Sari la conținut

Karina - 0740761847


Vizitator tmdud

Postări Recomandate

Vizitator tiru7
Reputație: 0

Va salut! :bye

Vazand anuntul karinei, era clar ce aveam de facut. Datorita unor alegeri care s-au dovedit neinspirate nu am reusit sa ajung la ea decat tarziu in noapte. Ma intampina zambitoare ca de obicei, am dat ochii in trecere si cu colega Andrada, care avea si ea treaba, ca o paranteza, eu am parere foarte proasta despre mine si stilul meu de viata, a fost un fel de consolare sa aflu ca nu sunt singurul degenerat care deranjeaza doua domnisoare la o astfel de ora pentru a-si satisface poftele.

Revenim, dupa dus ne facem comozi si incepem cu un preludiu foarte lung, eu nici nu simteam in stare sa fac prea multe venind dupa alta noapte grea, in fine trecem la action, aici nu dau detalii, dupa finish continua sa ma tina in brate, fata asta e definitia a ceea ce inseamna girlfriend experince pt mine.

Notele sunt 10 pe linie in cazul in care nu era evident, am plecat cu 300 de lei mai usor si cu vreo 2 ore ramase de somn... but I regret nothing :D

Voi reveni de cate ori voi avea ocazia.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Oameni buni...

Am fost azi la Karina după o intalnire mai puțin reusita cu o alta domnișoară(adormea soldatelul in timmpul acțiunii si până la urma am renunțat cu toate ca fata am mai insistat sa mai încercam) oricum e vorba de Karinaâ¤. Am sunat programat intalnirea in 20min, ajuns la locatie ma intambinat foarte zambitoare, m-am intalnit si cu Andrada care e si ea o minunăție de fata, am povestit cateva minute cu fetele, Karina a mers la un dus timp in care am mai schimbat cateva vorbe cu Andrada până a iesit Karina si ma invitat in camera de actiune.

Deci bai frate asa ceva nu am mai patit cu nici o escorta soldatelul era maxim de drepți, simțeam ca se rupe la cat era de tare, asa excitat eram si dupa finalizare inca nu sa dat batut si a ramas tot in pozitia de drepți.

Totula a decurs extraordinar de frumos.

 

Un ON de 10

NP de 10

GFE DE 12â¤ðŸ’•

Mulțumesc frumos pentru timpul frumos petrecut impreuna!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

E plin aici de oameni ce isi doresc a sarbatori evenimente...:)

Intentiile sunt bune ! :)

Nici n-ar putea fi altfel, cu o fata buna...

Intentii bune-cu fete bune.:)

Link spre comentariu

Era si cazul sa fie in top. Am vizitat-o de cateva ori dar nu am facut nici o recizie inca. Ultima oara am fost la ea acuma cateva zile. A inceput cu un oral neprotejat ( nu prea fac on cu oricine) bine executat, fara sa foloseasca mana.. apoi am trecut la misionar doggy si lot si cam asta a fost. O experienta reusita.

ON: 10

NP:10

GFE:10

Amenda 150.. nu m-am simntit grabit...

De revenit? Da...

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Combinatie fatala...nu am tupeu sa ma bag

Păi la faza din poză trebuie doar să privești și să prinzi tupeu pentru băgatul de mai târziu ;) 

Dar cum tu ești cunoscător pe acolo, lămurește-mă și pe mine cu cine e Karina, că nu mi se pare că e vreuna din colegele ei, dar poate mă inșel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...