanta nu pot spune ca am fost de multe ori la fete, ma duc cam o data pe an, dar de cele mai multe ori am fost dezamagit (urate, grase. grabite, vulgare, etc). Dar am dat de site-ul asta si am citit review-urile cu placere (multumesc pe aceasta cale tuturor contribuitorilor, precum si administratorului). 

 

Dar sa trecem la review:

Am vizitat-o pe d-soara acum 2 ore. Iesisem cu un prieten la un "suc" pe la Casa de Cultura, dupa vreo 3 ore si vreo 4 gin-uri imi aduc aminte de "liceenele" de la emag.(in special Diana).Dar incercand sa-i gasesc numarul printre zeci de anunturi am renuntat.Un turn -off fiind si eventuala inghesuiala din apartament si sarindu-mi in ochi anuntul Anei,am hotarat sa apelez la "blonda senzuala". 

 

Deci o sun, imi raspunde nu foarte prietenos, o intreb daca pot sa trec peste 20 de minute. Ok, urmeaza sa sun cand ajung la gara. Ajung la gara,iau o ciocolata, sun din nou, imi inchide telefonul...wtf. sun din nou, se pare ca ma confundase. "poti sa-mi iei si mie un kent gri?" hmm.. ma intorc la chiosc, ii iau un pachet, ma indruma, ajung la usa.

 

Prima impresie...super placuta.E foarte scunda, dar are un corp superb, sani tari, frumosi, un fundulet perfect. La fata e draguta, nu o frumusete dar e f draguta. 

 

Decartez 150 de lei, m-am gandit ca sunt un pic baut si o sa mearga mai greu, si nu vreau sa ne/ma grabeasca.Fumam o tigara in bucatarie, casa e ok, totul nou, curatenie luna.

Trecem in dormitor, incepe un oral placut cu multe limbi , delicat nu ca o pompa de chiuveta. Am incercat un FK, a acceptat, dar se vedea ca nu prea se implica (probabil miroseam putin a alcool :laugh2 , cu toate ca bagasem niste Halls inainte).Ii sugerez un 69, accepta fara probleme, o pasarica superba, curata impecabil, intreb de ochiul maro, zice ca e out of limits, cu toata ca parea incercat.Oralul f placut, fara DT, dar foarte delicat, mai aveam putin si explodam. Sugerez sa trecem la Normal ( nu mai rezistam mult). Pus cauciucul, dar surpriza, insista ca numai capra.Priveliste superba, nici un fel de miros,dar cam larga,(sau se udase de la limbi, probabil, gemuse destul de genuine).Incerc sa ma aplec putin peste ea, sa ii mangai sanii, si hop...imi taie elanul. Mie imi place sa dau sexului o tenta cat de cat personala,mai ales cu tipele frumoase, poate sunt eu mai romantic :hug1 .(lol). Deci gata erectie...ffs. Ok, trecem la oral din nou sa-mi dau drumul. Nici o sansa, pentru ca parea si ea plictisita, m-am cam blocat. E si vine ea cu ideea: trece la bilute, si cica ajuta-te tu cu mana.Zic Ok, dar treci tu cu limba un pic mai jos :). E si a trecut fata cu limba undeva intre oo  si ochiul maro de m-am incins instant. Mi-a zis sa o anunt cand mai am putin, ca sa termin in gura ei. Senzatia era super, fiecare era in lumea lui, eu ma gandeam ce bine e, ea probabil se gandea la urmatorul client  :laugh2 .Faza e ca o anunt ca imi dau drumul, trec 10 sec si cred ca de-abia atunci a realizat ce am spus. Luat tot in gurita, fara graba, scuipat in chiuveta (la bucatarie , lol). Am mai fumat o tigara la bucatarie, moment in care o intreb de banii de tigari. Cica ce stau eu in loc de un pachet, ca n-are rest, vrajeli de 2 bani. Ii zic ca daca si-ar fi dat interesul mai mult ii lasam tigarile ciubuc dar asa i-am dat 35 de lei si mi-a dat 50 inapoi.Am plecat nici prea dezamagit nici incantat.

