Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu după ce judeci n persoane ,te dai sfânta nu? Vezi,aici este cea mai mare greșeală pe car o faci. Vorbești din povesti ..

eu nu judec penimeni..fac doar niste constatari ..e o diferenta..pe care se pare ca tu nu o percepi

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

eu nu judec penimeni..fac doar niste constatari ..e o diferenta..pe care se pare ca tu nu o percepi

Ce constatări sa faci tu? Ești de la politie cumva ? Stai dracu cuminte că habar nu ai ce e cu viața ta .

• Like 27
Vizitator
Postat

Ce constatări sa faci tu? Ești de la politie cumva ? Stai dracu cuminte că habar nu ai ce e cu viața ta .

Nu esti inn masura..(nici cat negru sub unghiile pe care ai insinuat ca l-ar avea Lorena)...sa iti dai tu cu parerea legat despre viata mea sau a altora ..iar daca esti desteapta iti vezi de viata ta si nu te mai bagi unde se vede de departe ca nu iti fierbe oala.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu esti inn masura..(nici cat negru sub unghiile pe care ai insinuat ca l-ar avea Lorena)...sa iti dai tu cu parerea legat despre viata mea sau a altora ..iar daca esti desteapta iti vezi de viata ta si nu te mai bagi unde se vede de departe ca nu iti fierbe oala.

Pai avea jeg,ești nebună la cap? Banda argintie arata altfel. In fine,iar îți cauți aliați ? Nu poți vorbi fără să bagi pe cineva în discuție este ? Mars,fă,puricico la coteț,că vine Crăciunul și trebuie să te sacrifice ăștia .

• Like 26
Vizitator
Postat

Pai avea jeg,ești nebună la cap? Banda argintie arata altfel. In fine,iar îți cauți aliați ? Nu poți vorbi fără să bagi pe cineva în discuție este ? Mars,fă,puricico la coteț,că vine Crăciunul și trebuie să te sacrifice ăștia .

nu vrei deloc sa lasi limbajul de centura...crezi ca te avantajeaza?! :laugh2   eu cred ca nu..dar tu da-i inainte..imi place sa vad cum se fac oamenii de kkt cu mana lor

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Night's Watch
  • Oras:Night's Watch
Postat

Pe topicul asta mai lipsea Herpes Betty sa ne lumineze cum sta treaba :))

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

haterii fac cu schimbul. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..a intrat in schimbul 2 jhon snow in locul lui pulesteu sau regatron

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ai o obsesie cu ******ul și **spam editat**ia. Amintirile te chinuiesc, este?

La cat cacat arunci zilnic p-aici, cred ca ti-e dor de casa stramoseasca, altceva nu cred, ca ti-au pus in farfurie, ergo cufuritul tau pe ei.

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti incredibil de proasta huiduma.

...dar adevărat.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

La cat cacat arunc zilnic p-aici, cred ca mi-e dor de casa stramoseasca, altceva nu cred, ca mi-au pus in farfurie, ergo cufuritul meu pe ei.

• Minus 2
Postat

Stai bland, pe mine nu ma vezi sa caut simpatie, pentru o simpla injuratura de mama.

Asta esti tu.

Tu cauți simpatid pentru a-ți lua muie, rujatule!
  • Minus 1
Postat

topic de succes, mai ales discutia despre fututul prostituatelor **spam editat**e :))

stati linistiti ba, si eu m-am speriat dar am vorbit cu 2 avocati si un coleg de munca care a terminat facultatea de drept, daca nu stiti ca este **spam editat** si asta e alibi-ul vostru, nu sarvarsiti infractiunea din articolul 198.

"Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi."

In schimb daca aflati asta si continuati sa va futeti, ba chiar ii confirmati ca ati luat la cunostinta faptul ca e **spam editat**, dupa ce v-ati slobozit in gura ei cu 5 minute inainte, ati belit pula

• Like 3
Vizitator
Postat

nu vrei deloc sa lasi limbajul de centura...crezi ca te avantajeaza?! :laugh2 eu cred ca nu..dar tu da-i inainte..imi place sa vad cum se fac oamenii de kkt cu mana lor

haterii fac cu schimbul. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ..a intrat in schimbul 2 jhon snow in locul lui pulesteu sau regatron

Ciorbisto,ce ai fato ? Câți ani ai tu de prostituție stradală/pe apartament,bati recordul forumului ,ești nebună ?!

Vaca grasa autistă, suge ceva azi că să poți mânca ,că altfel iar te lauzi că ești la dietă ,da de unde că tu ești în foamete gravă . 😂😂ðŸŒðŸŒðŸŒðŸˆðŸˆ

• Like 25
Vizitator
Postat

Ciorbisto,ce ai fato ? Câți ani ai tu de prostituție stradală/pe apartament,bati recordul forumului ,ești nebună ?!

Vaca grasa autistă, suge ceva azi că să poți mânca ,că altfel iar te lauzi că ești la dietă ,da de unde că tu ești în foamete gravă .

mai bine gaseste-ti un job adevarat...si lasa trolleala

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

mai bine gaseste-ti un job adevarat...si lasa trolleala

Pai și asta e tot un job . Suge o tare

• Like 25
Vizitator
Postat

Pai și asta e tot un job . Suge o tare

Eu stiam..bine ca recunosti. Cand ti.am spus ca esti papagalul altora ai dat.o in dudesti cu mine

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Eu stiam..bine ca recunosti. Cand ti.am spus ca esti papagalul altora ai dat.o in dudesti cu mine

Fă tomberonisto,tu chiar nu ți ai dat seama că te am luat la mișto ?

Treci și înghite sperma,că tare proasta ești ,de aia nici nu ai făcut nimic în viața asta

• Like 25
Vizitator
Postat

Uite, fundul meu abia așteaptă să îl pupi.

😘😘😘😘

post-249003-0-40026100-1516377138_thumb.jpg

• Like 27
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe cuvântul meu dacă înțeleg ... ce vă mâna pe voi in luptă ... ce aveți de impărțit??? Nu impărțiți același segment de piață, clienții voștrii sunt diferiți și ca zona și ca profil. Ați inceput o luptă de la niște cuvinte aruncate la mișto și care au inflamat spiritele ducând la cuvinte grele... hai faceți un armistițiu de 24 de ore și analizați la rece situația. Vedeți ce ați avea de câștigat dacă ați continua lupta... și daca aveți ceva de câștigat atunci .... engage! Parerea mea  :hihat

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Pe cuvântul meu dacă înțeleg ... ce vă mâna pe voi in luptă ... ce aveți de impărțit??? Nu impărțiți același segment de piață, clienții voștrii sunt diferiți și ca zona și ca profil. Ați inceput o luptă de la niște cuvinte aruncate la mișto și care au inflamat spiritele ducând la cuvinte grele... hai faceți un armistițiu de 24 de ore și analizați la rece situația. Vedeți ce ați avea de câștigat dacă ați continua lupta... și daca aveți ceva de câștigat atunci .... engage! Parerea mea :hihat

Eu mă amuz,de restul nu îmi pasă! 😘

• Like 25
Vizitator
Postat

Pe cuvântul meu dacă înțeleg ... ce vă mâna pe voi in luptă ... ce aveți de impărțit??? Nu impărțiți același segment de piață, clienții voștrii sunt diferiți și ca zona și ca profil. Ați inceput o luptă de la niște cuvinte aruncate la mișto și care au inflamat spiritele ducând la cuvinte grele... hai faceți un armistițiu de 24 de ore și analizați la rece situația. Vedeți ce ați avea de câștigat dacă ați continua lupta... și daca aveți ceva de câștigat atunci .... engage! Parerea mea  :hihat

Ai dreptate

Eu una ..daca ai observat am avut raspunsuri decente in raport cu cuvintele ce mi.au fost adresate. E logic ca trebuie sa raspund celor ce mi se adreseaza. Despre motivele altora...e strict problema lor.

• Like 4
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Eu mă amuz,de restul nu îmi pasă!

Ai un amuzament morbid...bolnav chiar...in ritmul asta la 40 de ani vei fi in camasha de forta.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...