Sari la conținut

TOP:0756683598 Sinthya


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am vizitat-o si eu pe Sinthya zilele trecute. Imi doream de mult timp sa ajung pe la ea in urma recenziilor pozitive pe care le-a primit aici si mai ales ca imi plac femeile mature. Am contactat-o printr-un mesaj intr-o seara gandindu-ma ca sunt sanse mici sa imi raspunda dupa care m-am apucat sa fac un dus. Cand m-am intors am vazut ca mi-a raspuns la mesaj dupa care am sunat-o pentru o programare. Ajuns la fata locului, am fost intampinat de o doamna frumoasa atat la fata cat si la corp care ma astepta intr-o tinuta sexy. Pot sa spun ca e cea mai frumoasa milf pe care am vizitat-o, se vede ca se intretine foarte bine, are un corp bine tonifiat cu un fund mare si sani frumosi. Am ales sa stau o ora si am lasat banii pe masa dupa care m-am dus sa ma reimprospatez rapid la dus. Actiunea a inceput cu mine pe spate si ea deasupra facandu-mi un masaj daca pot sa ii spun asa cu sanii. Trebuie sa mentionez ca veneam la ea dupa o perioada de abstinenta totala de 3 saptamani. M-am simtit extraordinar vazand-o cum imi maseaza penisul cu sanii si in acelasi timp am inceput sa o mangai pe sani, fund si sa o sarut pe gat. Deci m-a terminat asa doar din atingeri cu sanii, e incredibil cat de senzuala si erotica poate sa fie. E prima oara cand am patit asta. Am mers rapid la un dus dupa cafe am revenit in camera si am stat putin la povesti. Al doilea numar a inceput cu un oral lent protejat lent destul de adanc si in acelasi timp ma mangaia pe oua. Dupa aceea am rugat-o pe ea sa vina deasupra. Pot sa spun ca se misca foarte senzual, cu schimbari de ritm cu opturi si priviti in ochi de iti vine sa te urci pe pereti. Se vede ca are multa experienta si ca ii place ceea ce face. Apoi am facut sex pe la spate, ea stand in picioare aplecata. Deci are un fund superb si e o placere sa o "lovesti" din spate. Am incheiat cu pozitia misionarului unde ma mangaia in timp ce eram deasupra. A fost o experienta de neuitat si pe care mi-ar placea sa o repet. Ea spune ca urmeaza sa plece in Italia la sfarsitul saptamanii si nu mai intoarce. Sper sa se razgandeasca pentru ca e de top. Te simti foarte bine in prezenta ei.

 

Note:

 

Locatie: 9

Aspect fizic:10

Oral: 9

Gfe: 10

Normal: 10

De revenit: cu siguranta, pacat ca nu vrea sa mai stea in Oradea.

M-as uita dupa ea pe strada: da

300 de lei ora, 150 finalizarea. Nu face anal.

Recomand!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Bunǎ bǎieti...da este adevǎrat azi plec...dar am sa va mai vizitez...va multumesc cǎ sunteti gentili...m_am simtit si eu foarte bine cu voi..va sarut dulce printilor....iar tu despasito orice ai zice nu ma poti supara...chiar daca aia incerci sa ma superi iti spun ca nu vei reusi...sunt o femeie prea calma ca sa bag in seama cateva comentarii rautacioase din partea ta...si nu pot fi pe placul tuturor Despasito altfel totul ar fi monotonie......va multumesc baieti pt compania voastra placuta alaturi de mine😘😉vǎ ador pt ca sunteti foarte simpatici cu totii.😘😘😘..pupici dulci Sinthya

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea

Bine ai revenit. E un semn bun pt noi oradenii ca ti-a placut interactiunea cu noi. Sa ne poti multumii pe cat mai multi te rog frumos sa afisezi un program orar cat mai vast in care putem sa ne bucuram de prezenta ta.

  • Like 1
Link spre comentariu

Bine ai revenit !

Mda e cam ocupata donsoara, sau am eu ghinion  ca timp de 2 luni , (luna iunie nici nu am incercat pana a fost aici ) am tot incercat sa ajung la dansa ,am lasat si mesaj , adevarat ca nu am sunat precum cretinu de 20 de ori ... dar totusi..da o  in pula de treaba chiar asa . 

Asta e, bafta la restu si dati la bucile ei si pt cei cu ghinion :)

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Bine ai revenit. E un semn bun pt noi oradenii ca ti-a placut interactiunea cu noi. Sa ne poti multumii pe cat mai multi te rog frumos sa afisezi un program orar cat mai vast in care putem sa ne bucuram de prezenta ta.

.

Ceau...iti multumesc de gentileta....scuze pt raspunsul tarzie dar nu am mai intrat pe forum...mai lucrez azi ca maine plec si revin in August....nu am program fix...va pup dulce...Sinthya

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...