 

Per ansamblu:

 

Oral: 9.5 

Normal: 5.5

Anal: no way

GFE: 3.5 (poate si pt ca eram un pic baut si ea era trezita din somn)

 

Halatul 150RON (culmea: ii zic ca am platit o ora ca sa nu ne grabim.la care ea spune ca un numar trebuia sa fie gata in 10-15 min wtf, aviz amatorilor)

 

Cui ii plac minionele slabute cu sani frumosi, dragute la fata, recomand. E pustoaica, dar pacat ca nu mai are nici o urma de inocenta, defectul meseriei.

 

Imi doresc enorm sa revin o data cu un review la Daiana din Top3.Cred ca m-am indragostit de ea numai din postarile voastre.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

 Recenzia este despre o actiune mai veche pe care nu am putut sa o fac pana acum din diferite motive. Actiunea s-a petrecut exact pe 24 aprilie. Trec ziua pentru a aduce niste lamuriri colegilor ce au postat inainte privind necazurile confratelui Fatfrumosu72. Vreau sa va spun ca, dincolo de neplacerile despre care o sa amintesc mai jos, tipa si locatia  erau foarte curate iar eu nu am avut niciun fel de probleme ulterioare. E advarat ca pustoaica era proaspat epilata, dar aca mi se pare sa fie normal cu oricine dintre escortele care se respecta cat de cat.

 

Dupa ceva insistenta am reusit sa dau de tipa si am stabilit ca in 15 minute sa ne vedem Fiind cam stramtorat cu banii am optat doar pentru un numar. Tipa sta la gara peste drum de Rapid (treceti prin pasaj ca pe deasupra e periculos tare!). M-a luat in primire de la geam de pe la etajul 7 si mi-a dat numarul de la interfon. Am urcat cu liftul si cand ce sa vezi la usa din stanga liftului: un copil de 20 si ceva de ani. Cum nu stau bine cu vederea la distanta era sa plec noroc sa mi-a facut semn ca ea esta! am staT ceva pe ganduri daca sa stau sau sa plec. in sfastit am optat sa raman, am intrat la ea in bucatarie si de aici a inceput turuiala de care s-au mai vaitat si cativa din cei care au postat anterior! In sfarsit am trecut si la treaba dupa o mica igienizare (doar eu, ea a spus ca abia a facut dus). tipa s-a dezechipat mai ceva ca la armata si a ramas in costumul unei Eve cam subnutrite. Doar sanii ei aratau ceva mai bine!

Oralul l-a facut neprotejat, fara DT pentru ca sigur nu o ajuta guritza ei miutza dupa care i-am cerut sa treaca deasupra. Normalul, cu balonas, efectuat corect dar mecanic. Singura placere a fost ca m-am putut juca cu sanii ei. Am trecut eu deasupra cu singurul gand sa termin mai repede si sa plec! Lucru care s-a si petrecut destul de repede, finalizarea fiind in balonas. Dus la baie pentru igienizare (iar doar eu!0. Tipa s-a imbracat la fel de repede si, nu o sa credeti, s-a apucat de facut curatenie prin casa! expeditiva fata, face mai multe lucruri in acelasi timp! Platit si plecat!

 

Note:

- locatie si baie - 8.5 (nu am gasit prosop dar nici nu am cerut)

- oral - neprotejat 8

- normal - 5 spre 6 (cum am spus e facut corect dar fara nicio implicare)

- GFE - nici nu imi vine sa o notez, palavrageala pe care nu o mai termina nu se poate numi GFE. cu greu ii dau un 4.

- aspect - 6.5 - e o fetita maturizata prea devreme, doar piele si os, doar sanii o mai salveaza un pic.

