Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 aici e numai mana lu` Pipilica :laugh2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 aici e numai mana lu` Pipilica :laugh2 🤣🤣 110
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 daca Publi e pe .ro,da,poate sa inchida.Nimfomane e pe com.,il inchideau pana acum daca puteau :))) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Mooama, ma gandesc numai ce aglomeratie va fi pe centura :laugh2 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Mooama, ma gandesc numai ce aglomeratie va fi pe centura :laugh2 nu fi rau cu noi :))))) daca Publi e pe .ro,da,poate sa inchida.Nimfomane e pe com.,il inchideau pana acum daca puteau :)))De asta am.specificat in titlu doar de Publi :)) 114
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 nu fi rau cu noi :))))) De asta am.specificat in titlu doar de Publi :)) in concluzie,da :)Nu-s io rau,pochimea e :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 nu fi rau cu noi :))))) nu de tine imi fac eu griji , tu te descurci si fara publi si fara centura, da sa moara Franta de n-as vrea sa le vad pe unele tari in gura cum sar in fatza tirurilor :laugh2 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Inchiderea programului =)) =)) Publi24 este o marca RussMedia (gurile rele spun ca este un paravan al Agentiei de presa Sputnik, adica organ de propaganda sovietica FSB - ex KGB). Nimfomane nu se poate inchide, pentru ca este gazduit in afara Ro. (are .com si nu .ro). Si daca nu este Publi, dragi fete, aveti atatea alte site-uri, nu cred ca nu o sa mai aveti unde sa puneti anunturile ! ;) :) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 in concluzie,da :)Nu-s io rau,pochimea e :)))Nu tu. Dorel nr 1. A spus ca ne tiram pe centura. Dar eu nu sunt de acord cu el. :))) deci DisLike :))) 115
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 nu de tine imi fac eu griji , tu te descurci si fara publi si fara centura, da sa moara Franta de n-as vrea sa le vad pe unele tari in gura cum sar in fatza tirurilor :laugh2 baiiii :)))))))))))) 116
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Mooama, ma gandesc numai ce aglomeratie va fi pe centura :laugh2Acum.... Nu cred, lenghiatza pwzda :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Inchiderea programului =)) =)) https://www.youtube.com/watch?v=fMTppkd4ghc Publi24 este o marca RussMedia (gurile rele spun ca este un paravan al Agentiei de presa Sputnik, adica organ de propaganda sovietica FSB - ex KGB). Nimfomane nu se poate inchide, pentru ca este gazduit in afara Ro. (are .com si nu .ro). Si daca nu este Publi, dragi fete, aveti atatea alte site-uri, nu cred ca nu o sa mai aveti unde sa puneti anunturile ! ;) :)Mergea mai bine aia canse terminau desenele :)))) știi tu, Aia cu soaricele, pisica, ținta :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Pfff.....pai și eu ce mai fac noapte la hoteluri cand sunt in delegații :(..... oferta dupa nimfo e cam sărăcăcioasă la anumite ore...in anumite orașe...Partea bună: mai puține tepe+more money in my pocket :))) 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Trist. Bine ca mi-am luat azi zi libera. Am timp sa meditez asupra acestui aspect. 115
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Nu tu. Dorel nr 1. A spus ca ne tiram pe centura. Dar eu nu sunt de acord cu el. :))) deci DisLike :))):)))) Stați si voi pe partea aia făcută :)))) Ca să mai pun și io sare pe rană :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Mergea mai bine aia canse terminau desenele :)))) știi tu, Aia cu soaricele, pisica, ținta :))))Astea imi placeau :) (se mai fac si in 2017, puteam sa facem si noi "Miaunel si Balanel" in continuare, dar pe langa industrie si agricultura zero, nici cinematografie nu mai avem :( ) https://www.youtube.com/watch?v=jLtw7T5ggns 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Trist. Bine ca mi-am luat azi zi libera. Am timp sa meditez asupra acestui aspect.Tu chiar n-ai de ce să te stresezi...:) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Trist. Bine ca mi-am luat azi zi libera. Am timp sa meditez asupra acestui aspect.Eu n-am avut azi chef de sex. Iar azi Publi24 s-a blocat. O fi coincidenta? Sau daca Inesuka nu munceste, atunci sa nu.munceasca nici una? 🤣🤣 117
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Tu chiar n-ai de ce să te stresezi...:) multumesc. Esti un domn. Ca de obicei :) 115
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 multumesc. Esti un domn. Ca de obicei :)😗 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 15, 2018 Mi s-ar parea corect sa inchida TOATE SITE-URILE CARE PROMOVEAZA MATRIMONIALELE CONTRA COST (MAI ALES PROSTITUTIA). Asta este PROXENETISM. Corect ar fi sa-i inchida la propriu pe cei care au stors bani din asa ceva.Oricum castiga din trafic, ca intra omul sa vada anunturi matrimoniale si face trafic, altfel s-ar reduce accesarile la o zecime... Si le mai taxeaza pe naive, sa plateasca si ele marea "favoare" pe care le-o fac ca le permit sa-si distribuie anunturile. Astia ar fi trebuit cadorisiti cu bratari de inox (ca tot ii place Adinei inoxul) de la prima tentativa. Toti nenorocitii "trag" de prostituate, ca "are curvele bani, da-le dreacu'... Alea face bani!". Daca i-ar fi interesat, s-ar fi apropiat macar din curiozitate de o prostituata (sa fim sinceri: unele doamne sunt chiar fascinante, merita sa le fii alaturi ca prieten, omeneste vorbind) sa vada cam care e viata lor in realitate. Sa iei bani de la prostituate este o josnicie incalificabila, asta este convingerea mea ferma.
bubulinu1 Reputație: 172 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 15, 2018 asta este ca si povestea cu torentele , azi inchide un tracker , maine apar zece .......daca azi cu internet pe toate gardurile , atatea retele , sa nu iti poti face reclama mai greu , poti pune anunturile si la alta sectiune de exemplu , se poate vb si cu perea , etc ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Postat Ianuarie 15, 2018 Eu am gasit alternativa in caz ca se inchide Publi24. Vezi primul paragraf :))))) 115
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 15, 2018 asta este ca si povestea cu torentele , azi inchide un tracker , maine apar zece .......daca azi cu internet pe toate gardurile , atatea retele , sa nu iti poti face reclama mai greu , poti pune anunturile si la alta sectiune de exemplu , se poate vb si cu perea , etc ...Personal am vazut ca au lovit grav in torrente. Sper sa-i beleasca pe toti proxenetii, reali si virtuali. La puscarie! Cu pestii, la puscarie! Sa mai iasa d-acolo cand i-oi scoate eu, cum i-as scoate eu (adica pe bucati)!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum