Sari la conținut

Este inchis un topic...asa ca am zis sa deschid unul aici


Vizitator

Postări Recomandate

In primul rand am un apartament din care reiese clar ca nu e nimeni in casa, fiind compus dintr-un living in care intri direct, baie si dormitor separat. Asa ca lasa balivernele astea . Daniel1234 care esti de fapt o fosta escorta ;)

1. Defapt sunt un user al cestui sait care venind la tine si intrebandu-te daca esti cu analizele in regula ,mi-ai raspuns asa:🦈🦈🦈 sa sti ca nu o fost frumos din partea ta.
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

1. Defapt sunt un user al cestui sait care venind la tine si intrebandu-te daca esti cu analizele in regula ,mi-ai raspuns asa: sa sti ca nu o fost frumos din partea ta.

si dovezile ca sa te putem crede? Arata programarea in scris , convorbirea telefonica , spune strada unde stau? Apartamentul. Sa te vad.

Lasa balivernele ca nu tine asta cu indusul in eroare. Esti prea proasta sa te creada careva. Se pare ca nu mai aveti loc de mine pe forum. Care-i durerea ta? nu mai faci bani sau te bate pestele ?

Link spre comentariu

Toate lumea poate confirma. Ce am spus. eu stiu ca te oftici ca mi-am inchis topicul si fac ce vreau acolo , si imi urmaresti postarile, dar te anunt ca toata lumea te vede doar o penibila. imi spun toti clientii care imi vin in casa. Si stii ce spun? Invidia . Si eu zic da, probabil :)))))Hai, vezi-ti de “sotul” tau acolo si lasa-le pe astea independente ca stau bine mersi asa cum sunt.

Normal ce sa-ti zica clienti in fata ca sa pui PESTII tai pe ei
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Normal ce sa-ti zica clienti in fata ca sa pui PESTII tai pe ei

arata-le pestii daca vrei sa te creada. Toata lumea ma cunoaste personal si nu am avut iubit cat am activat.

Cand am iubit, nu ma prostituez ;) du-te si trateaza-ti frustrarile si fa-ti loc singura., eu nu ma dau la

O parte. Clar? ;)

Link spre comentariu

si dovezile ca sa te putem crede? Arata programarea in scris , convorbirea telefonica , spune strada unde stau? Apartamentul. Sa te vad.

Lasa balivernele ca nu tine asta cu indusul in eroare. Esti prea proasta sa te creada careva. Se pare ca nu mai aveti loc de mine pe forum. Care-i durerea ta? nu mai faci bani sau te bate pestele ?

Arata tu analizele insist chear , fata in fata, nu am avut curaj ,din motive lesne de inteles 🦈🦈🦈🦈 dar aici stiu ca PESTII tai nu au nici o putere .hai aratale!
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Arata tu analizele insist chear , fata in fata, nu am avut curaj ,din motive lesne de inteles dar aici stiu ca PESTII tai nu au nici o putere .hai aratale!

esti prea proasta ca sa existi . Cine te crede pe tine in masura in care ai un cont de kkt si scrii numai minciuni?

Un client mai credibil de ce nu scrie ce scrii tu? Pt ca nu exista. vezi-ti de pestii tai mai bine. Eu ma descurc si singura.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Toate fetele cu care am impartit locatia pot confirma ca nu am avut barbat dupa mine niciodata. In schimb tu stai zilnic si te trezesti cu gandu la mine si nu stii ce inventii sa mai gasesti, poate poate imi scade clientela.

N-ai sa vezi.

Link spre comentariu

esti prea proasta ca sa existi . Cine te crede pe tine in masura in care ai un cont de kkt si scrii numai minciuni?

Un client mai credibil de ce nu scrie ce scrii tu? Pt ca nu exista. vezi-ti de pestii tai mai bine. Eu ma descurc si singura.

Normal, normal ,ce sa zici si tu acum. In loc sa vi cu analizele, uite cu ce vi....
Link spre comentariu

M-am tot gandit daca sa scriu sau nu o recenzie in urma experientei avute aseara.

Imi plac blondele!! De fapt nu-mi plac...am o oarecare obsesie cu blondele. Mi-am zgariat si masina odata din cauza unei blonde...In mod normal cand esti la volan esti atent la trafic...Eu, eram atent la altceva...CSF...NCSF!

Gentlemen prefer Blondes! I know I´am not a Gentleman but I sure do prefer blondes!

De curand a aparut p´aci o blonda...de notorietate sa zic asa. Am avut unele mici interactiuni cu ea, ca nah, mie imi e foarte greu sa ma abtin de la unele comentarii, uneori chiar imposibil, asa´s eu.