- anal - nu ma intereseaza si nici nu am intrebat

pret 100 nr / 150 ora

 

Am apelat la ea in zilele alea pentru ca eram cam in gaura de cash! Concluzia mea este ca cine vrea ceva rapid si fara implicatii poate sa apeleze dar trebuie sa isi ia masuri de rabdare in fata avalansei de vorbe goale (mai e si cam vulgara pe deasupra). Mie unul imi ajunge o experienta cu ea! Nu recomand!  

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

   Salutari la confrati,

 

  Am fost si eu weekendul trecut intr-o duminica la domnisorika in cauza, am sunat-o raspuns politicos, mi-a prezentat tarifele 150ron H normal si oral, 80 Ron numarul, m-a indrumat spre Gara visavis de rest Rapid, ajuns la locatie, (pe drum m-a rugat sa-i iau o sticla de suc la 2 L), ajuns in locatie, curat, singura in apartament, s-a intins la vorba (ca-i place)in bucatarie, apoi invitat in dormitor, s- a costumat la rugamintea mea cu ciorapi cu adeziv, dupa care inceput sarutat pe corp, gat, apoi incput oral cam mecanic nu f adanc are guritza mica, cu putina atentie la zonele adiacente, apoi pus balonul, trecut cow girl, e stramta, ea fiind miniona, apoi misionar, terminat in balon, sters cu servetele umede imbracat si plecat.

 

Note:

Locatie: 9

Atitudine : 8 vorbareata , glumite, dar in pat cam lasa de dorit , nu e senzuala nu prea s-a implicat, cel putin la pozitia misinar era in alta parte...

GF: 8

Oral: 8

Normal: 7

Igiena : 8 (a fost la toaleta inainte si nu s-a spalat )

Halat 150 RON 1 H, nu am stat nu prea m-am simtit bine , pleacat dupa primul nr, unde nu se simte bine omu` nu are rost in a se insista.

 

Concluzie:

 

  Pt mine one time only, nu e genul meu de fata oricum, minona , prea slaba , ceva cosuri pe fata si fara senzualitate si pasiunea...  

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutari la confrati,

  Am fost si eu weekendul trecut intr-o duminica la domnisorika in cauza, am sunat-o raspuns politicos, mi-a prezentat tarifele 150ron H normal si oral, 80 Ron numarul, m-a indrumat spre Gara visavis de rest Rapid, ajuns la locatie, (pe drum m-a rugat sa-i iau o sticla de suc la 2 L), ajuns in locatie, curat, singura in apartament, s-a intins la vorba (ca-i place)in bucatarie, apoi invitat in dormitor, s- a costumat la rugamintea mea cu ciorapi cu adeziv, dupa care inceput sarutat pe corp, gat, apoi incput oral cam mecanic nu f adanc are guritza mica, cu putina atentie la zonele adiacente, apoi pus balonul, trecut cow girl, e stramta, ea fiind miniona, apoi misionar, terminat in balon, sters cu servetele umede imbracat si plecat.

Note:

Locatie: 9

Atitudine : 8 vorbareata , glumite, dar in pat cam lasa de dorit , nu e senzuala nu prea s-a implicat, cel putin la pozitia misinar era in alta parte...

GF: 8

Oral: 8

Normal: 7

Igiena : 8 (a fost la toaleta inainte si nu s-a spalat )

Halat 150 RON 1 H, nu am stat nu prea m-am simtit bine , pleacat dupa primul nr, unde nu se simte bine omu` nu are rost in a se insista.

Concluzie:

  Pt mine one time only, nu e genul meu de fata oricum, minona , prea slaba , ceva cosuri pe fata si fara senzualitate si pasiunea...  

