Sari la conținut

nicolle 0721170576 (universitate-spitalu coltea)

Vizitator nicolle eu

Postări Recomandate

Vizitator nicolle eu
Reputație: 0

aveti vreo problema domnilor?eu cred ca ar trebui sa trecem la chestii importante.Cine are vreo problema cu mine ma poate suna personal sa ami spuna sau ami poate da pm  in privat, va pop si va urez o zi buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

aveti vreo problema domnilor?eu cred ca ar trebui sa trecem la chestii importante.Cine are vreo problema cu mine ma poate suna personal sa ami spuna sau ami poate da pm  in privat, va pop si va urez o zi buna.

Ce parsiva esti! M-ai blocat la pmuri si-mi zici sa-ti dau mesaj?? Nu fii ipocrita ca am fost om cu tine!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Din pacate trebuie sa dau un review negativ. Acum am ajuns acasa. Am stabilit o intalnire pentru 19:00, toate bune si frumoase. Ajuns in zona la 18:53 o sun, poate poate e libera, imi refuza apelul; ok inteles alt coleg futacios la ea, astept. Trimis mesaj si zis ca sunt in zona. La 19:12 revin cu apel la ea, tot refuzat. Pana acum nu a revenit cu nici un apel pentru a explica ce si cum. Din punctul meu e de evitat, nesereozitate din partea ei.

menstruatia mea nu are probleme atata timp cat ami tin tratamentu cu pastilele contraceptive cred ca cu totii stim ces alea ok? nu sunt bolnava iar cu clientu care aa plans aici iam raspuns pana la urma cand am putut si lam chemat,deci a fost.cand o sa aiba timp o sa scrie.

iar in casa la mine e curat unde mam mutat repet mam mutat.va pop.

alte plangeri?!

Revin cu un mic update. Intradevar Nicolle a revenit mai tarziu cu un telefon si si-a cerut scuze pentru ca nu a raspunt, avea alt domn la ea si nu a putut sa raspunda. Mda ce pot sa zic, trebuie sa-si gestioneze mai bine programarile pe viitor.

Eu am revenit aseara la ea si a fost ok. A putut sa faca doar oral dar nu m-a deranjat deoarece pentru oral m-am si dus. Dusul il facusem de acasa asa ca nu am vizitat baia. Camera unde a fost actiunea este modest aranjata dar pentru scopul vizitei e ok. Oralul decend executat, cu atentie si la zonele adiacente. Finalizarea a fost CIM.

Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu

reamintesc din nou serviciile si preturile;

servicii normal si oral pret 70 pe numar si 140 pe ora. pentru mai multe informatii va astept cu un telefon,va pop. :hug1

Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu

Buna seara astazi mam hotarat sa prelungesc putin programul pana la ora 00.00 noaptea deoarece in wichend nu o sa lucrez,o sa fiu plecata din bucuresti.Va pop si va astept.

Link spre comentariu

Buna seara astazi mam hotarat sa prelungesc putin programul pana la ora 00.00 noaptea deoarece in wichend nu o sa lucrez,o sa fiu plecata din bucuresti.Va pop si va astept.

futui WICHEND-u mami lui, vezi ca te murdaresti de engleza pe la gura!
Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu

buna ziua din nou ce faceti? ami cer scuze dar va anunt programul pentru maine deoarece azi nu voi lucra.

de maine va astept de la orele 10.00 pana la orele 21.00.programarile le puteti face si de azi pentru maine.Va pop.

Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu

buna seara, va anunt cu scuzele de rigoare ca voi mai intarzia cu venirea mea in bucuresti din motive personale. Voi anunta pe forum sigur cand o sa ajung exact inapoi acasa.Va pop si scuze inca odata pentru schimbare.va pop. :hug1

Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu

buna ziua si bine vam regasit, astazi voi incepe programul de la ora 5 pana la ora 20.00. va astept.

Serviciile vor fi momentan oral cu finalizare orala sau faciala la pretul de 70 fin si 140 ora.(pentru curiosiii care se intreaba de ce e pretu asta sau ca e prea scump e 3D de aia)

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

buna ziua si bine vam regasit, astazi voi incepe programul de la ora 5 pana la ora 20.00. va astept.

Serviciile vor fi momentan oral cu finalizare orala sau faciala la pretul de 70 fin si 140 ora.(pentru curiosiii care se intreaba de ce e pretu asta sau ca e prea scump e 3D de aia)

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

De la ora 17 vrei sa zici!! Iar ai probleme?

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...