I like to discuss things...so that must meen I´m discunting....but it´s just me, I´m just obscene(somethimes)

M-am tot perpelit...sa merg...sa nu merg...sa merg...sa nu merg. Fumam si cautam ceva muzica pe youtube sa schimb playlistul din masina si erau niste versuri care se cam potriveau oarecum...dar nu prea: "I'm cozonac & I can have any girl I want"!!!

Motivational!

Eu sunt mai sarac (in special cu duhul), si nah...imi era greu sa ma rupt de la unele tabieturi d´ale mele pt alta slabiciune. Ce-i de facut? Pai hai sa vad ce optiuni am:

Anunt pe OLX cu donez plaman - toti care sunau erau interesati daca sunt fumator...pana mea, normal ca sunt, sunt prea stresat ca sa-mi permit luxul sa nu fumez. Deci pica.

Imprumut la Provident/Kruk/camatari nu pot sa fac ca cica vin aia si suna la usa dupa...don´t want non´ of that shit!

Credit la banca...am deja, o dau din lac in put si nu-i ok.

Eu de obicei urmaresc stirile sportive si cum ma intind la ceva mai multe tigari prind si meteo. Cica se raceste in perioada urmatoare. Bingo! Vand frigiderul! N-am nevoie neaparat de el in perioada asta...mut din el tot ce am in beci si rezolv problema. Ce bine e sa fii istet...si binecuvantat...Dumnezeu sigur mi-a dat ceva minte`n cap!

Citesc ieri cate ceva pe forumul asta minunat, si nu inteleg nimic! Bine, hai ca ma bag iar aiurea in seama si intreb ce ma intereseaza pe mine. Destul de mirat primesc raspuns destul de rapid. Continui conversatia pe Wassup strict cu ce ma interesa pe mine si plec...

Restul intamplarilor sunt 100% adevarate, poate doar expuse putin altfel.

Pornesc motorul la bolidul meu fara limita de cai putere si... imi apare in bord mesaj ca mai pot sa parcurg max 50 km. Uitasem sa bag benzina. E ok...in seara asta sa-mi ajunga ca de maine circul cu metroul...

Ne conversam pe wassup si cica trebuie sa ajung la Kaufland in Dumbravita si de acolo...primesc alte instructiuni.

Bun. Ajung la Kaufland, cobor din masina sa fumez si primul lucru care-mi vine in minte este sa pun telefonul pe silentios. Am patit de cateva ori sa sune exact la cel mai nepotrivit moment si sa-mi taie absolut tot cheful...cum am zis, sunt sarac cu duhul.

In timp ce fumam, bineinteles ca suna telefonul... Csf... Raspund ca nu prea aveam cum sa eschivez apelul, e una din cele 2 pers care daca nu raspund suna pana raspund.

- Alo, ce faci?

- Cu putina treaba...

- Ce treaba ai la ora asta?

- Pe la Kaufland...

- La ora asta se merge la cumparaturi?? Ce-ai facut toata ziua? Ce Dumnezeu iti trebuie la ora asta de la Kaufland??

- Lapte!! De la tonomat. Am ramas fara... Hai ca ma cam grabesc nu prea am timp de vb...

- Niciodata n-ai timp sa stai de vb...De 3 zile n-ai dat un telefon! Ai zis ca m-a suni!

- Am fost ocupat...hai ca te sun cand ajung acasa.

Scap intr-un final... si era si 25, la jumate trebuia sa ajung.

Cer detalii pe wassup cu numele si nr de la strada.

Bag pe Waze.

Pornesc motoru.

"Mai puteti circula 40 km"....

Am impresia ca ma invart aiurea....n-am impresia, sigur e asa, m-am invartit in cerc de vreo 3 ori...

Opresc la benzinarie. Nu ca sa alimentez, sa cer informatii ca orice cetatean respectabil. Primesc un raspuns demn de situatia in care m-a aflam.

- Nu stiu domnu` toate strazile de aici au nume de astea. Nu stiu care e aia...e pe aici pe undeva...

- Multumesc...(mare ajutor ai fost si tu)

Primesc msg pe wassup: "Mai ajungi?"....

Pacience blondie....good things come in time...

Ma intorc la Kaufland!

Sun.

- Cum ajung la tine??? Nu gasesc strada.!...M-ai degraba gasesc drumu` spre...nevermind.

Primesc niste indicatii nu foarte clare pt mine, dar dibuiesc cumva drumul...

Inainte de toate, review de o stea la Waze! E deja de prea multe cand m-a incurca! Doar fetele sa aibe parte de review-uri?

Pe aleea ce duce catre destinatie(cu un nume parca predestinat), m-a gandesc daca si Hitler tot asa gandea cand a invadat Polonia?