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salut fratilor 

                                Tin sa va multumesc celor care ati avut ideea sa faceti acest forum si celor care postati pe el deoarece asa putem sa mergem si noi la fix la dameze si sa nu mai luam tepe. Am venit de o luna din voiaj si merg cam in fiecare saptamana la cate o dameza iar in primele 2 sapt am luat 2 tepe una dupa alta, pe care le voi povesti zilele urmatoare. Am ales sa incep cu aceasta dameza deoarece am fost la ea saptamana trecuta si ea a fost cea care mi-a recomandat sa intru pe acest forum cand mai vreau sa vizitez ceva nou si sa merg la fix. Am sunat la nr din telegraf unde are ceva anunt cu,, sunt singura si te astept,, si conform indicatiilor am mers la gara in fata la Rapid de unde ma dirijat ea. Era in ceva rochita sexy , incaltata, parfumata... mi-a placut mai ales ca e slabuta dar are tate frumoase si e draguta la fata, are ochi albastri si cred eu vreo 19 ani desi ea zice 21. Oricum are un apartament frumos , se vede ca e proaspat mobilat si e f curat lucru care pt mine conteaza mult. A zis 150 ora sau 100 fin si am ales o fin deoarece imi place sa merg des si sa stau putin la dameze. Dupa ce am fumat o tigara special ca sa vad daca mai e cineva prin casa (aveam ceva mai multi bani in portofel si vroiam sa stau linistit) , am intrat la baie pt micile retusuri de rigoare si am gasit prosop curat, sapun si gel de baie asa ca f multumit am mers in dormitor . Aici are un pat matrimonial si lenjeria era curata, mirosea a lenor . Am avut timp de verificari cat timp a fugit ea la dus . cand a venit dezbracata si i-am vazut tatele mai bine m-am pus pe mancat la ele si ea ca sa nu ramana mai prejos cand am terminat eu sa pus sa-l manance pe gogu de ziceai ca il iubeste nu alta. Cred ca ia placut ca eram ras la oo ca atat le-a lins de ma inebunit. Am pus cauciucul si am luat-o pe la spate ca nu mai rezistam. Are un curulet mic si sexy, imi venea sa i-o dau si anal, am intrebat si a zis ca nu face des dar e ok pt 50 extra. Desi ma atragea ideea am lasato pe alta data pt ca mi=am dat seama ca sunt pe terminate si nu avea sens. Spre sfarsit am scos cauciucul si am terminat in gurita ei care desi pare mica a tinut tot in ea si a scuipat pe urma la baie. Dupa cele 2 tepe de la damezele dinainte sincer mi sa parut super tare. E sociabila fata, mi-a povestit ce a patit cu concurenta ca ii puneau anunt ca ar fi bolnava ca sa nu mai vina lumea la ea, noroc cu forumul asta ca majoritatea celor care au scris aici de ea au scris de bine si f multi revin de multe ori la ea. Sincer am citit si vreo 2 recenzii mai rele la adresa ei dar acum dupa ce am fost la ea pot sa spun ca fata era super curata, mirosea bine, rasa la pasarica si casa f curata. 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Scuze dar cred ca sa apasat POSTEAZA din greseala. Oricum ca sa termin a trecut mai mult de o saptamana si nici urma de latei ( nici nu ar avea cum ca e rasa peste tot) sau orice alta boala. O sa dau acum si note FATA 9 (slaba, ochi albastri, tate frumoase) , CASA 9.5 ( totul nou si curat) , ORAL 10 , NORMAL 9 ,  GFE 8.5, IGIENA 10. 

Maine voi scrie si despre fata de saptamana asta , prima la care am fost dupa ce am studiat parerile voastre, una din escortele de top care mi-a placut mult. Ce bine era daca aflam mai de mult de forum !!! Va salut !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

