Sari la conținut

salon de masaj erotic heaven - dezamăgire


Postări Recomandate


Am vizitat Brașovul și având câteva ore libere am zis că încerc un masaj erotic (sper că) bun. Am sunat la numărul ce apare pe Publi24 cu denumirea Salon Heaven și am întrebat dacă pot veni chiar atunci. Au confirmat că da, însă nu se oferă servicii sexuale, doar masaj. AVând în vedere că exact asta îmi doream, am urcat la volan și am ajuns pe o stradă cu ceva Noiembrie în nume, în fața sediului DHL. Am găsit ușor locația, e un apartament amenajat relativ ok - însă destul de întunecat pentru gustul meu. 

M-a întâmpinat o fată înaltă, de vreo 1,80, corp destul de frumos și proporționat, frumoasă la față, sânii potriviți pentru înălțimea ei, dar pe o fată de 1,60 probabil arătau mari. S-a prezentat cu numele de scenă Isabella.  M-a condus într-o cameră mică și urâtă, cu un radiator electric vechi și cu o mochetă industrială pe jos, personal mi se pare soluție ieftină și varianta în care te descalți și te dezbraci lângă patul în care urmează să ajungi pe culmile Nirvanei, dar am acceptat și asta. Dar ceea ce m-a șocat deadreptul, că era coajă de semințe de floarea soarelui pe jos!!! WTF??!!  Am înghițit și am zis că merită să fiu atent la detalii, pentru că presimt că se va naște un review interesant din experiența asta. M-a rugat să achit în avans - 150 lei. Zis și făcut. Mi-a dat un prosop curat, m-am dus la baie și am făcut un duș repede, după care înapoi în cameră. A început evenimentul cu punerea unui telefon mobil pe pat lângă capul meu, și din acel telefon venea muzica ambientală. Hip-Hop mai exact pentru o relaxare desăvârșită! La calitate de telefon. Ceea ce era și mai aiurea, că aveau o lampă de discotecă colorată care se rotea și scotea un sunet urât, cârâia ca o bicicleta folosită după 30 ani de repaos, și proiecta niște lumini colorate intermitente pe pereți și pe tavan, atât de deranjant, încât eram convins că dacă cumva ajunge cineva cu epilepsie în această cameră, precis va face criză din cauza stroboscopului zgomotos. Să revenim la masaj. În momentele cele mai frumoase a fost mediocru. Când era sub mediocru era nașpa. Prin definiție. Finalizarea a fost plăcută, măcar atât - după zece minute de masaj, după care mă întreabă fata cu o voce inocentă - un dușuleț? 10 minute?!!! Am rugat-o frumos să continue masajul pentru că (poate ea nu știe) după o finalizare un masaj e și mai relaxant. Astfel m-a mângâiat pe burtă și pe piept mecanic timp de 3 minute, după care mi-a zis că gata. Asta e... ce să facem dacă nu am avut mai mult timp să studiez piața, merg la baie să fac duș și observ cu stupoare că inclusiv pe piele am avut lipit bucăți de coajă de semințe!!! 

 

Locație centrală însă mobilată ieftin și cu prost gust, camera murdară și amenajată nasol, cu muzică deloc relaxantă - stroboscop vizualo-acustic de tortură - Nota 5 

Baia - echipat cu multe produse de cosmetică, toaletă, cabină de duș destul de veche, dar apă caldă era, și nu erau semne vizibile de nasolități așa că Nota 9. 

Fata frumușică, însă mecanică la masaj, și dă afară omul după 10-15 minute?!! - Nota 5 

Experiența în sine - Nota 6 

Nu recomand.   

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...