Sari la conținut

TOP:Amelya!!! poze reale 100% - 0740709631


corsair

Postări Recomandate

  • Membru Premium
Acum 2 minute, bluff111187 a spus:

Salutare, eu chiar as fi recunoscător dacă ma ajuta cineva sa ajung și eu la ea 😬

Când era mai activa online am discutat de vreo doua ori cu ea dar nu am reușit sa ajung ca primeam răspuns cu întârziere și de atunci nimic…

Seara frumoasa!

Are problema cu semnalul in locației... 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 8 ore, bluff111187 a spus:

Salutare, eu chiar as fi recunoscător dacă ma ajuta cineva sa ajung și eu la ea 😬

Când era mai activa online am discutat de vreo doua ori cu ea dar nu am reușit sa ajung ca primeam răspuns cu întârziere și de atunci nimic…

Seara frumoasa!

Cel mai rapid e telefonul, suna o data, daca nu raspunde lasa-i mesaj sms sau revii peste 20-30 min. Nu suna incontinuu, o enerveaza si oricum daca e in p..a nu se va ridica sa ne raspunda😁

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Mi-a luat mult mai mult timp sa ii gasesc topicul decat sa ajung la ea...Nu puteam sa o ocolesc, sa nu ii ofer o floare.

Contact SMS sau telefon, nu are wa! Programare din scurt, cu 30 min inainte de intalnire. Nu lucreaza cu f multi clienti intr-o zi, nu e banda rulanta, m-a astepat fara sa ia pe altcineva pe graba.

Locatie: un apartament intr-un bloc mai vechi, langa bordelul AK, dar cu toate cele necesare: acces la baie, prosoape curate stivuite, apa de gura, pat ok.

Amelya eate o domnita bronzata cu piele extrem de fina, sani medii, sociabila. M-a asteptat imbracata doar intr-un halat de baie. Am socializat la un suc/o apa, fara nicio graba. De fapt, eu eram mai grabit ca ea.

Am inceput prin  a o saruta pe intregul corp, te lasa sa ii faci ce vrei. A continuat ea cu on, eu in genunchi pe pat, ea jucandu-se cu bijuteriile. De fapt, si cand o sarutam eu, cauta cu mana sa se joace kendama cu bilele mele. Am gustat-o si eu jos, totul curat, se lasa dusa de val, ii place si ei.

O noua tura de on, iar cand am cerut echipament, l-a rulat putin, a bagat-o inapoi in guriță si asa a continuat rularea, cu microfonul infipt intre buzele ei. Se vede profesionalismul, sunt unele chestii mici care fac diferenta.

Np in 3 pozitii, fara a folosi lubrifiant: craci-umeri, pe la spate si lateral. In toate o simti bine, geme progresiv, cauta sa se joace cu bilele in mod f placut. Face orice sa pleci multumit de la ea.

La final am mai discutat putin, tot asa fara graba, am plecat ca aveam eu altceva de facut.

Halat 200 lei.

O recomand celor care doresc un futai bun, ardelenesc, in orice pozitie, cu o fata experimentata si atenta la nevoile clientului, mereu aici pt noi, aradenii.

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Salutare tuturor!  In urma recenziilor de mai sus m-am hotărât să fac o vizită ieri după amiază posesoarei topicului, adică frumoasei Amelya.

Contactat prin SMS și răspuns primit repede, convenit de comun acord asupra orei la care urma sa fac vizita. Am anunțat domnișoara ca este posibil să întârzii, dar până la urmă am respectat programarea.

Locație:  garsonieră frumoasa și curată in zona Consiliul Județean, degeaba spui ca intr-un astfel de bloc trebuie sa te feresti ca te vad vecinii, ca si in celelalte blocuri sunt vecini. Deci până la urmă nu contează amplasamentul ca nu mergem la o întâlnire de arhitectura, contează să fie curat si patul rezistent.

Amelya este o domnița frumoasă și apetisantă. Minionă din punctul meu de vedere, cu un fund superb si niste sâni frumoși de marime medie. Bronzată uniform, cu o dantură perfectă si acid în buze ceea ce o face foarte sexy, dacă mă întrebi pe mine seamă puțin cu Ruby cântăreața.

Ajuns înăuntru, socializat putin la un pahar de apă pentru mine și o țigară pentru ea, eu nu fumez. Apoi cerut la dus pentru o igienizare rapida și înapoi in cameră pentru actiune. Am început cu sărutări usoare așa mai mult de tatonare a terenului si apoi am trecut la săruturi serioase din partea amândurora.  Apoi coborât încet pentru executia unui excelent cântec(ON) la microfon(v-am zis ca eu eram in cap cu Ruby). Oral executat ca la carte, umed, atenție la zonele adiacente și cu mici ruperi de ritm. Montat pelerina si trimis eroul in lupta. NP schimbat 2 pozitii ,început cu misionar combinat cu umerii craci si terminat LOT. Se mișcă excelent, geme si se mișcă sub tine, iar la LOT te simti călărit ca la rodeoo.

Pe scurt o experiență de neuitat, cum spunea si colegul 《unsuflet》 face orice să pleci mulțumit de la ea. O fată OK cu un GFE ridicat care eu unul ma bucur ca este un orașul nostru.

Notele sunt subiective și nu cred că își au rostul după descrierea făcută. Halatul achitat la plecare 400 lei pentru timpul petrecut împreună  (door to door aproximativ o oră)

De recomandat DA pentru cine vrea o oră de "Senzatii tari românești". Te simți ca la o adevărată amantă care te face sa te simți bine în brațele ei.

 

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am vrut de mult timp să o cunosc pe Amelya, dar din varii motive am reușit să trec pentru prima oară pe la ea doar acum vreo două zile. 

Contactat prima oară telefonic, dar mi-a intrat mesageria vocală, așa că i-am trimis un SMS, am primit răspuns repede, am stabilit detaliile și totul a decurs ca la carte. La sfârșitul întâlnirii mi-a salvat numărul pentru a ușura lucrurile pe viitor. Mă așteptam să fie mai dificil de ajuns la ea, dar nu a fost deloc așa. 

Locația e un bloc vechi lângă Consiliul Județean. Se putea mai bine, dar totul e curat și ai toate condițiile necesare la baie.

Amelya m-a așteptat după ușă într-o pijama excentrică dintr-o bucată care îi ascundea corpul bronzat, frumos proporționat. Am socializat la un pahar de suc și o țigară, e o fată vorbăreață care știe să te facă să te simți confortabil încă de la prima întâlnire. 

Acțiunea a început cu un preludiu lung și foarte plăcut, apoi a trecut Amelya la un ON cum trebuie, umed, deep și cu atenție la vecini. Am cerut-o în 69 unde se implică fata, se vede că îi face plăcere și ei. Igiena e impecabilă peste tot acolo jos, nimic de comentat. Oralul a fost atât de bun încât am și depus armele aici pentru prima oară cu un CIM de nota 10. 

După igienizarea de rigoare, al doilea număr a început la fel, apoi a montat Amelya preze cu gurița și trecut la atac fără lubrifiant. Am schimbat vreo două poziții la NP, misionar și doggy, unde se implică, te sărută, te mângâie, te îmbrățișează și te trage în ea, geme frumos, ce mai, te simți aproape ca și cu iubita. 

Per total, o întâlnire de nota 9 cu mult potențial de mai bine pe viitor. Durata a fost cam fix o oră, iar amenda 450 lei pentru o oră cu extra CIM. 

De recomandat/revenit, cu siguranță. Eu unul chiar trebuie să recuperez că nu ne-am cunoscut mai repede.

 

 

 

 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Sa vedem si despre Amelya.

Sunat, programat, vizitat. 

Locatia e intr-un bloc vechi nu prea frumos dar are in apartament tot ce trebuie. Cabina aia de dus e cam mica pentru un urs ca si mine dar merge :)

Aspect - corp 10 dar la fata 5-6. Nu inteleg de ce dracu iti injectezi tot felul de lucruri in fata. Parca e deformata, nu mai e naturala. Dar la corp arata impecabil. Tate beton, fund incredibil, picioare fine, piele fina. 