dupa aproape un an de zile am revenit la domnisoara ana ,la aceeasi adresa bloc turn vis a vis de rest rapid linga gara.am sunat si m-a surprins faptul ca m-a recunoscut direct,nu era acasa dar mi-a zis ca daca vreau sa vin se intoarce in 30 min.m-a primit cu un bichon in brate si imbracata precum o fetitza din cartier ce a fost sa se dea in leagan,cu pantalonasi scurti gen ardei gras si un tricou simplu ,in picioarele goale.am fost poftit la bucatarie unde am stat la citeva tigari la birfa si m-am servit singur cu apa rece de la frigider .dupa aproape 30 minute de vorba am invitat-o la dormitor altfel ramineam pina noaptea tirziu vorbind in bucatarie.am achitat inainte taxa pentru o ora de 150ron si ea  a disparut la baie unde destul de rapid s-a igienizat.mi-a facut sex oral o lunga perioada de timp,parca mai bine si mai cu mult interes din partea ei decit anul trecut, a fost foarte ascultatoare la indrumarile mele si a combinat mai multe tehnici intre soft si deep,ma rog atit cit ii permite gurita ei cea mica,in orice caz am fost foarte multumit de faptul ca nu a dat semne de plictiseala si s-a lasat condusa in felul in care am dorit eu sa fiu servit.cu montatul prezervativului a mers mai greu dar am reusit sa il punem impreuna am schimbat cele 3-4 pzitii clasice printre care caprita lady on top,misionar si spre placuta mea surprindere umeri craci unde a rezistat o buna bucata de timp fara sa aiba probleme,ea fiind cam micuta iar eu sint cit o matahala.nu s-a uitat la ceas am fost relaxat nici nu am remarcat trecerea timpului,totusi la un moment dat m-a rugat daca se poate sa terminam si m-a intrebat cum doresc.aveam o indoiala sa incerc si anal astazi,ma excitase enorm curuletul sau sexy si mic,am intrebat-o daca e pregataita si a zis ca o cam doare si nu o face tocmai din placere asa incit am stabilit atunci de comun acord sa terminam la ea in gurita ceea ce s-a si intimplat dupa 5 minutele de supt cu abnegatie a strins tot suculetul intre buzite si la indemnul meu ,dupa citeva secunde l-a lasat usor sa se scurga din gura ei pe organul meu,s-a mai jucat de doua trei ori cu buzele de jur imprejur dupa care s-a cerut la baie,sa se clatesca. ne-am spalat impreuna intr-o baie impecabila ea s-a spalat pe dintisori foarte temeinic,am folosit prosopul cel curat amindoi pentru ca altul nu era disponibil,gel de dus destul,imbracat la bucatarie tigari,apa si am fugit ca eram in mare graba.am mai lasat 50 extra pentru abnegatia de la sfirsit cu cim pe care l-a reusit foarte artistic,e greu de descris cit de frumos l-a executat,   consider  ca a meritat si pentru faptul ca nu a tras de timp,nu am fost deranjati nu au sunat telefoanele,a avut preze bune,am primit de baut,i-am lasat si tigarile mele si am primit asigurarea ca daca voi mai trece pe la ea voi avea parte de acelasi tratament bun.nu am motive sa ii dau note mai mici de zece,poate pentru sex un 8  si asta doar pentru faptul ca este putin absenta dar asta nu m-a deranjat,are un corp frumos care mie imi place si optick-fuckul cu ea imi este indeajuns.ccuratenie exemplara peste tot in casa,se fumeaza doar la bucatarie iar domnisoara ana nu prezinta nici un miros dubios este curata ca lacrima,si mai are si o pasarica superba bine epilata,era sa uit a mentiona asta.per total prestatia a fost peste cele 2 vizite de anul trecut,a mai crescut putin in ochii mei dar mai are de crescut pina la top.eu ii doresc mult succes si cu siguranta voi mai trece pe la ea pentru acest ******-feelig pe care il creeaza probabil fara stirea ei.am venit pe la 19 si am plecat la 20 45,sexul a durat exact o ora.corect.

.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare!

In cautare de ceva frumos si cat mai aproape de casa, mi-am adus aminte de recenziile ce spuneau de locatia de vis-a-vis de Restaurant Rapid. Am gasit mai repede anuntul cel nou al Anei de pe cta.ro care contine pozele cu vechiul numar si noul numar de telefon, 0765007997. (am si acordul ei pt postarea numarului).

