Sari la conținut

0735139271 poze false

Postări Recomandate

Postat

ne-ai disperat cu niste poze, zici ca esti si vreo bunaciune nemaintalnita ...

Tu esti pestele ei sau ce??sunt sau nu bunaciune asta e dar nu se lucreaza pe pozele altei fete daca tie iti place sa mergi la o fata si sa nu fie cea din anunt mult succes in continuare...eu am deschis topic pt ca ma sunau clienti de ai pe daca am ajuns in pitesti si am rugat-o mai bn de o saptamana sa stearga pozele la care imi spunea sa o sun a doua zi sai aduc aminte sau k o sa le stearga dar maine pt k era trecut de ora18...si cu asta am incheiat orice discutie cu tn.....Pt clientii mei care ma asteapta tin sa va anunt k o sa revin curand sper...va pup si abia astept sa ne reintalnim
  • Like 1

• Oras:Arges
  • Oras:Arges
Postat

Tu esti pestele ei sau ce??sunt sau nu bunaciune asta e dar nu se lucreaza pe pozele altei fete daca tie iti place sa mergi la o fata si sa nu fie cea din anunt mult succes in continuare...eu am deschis topic pt ca ma sunau clienti de ai pe daca am ajuns in pitesti si am rugat-o mai bn de o saptamana sa stearga pozele la care imi spunea sa o sun a doua zi sai aduc aminte sau k o sa le stearga dar maine pt k era trecut de ora18...si cu asta am incheiat orice discutie cu tn.....Pt clientii mei care ma asteapta tin sa va anunt k o sa revin curand sper...va pup si abia astept sa ne reintalnim

ai deschis "UN" topic ? cred ca ai 6-7 deschise ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...