Atitudine 9 - te serveste cu apa sau suc, stai la povesti, vorbeste frumos si se comporta frumos. Dar parca ii place prea mult sa vorbeasca. 

ON - 8 o suge bine, din cand in cand mai da si pe la bile. Schimbari de ritm si ca durata e ok. Ceva mangaieri si pe corp.

NP - 8 sex normal, fara sa iasa din tipare. Prezervativ pus cu gura. La doggy parca era plecata din camera :) In rest parea acolo, dar la doggy fiind cu fata in alta parte si-a permis sa plece si cu mintea. Schimbat mai multe pozitii, nu comenteaza, nu te grabeste. Am primit si ceva saruturi dar doar la cererea mea si fara implicare. 

Achitat 200 ron si cred ca mai revin. E peste Ariana si Bibi, cel putin ca si atitidine si modul cum presteaza.

 

  • Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Luând în considerare faptul că sunt nou în treabă asta și după câteva încercări nereușite 😂😂😂am luat forumul sa vad recomandări și am ajuns la Amelia top 1pe Arad .încurajat să spun exact cum a fost 🙄pai nu șcriu eu .Salvat Nr domnișoarei in telefon am văzut că nu are watap sunat direct răspuns din prima da aici surpriză nu era Amelia era colega 🤭no drace,cică Amelia e plecata și lucrează și ea pe nr ăla întrebat detali tot ((răspuns servicile sunt că și ale ei)))făcut programare tot ok😏😏ajuns in onorabilă zona neavand locuri de parcare fugit la ,Ak.sunat domnișoara sa zic că ajung aici iara surpriză răspunde Amelia mi-a explicat mai multe da până la urmă mi-a zis ai vb cu colega la ea vi😁😁😁bine mi-a dat indicațiile aprins țigară și plecat ajuns în fața blocul o sun să îmi spună exact la ce Nr sa sun rămânem in telefon urc merg pe holul ăla întunecat ușa era semideschis mă întâmpină i domnișoara blonda înaltă frumoasa 😏😏😏intrat Amelia statea in capot pe fotoliu m-am și împiedicăt de pat că era deschis. Despre încăpere sa zic așa ((parca eram la țară mai lipsea vatra pe jos și dulapul verde 😁😁😁)))sa revenim la ale noastre 🙄🙄socializat cu fetele la o țigară pe care o scrumam într-un pahar alb de plastic cu putina apa in el🙄🙄🙄mă tot întrebau ce am de sunt așa liniștit că cică clienți lor vin să mișcă se servesc singuri 😁😁😁unde pula mea într-o garsonieră așa acupata 😁😁😁hai că până la urmă m-am acomodat🙄🙄🙄m-am dus la baie am revenit da culmea Amelia tot acolo era 🙄🙄da pula mea cum ((cică clienți sunt obișnuiți cu așa ceva )))am uitat sa zic am avut propuneri de la colega sa facem în trei .nu sunt eu așa curajos 😁😁până la urmă m-am întins pe pat m-am relaxat colega blonda se ocupa de melc Amelia statea pe fotoliu se uită la noi 😏😏😏tot își făcea poze la care colega îi spunea ne lase 🤭🤭🤭greu da a ieșit pe nu știu ce balconul pula mea tot a vb la tel 😏😏 ce dracu sa mai fac dat tare repede sa plec😂😂😂achitat la colega 200lei bine meritați o fata deosebita.Cam asta a fost experiența mea cu top 1pe Arad  pe care nu am cunoscut-o 🤝🤝🤝

  • Like 3
  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Acum 29 minute, Chiochiu a spus:

Scrie tu o recenzie la Ame să vedem cum decurge întâlnirea ta  cu ea, și apoi îți spun și eu părerea mea 

 

Daca o face și pe asta acest stimabil și onorabil domn😂😂😂promit ca mă plec în fața lui și am respect 🤭🤭🤭deci domnule provocare 🥰🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
8 hours ago, Chiochiu said:

Scrie tu o recenzie la Ame să vedem cum decurge întâlnirea ta  cu ea, și apoi îți spun și eu părerea mea 

 

Nu am fost de curand la Amelya, asa ca nu am ce sa scriu. Nu vreau sa povestesc din amintiri. 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Revizitat domnisoara Amelya cu mare drag azi.