Am gasit usor locatia, cred ca de la mine de acasa pana la ea nu fac mai mult de 5 minute. Ajuns la Ana am descoperit cat de micuta si firava e, genul skinny dar cu sani frumosi, bine conturati, frumusica, blonda cu ochii albastri, micuta de statura, daca nu e pe tocuri cred ca nu ajunge la vizorul de la usa. Am trezit-o din somn, dar a fost foarte binevoitoare cu mine, am intrat mai intai in bucatarie la o tigara (ea), eu la un pahar de apa. A discutat de una de alta, am stabilit cat voi ramane, am ales un nr, as fi ramas mai mult dar si de data asta am fost pe fuga...

Am incheiat tranzactia si ne-am retras in dormitor. Ana a mers la baie, a revenit proaspata si curata, m-a poftit la un oral (am ales protejat), ea pe marginea patului eu in picioare, chiar mi-a placut ideea, cu mici atentii la zonele adiacente, am trecut usor la normal si am schimbat cateva pozitii, contre frumoase si bine plasate din partea ei. Nu am rezistat prea mult si am terminat in cauciuc. Am facut o tura pe la baie pt igienizare, curatenie luna, prosopul parea proaspat, intre timp Ana schimbase deja asternuturile de pe pat. Retrasi in bucatarie pt a-mi trage sufletul, am mai discutat cu Ana si mi s-a parut o fata ok, am admirat-o cum spala vasele imbracata doar in chilotei, foarte naturala si fara inhibitii, chiar m-am simtit in largul meu cu ea si prevad momente frumoase pe viitor cand voi avea mai mult timp la dispozitie.

Si notele:

Locatia: 9

Fata: 9,5 ( doar prea slaba pt gustul meu)

Igiena: 10

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 10

Eu voi reveni si recomand cu incredere.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2615609/blonda_fierbinte_0765007997_j/

Salut confrati de curvariseala.Astazi 01.09.2013 fiind zi libera de la sefu si salariu in cont, incerc sa gasesc ceva unde sa ma descarc asa de sf.de sapt.Am luat la puricat ,forumul alternativ si celelalte siteuri cu anunturi si ochiului ia placut fetita asta in foto .Nr de telefon l-am luat din telegrafonline0765007997 cred ca la schimbat ca in foto apare si celalalt nr al ei.Sun la nr nou si cer niste detali stiam ca are recenzii pe forum dar nu le-am citit astazi dar din memorie  stiam ca erau bune.In fine ii spun ca ajung in 5 min ea nuu avea pe nimeni si direct la restaursant rapid am parcat masina.De acolo te indruma de la geamul apartamentului undeva la etj  am si urca cu liftul.Imi deschide usa o fata slaba parca prea slaba nu am mai futut asa slabe ,ochiului nui placu in prima faza realitatea asta este .Ma pofteste inauntru si direct in bucatarie eu nu fumez ea a fumat ,intrebat daca servesc ceva rece,am refuzato politicos ca nu beau si nu mananc la escorte.Locatie curata printre cele mai curate care am vazut in cta. aer proaspat ,miros frumos in tot apartamentul ,baia la fel curata nu am ce sa-i reprosez  ,la  pauza de tigare din ce povestea am vazut ca este ahtiata dupa curatenie.Mi-a facut capul calendar numai ea vb.,dar nu m-am simtit grabit mi-a facut placere sa o ascult de una alta.Intram in camera de futai ,ea merge la baie revine, eu am venit de acasa dusat si trecem la babardeala:

 

-primul nr.-oral neprotejat fara atentie la coaie intradevar are gur mica si nu o suge cum trebuie,aici trebuie sa munceasca sa caute o tehnica mai buna ca sa satisfaca unn client,se mai ajuta de mana o opresc punem prezervativul si trecem la normal ca sa uit mai repede de oral ,schimbam cateva 2 pozitii si daca nu este buna la oral i-am cerut finalizare orala si a acceptat am depus sperma intre buze si a supt pana la ultima zvacnire.Sa dus la baie si mi-a facut copii scafandri.

