Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras://
  • Oras://

 

Salutare,

 

Intrigat de discutiile starnite si de pozele provocatoare de pe acest topic, am luat-o pe urmele si principiul confratelui Gigelpetrescu (respectiv bal/spital :)) si am vizitat-o pe Natasa la sfarsitul saptamanii trecute.

 

Modalitate de contact: telefonic, la pranz, unde am fost intampinat de o voce neobisnuit de placuta (fata de ce ma asteptam din tonul comentariilor de pe forum). Seara, odata ajuns la adresa,  am primit telefonic ultimele indicatii legate de etaj si apartament, insa vocea placuta de mai devreme devenise mai abrupta si isi pierduse intre timp din farmec.

 

Locatie: Garsoniera noua si frumos amenajata pe Splaiul Unirii ca punct de reper spre Timpuri Noi. Inauntru un pic dezordine pe masa din bucatarie, dar nederanjant, atmosfera aerisita, chiar daca se fumeaza inauntru - din descrierile anterioare ma asteptam la un smog industrial :). Baia ok , dotata cu vre-o doua - trei geluri de dus, iar cand am plecat spre baie am primit un prosop mare si curat. Nu ma pot pronunta cu privire la curatenie, deoarece nu am stat sa inspectez (ca doar nu ma mut in locatie), insa singurul detaliu care care mi-a atras in mod deosebit atentia a fost un prezervativ folosit care era aruncat neglijent langa pat - imposibil dealtfel de ratat :)

 

Aspect: Natasa arata exact ca in poze (doar ca acolo este un pic mai ingrijita) in rest o prezenta undeva pe la 1,60, cu un corp subtirel si frumos, plus cateva tatuaje. Sani medii ok, cur bombat, corpul este intretinut, fara  vergeturi sau celulita.

 

Igiena: nimic de reprosat din punct de vedere al igienei - dus inainte de a ajunge eu (dupa cum aveam sa constat la cunni) si de asemenea dupa finalizarea actiunii. Proaspat epilata, mani/pedi facute, corpul parfumat discret.

 

Actiunea: odata urcat am fost primit de Natasa in haine de strada, cu scuzele de rigoare ca tocmai coborase sa isi ia ceva de jos (nimic deranjant). Dupa o scurta introducere m-am invitat in bucataria garsonierei, unde am incercat (fara succes) un pic de conversatie - stiam din recenziile anterioare ca Natasa este “dependenta” de telefon, insa sincer, in cazul ei dependenta este un overstatement. Putinele cuvinte au fost schimbate printre cateva fumuri de tigara (darnica, nimic de reprosat din acest punct de vedere :)) unde prima impresie vizavi de Natasa a fost a unei persoane extrem de directe (ceea ce nu este neaparat un lucru rau). In rest nu am reusit sa leg vreo discutie, nici macar legata de serviciile prestate, deoarece timpul a fost petrecut intre telefon si un perpetuum mobile prin casa - rar am vazut pe cineva sa fie atat de agitat. M-am gandit ca daca o las 5 minute sa-si rezolve treburile pe telefon la un moment dat se va opri (speranta desarta) asa ca am cerut un prosop si am luat-o catinel spre baie. Dupa dus am gasit-o pe Natasa direct dezbracata in pat, unde, surpriza, telefonul, cu tot cu incarcator si cu prelungitor era fix langa noi - sugestia mea de a pune pe jos tot ansamblul, pentru a evita vreun accident a fost respinsa destul de vehement, asa ca m-am pus cumintel pe pat :). Actiunea a debutat brusc, Natasa

 

 

Asta inseamna sa dai banii inainte la prostituate. Te gandesti sa fii intelegator avand in vedere ca ai pierdut banii deja.

Altfel, cati crezi ca ar ramane dupa faza scrisa cu rosu?!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut,

 

Am fost și eu azi la domnișoară în cauză. Programare făcută cu o ora înainte și respectata de ambele părți.

 

Ajuns la locație am fost întâmpinat de domnișoară goala complet, am băut un pahar de apa și apoi duș.

Acțiunea a început cu o prezentare a "bunurilor" din dotare foarte excitant după care un oral bun, mai slow dar foarte senzual, poate nu ar fi stricat sa dureze puțin mai mult.

Normalul a venit de la sine, poziție capra unde am și finalizat dupa niște contre și dirty talk.

 

Note

 

Locație 7 nu ar strica un pic mai multa atenție la curățenie și dezordine, dar nu m-am dus sa ma mut acolo

Aspect 8,5 sâni ok, cur frumos, drăguță la fata

Atitudine 9 amabila, placuta

Oral 8 exista potențial

Normal 9 destul de strâmtă

 

Am plătit 150 ptr o fin.

 

Recomand.

 

Spor.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Salut e prima mea recenzie deși am vizitat cam toate escortele de aici dar pt Natasah merita

Am citit despre fata pe aici și am reușit sa dau de ea.

Locație ușor de găsit , curată , aerisita aspect occidental

Fata ma așteptat dezbracata complet , Foarte prietenoasa și foarte frumosa

Sărutari lungi și pasionale

Posibil sa fi fost un click între noi

Dus asistat

Sex oral neprotejat -nota 10 ,cu Deep cu tot ce trebuie , e o nenorocire când se apuca de treaba :))

Sex normal protejat - nota 10 se uda natural , vorbește vulgar , nu comentează la poziții la nimic

Eu m am simțit ca si cum era iubita mea

De revenit ?! Cu siguranța Da

Preț 150 Lei / finalizarea

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...