Contact sms sau tel, nu are wa.

Locatia  aceeasi, langă AK, putin modificată, parca e mai spatioasa acum.

Igiena ok, posibilirate de dus (eu nu am avut nevoie azi), Ame are o piele fina si miroase frumos.

Actiunea s-a desfasurat fara pic de graba. Intinsi in pat, ne-am mangaiat, am socializat, am descoperit cat de mic e Aradul si ca ne stim de mult😆. In tot acest timp ma jucam cu ea, ii acordam butoanele, o mangaiam pe pielea fina, intr-un cuvant ma bucuram de ea. La un momrnt dat am coborat la piersica-i fina si am storso de zeama pana mi-a reprosat " cum mai lucrez eu acum?". Fara chef. Ghinion pt urmatorul, dar mie mi-au placut mult spasmele ei, cum se incorda, cum se uda, un deliciu.

Dupa un moment de reveneala😁, a trecut ea la butoane, mai precis la cantat la trombon. A respectat partitura😂, iar in tot acest timp se juca cu bilele. A montat preze cu gura si am trecut la caprita. Ce imi place la ea e ca nu se aseaza ca majoritatea cracanata, ci cu gleznele apropiate, seamsna mai mult cu o broscuță🤣, astfel ii iese fundul si mai mult in evidenta. Nu am rezistat mult, mi-a placut prea mult sa o tin de mijlocul ei subtire in timp ce dadeam, iar ea a gasit o modalitate sa bage mana pe dedesubt sa se joace din nou cu bilele. 

Cadou 200 lei.

La Ame se vede experienta anilor atat in pat cat si prin atitudinea calma si degajata cu care ne primeste. E de revenit, relaxează ambele capete masculine😇.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 4 ore, unsuflet a spus:

Revizitat domnisoara Amelya cu mare drag azi.

Contact sms sau tel, nu are wa.

Locatia  aceeasi, langă AK, putin modificată, parca e mai spatioasa acum.

Igiena ok, posibilirate de dus (eu nu am avut nevoie azi), Ame are o piele fina si miroase frumos.

Actiunea s-a desfasurat fara pic de graba. Intinsi in pat, ne-am mangaiat, am socializat, am descoperit cat de mic e Aradul si ca ne stim de mult😆. In tot acest timp ma jucam cu ea, ii acordam butoanele, o mangaiam pe pielea fina, intr-un cuvant ma bucuram de ea. La un momrnt dat am coborat la piersica-i fina si am storso de zeama pana mi-a reprosat " cum mai lucrez eu acum?". Fara chef. Ghinion pt urmatorul, dar mie mi-au placut mult spasmele ei, cum se incorda, cum se uda, un deliciu.

Dupa un moment de reveneala😁, a trecut ea la butoane, mai precis la cantat la trombon. A respectat partitura😂, iar in tot acest timp se juca cu bilele. A montat preze cu gura si am trecut la caprita. Ce imi place la ea e ca nu se aseaza ca majoritatea cracanata, ci cu gleznele apropiate, seamsna mai mult cu o broscuță🤣, astfel ii iese fundul si mai mult in evidenta. Nu am rezistat mult, mi-a placut prea mult sa o tin de mijlocul ei subtire in timp ce dadeam, iar ea a gasit o modalitate sa bage mana pe dedesubt sa se joace din nou cu bilele. 

Cadou 200 lei.

La Ame se vede experienta anilor atat in pat cat si prin atitudinea calma si degajata cu care ne primeste. E de revenit, relaxează ambele capete masculine😇.

Este singura in locație???.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...