-al doilea nr.-oral neprotejat nu am lasato sa suga prea mult si am trecut la normal protejat acuma am schimbat mai multe pozitii la care te mai ajuta cu mana iti face masaj la coaie cand o futi e o senzatie [placuta am dat ce am dat a inceput sa gafaie dde placere fara sa mimeze actul sexual cu finalizare la fel orala.

  locatie ,baia curatenie nota 10 

 

  igiena impecabila nota 10 

 

  aspect 8 slaba,blonda ,1.60,40-45 kg,albastri,

 

prestatie :-oral 8 nu o ajuta gurita,nu cred ca poate mai mult de atat

 

               - normal 9 protejat 

 

tarif 100nr/150 ora am platit 150 ron la sfrsit i-am lassat pe comoda 

 

timp petrecut 1 h in cap din care 40 min sex si 20 palavrageala

 

gfe-8 vb intruna nu te plictisesti dar sa nu uite da ce venim la ea

 

poze reale 

 

este singura in apartament 

 

 per total 9 

 

Recomandare RECOMAND macar o data eu am fost multumit cum am fost tratat ,dar nu cred ca o sa mai merg poate colegul meu.

 

Mentionez ca colegul a fost dupa mine la recomandare ,la ce mi-a povestit experienta este IDEM in plus fata de mine a servit un pahar cu apa plata rece si a facut 69 cu ANA ,si la final a platit numai 130 ca nu avea bani de ajuns si cu revenire peste cateva zile isi plateste datoria baiatu ca lui ia placut  fatuca.Scz de scrisul dezordonat,ca mi se fac obs. de gramatica mea dar mesajul transmis conteaza.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna tuturor ! Eu sunt ANA ! M-am hotarat sa imi fac cont aici deoarece am vazut ca majoritatea celor care au scris despre mine au fost corecti si au scris adevarul despre mine si despre serviciile pe care le ofer cu placere domnilor generosi. Bineinteles ca au existat si carcotasi care au incercat sa arunce cu noroi dar am fost fericita sa vad ca cei care m-au cunoscut cu adevarat mi-au luat imediat apararea si au anulat minciunile aparute. Va multumesc pe aceasta cale tuturor si va astept cu mare placere de fiecare data. As vrea sa precizez ca am schimbat nr de tel 0766889809 cu noul nr 0765007997 ca urmare a pierderii tel mobil. Am rugamintea daca se poate un domn moderator al forumului sa schimbe numele titlului in BLONDA FIERBINTE sau BLONDA CU OCHI ALBASTRI titluri cu care ma puteti gasi acum pe toate siteurile de anunturi deoarece alta escorta sa indragostit de titlu BLONDA SENZUALA si nu am considerat ca merita atata circ un titlu. Daca se poate pune titlu nou si nr nou va multumesc pt ca asa ma pot gasi mai usor cei interesati .                       O scurta descriere despre mine ar suna cam asa : Miniona, ten alb, slaba, ochi albastri si sani f frumosi te astept la mine intr-un apartament frumos unde nu ne deranjeaza nimeni sa ne simtim bine impreuna. Am cautat intotdeauna sa fac in asa fel incat cel care vine la mine sa fie multumit si sa nu simta ca este la o escorta rece ci la o prietena dulce. Poate acest lucru ia facut pe unii sa zica ca vb putin cam mult dar toata lumea a recunoscut ca la mine nimeni nu sta cu ceasul in mana , stau in plus oricat este nevoie ca omul sa plece multumit si sa revina. Precizez ca la mine curatenia si igiena sunt pe primul loc de aceea ma astept sa am parte de aceeasi igiena si de la voi.  Cand cineva a facut o remarca pertinenta despre ceva ce ar trebui sa modific am incercat sa tin cont de fiecare data si sa incerc sa repar orice greseala. Daca aveti intrebari voi incerca sa va rasp in urmatoarele postari. Va doresc distractie placuta si va astept  la mine cu drag !

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...