Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)


Postări Recomandate


  • Oras:Dacia
  • Oras:Dacia

Salutare futăcioși!

No serbus Antonia!

 

S-a întâmplat episodul 2 mai repede decât mă așteptam eu. Chiar m-a surprins și pe mine cum le aranjază destinul.

Era ora cafelei așa că am savurat amândoi câte una. Eu cam salivam, ce-i drept, la ce se ascundea sub rochia binecunoscută de prin poze. Ăl mic se sufoca și el da' puțintică răbdare nu a omorât pe nimeni. Ba din contră cu cât fierbe mai mult sângele prin vene cu atât împrăștie hormonii mai bine.

Și chiar or luat-o razna hormonii când a început acțiunea. La un așa oral nu mă puteam lăsa mai prejos și i-am întors Antoniei favorul cum știu eu mai bine. Cum eram încins rău de tot am luat-o pe la spate ca să mă bucur mai bine de corpul ei delicat. Și s-a ridicat asta mică, și - a arcuit spatele și s-a lipit de mine. Devenisem o singură ființă. A fost o sincronizare perfectă. Când am trecut la ușa din dos ca să-i zic așa mi-a condus ușor mâna spre punctul ei sensibil pe care l-am masat împreună. Degetele mi-au alunecat înăuntrul ei. Era fierbinte și udă. E o senzație fantastică pe care trebuie să o trăiești. Nu se poate descrie în cuvinte. Totul e să te lași purtat de val.

Nu am mai rezistat și am explodat în spasme de plăcere. M-a ținut pe loc mișcându-se lasciv în brațele mele. În mintea mea Imploram Cerul să oprească timpul. Am simțit-o tremurând ușor. Se terminase și ea. Abia atunci mi-a dat drumul și m-am întins lângă ea să savurez restul cafelei.

Asa trebuie să se comporte o escortă. Să "citească" fiecare client și să-i ofere serviciile pe care acesta și le dorește.

Bineînțeles, ca să primești trebuie să și oferi.

10*** pe linie

Locul Antoniei e în top alături de celelalte dive din Timișoara

 

Vâ salut cu respect.

Te pup, Antonia

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...