DORNIC sa ajunga si totodata oripilat de traseul nevoit sa-l parcurga.

Intuneric bezna pe strada...cainii latrau...eu ma gandeam doar ca mai am putin si ajung....mai putin!

It`s gonna be worth it!

Yeah!

I`m gonna have it!!

And fuck her like an addict!!!

Ajung. Nu stiu exact la cat dar clar mult mai tarziu decat trebuia.

Dupa usa era EA. Blonda pt care am facut atatea sacrificii sa ajung...

S-a prezentat, m-am prezentat si eu...cu un nume care mi-a venit in minte, ca nah, e clar ca nu asa se numeste..., eu de ce m-as prezenta cu numele real? Alfonso...cred m-am prezentat.

Este foarte important ca macar inceputul intalnirii sa fie bazat pe sinceritate!

Blonda! Par lung. Ochii frumosi...caprui parca...Inalta...Bronzata...Tatuata (asta nu mi-a placut, dar nu e treaba mea...)....Simpatica, frumusica...

Poate gresesc...sau nu retin exact, I`m Clumsy most of the times... era imbracata in ceva lenjerie rosie cu toace albe, foarte inalte...era aproape cat mine.

Habar n-am ce vorbea, eu doar ma uuitam la ea si aveam filmu` meu in cap.

M-am descaltat politicos la usa si i-am urmarit mersul de la spate pana la baie, unde a mers sa-si intinda parul cu placa.

That`s it blondie...get you`re self nice & ready 4 me!

M-a pofiti la baie. N-am mai zis ca am facut dus acasa, sa nu zica ca sunt vrun` nespalat, am mers la dus... Ea cred ca a zis ca ma asteapta`n camera...

Acuma ori am eu probleme grave, ori chiar asa a fost, nu stiu nici acum...

Ajuns in camera avea pe ea o lenjerie neagra, cu toace negre.

Tot bine arata!

- Ce si cum doresti...? Oralul este protejat la mine!

...Mda I`ve heard... well...I just wanna little bit..not a lot blondie girl, just a little bit...I wanna unbotton` youre pants just a little bit...take`m of, pull`m down, just a little bit...get to kissen` & touchen a little bit...get to licken`...a little bit...

Ring any bells?

Mi-a zis o chestie care m-a facut sa zambesc putin...spre deosebire de prietena/colega ei care mi-a zis oarecum aceasi chestie dar intr-un alt context care m-a enervat maxim, acuma doar am zambit...dar n-am crezut o iota.

Nu detaliez actiunea ca....nu vreau!

Pot sa zic doar ca mi-am facut (si) damblaua asta!

Intr-adevar pe parcursul actiunii ma tot gandeam... Go Blondie, Go Blondie, Go!

Go Blondi..., let me see you go Blondie, show me all the things you do with your body...Baby this is your party...make my money worth Blondie!!

La final...dupa...alea-alea, mi-a zis ca a apreciat ceva la mine. Aha...sure...just don`t fall in love.

Am stat si la tigara de dupa.

A fost chiar placut...parca s-a mai destins si ea. Am vb una-alta. Mi-a placut...

Am discutat despre cate ceva...cred ca suntem oarecum din aceasi zona "folclorica", eu cel putin asa cred.

Nu a fost cea mai memorabila experienta...daca ar fi sa zic ce mi-a placut cel mai mult la ea...Rasul! Are un ras colorat, care umple orice "gol din spatiu"! Da, rasul ei mi-a placut cel mai mult!

Au fost si unele chestii care nu mi-au placut...sau poate la care nu ma asteptam eu sa apara pe parcusul intalnirii, but it couldn`t have been perfect...

Am cugetat azi toata ziua...DA! As reveni....La ce anume as mai putea renunta din casa??

Note?

Pai nu`s profesor, dar daca as fi, as chema-o la meditatii gratuit! Nici Domnu asta nu ti se pare un user credibil (tot o fosta escorta ii si el) uite ce zice de intalnirea voastra.Sunt convins ca ar avea mai multe reprosuri sa-ti faca dar el este un domn spre deosebire de mine

Bafta tuturor!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Da , nu cred cai plac barbati. de tine ii place dar lai dezamagit omu a vandut tot din casa ca sa te poata vizita:)))) (scuze cozonac7) si tu lai DEZAMAGIT rusine sa-ti fie.

Sa-i sugi pula aia mare si groasa lui Cozonac !!!! :) hai ca n-am timp de tine.

Sa-ti dai si cu ea peste bot sa -ti revii la realitate.

  • Like 100
Link spre comentariu

Toate fetele cu care am impartit locatia pot confirma ca nu am avut barbat dupa mine niciodata. In schimb tu stai zilnic si te trezesti cu gandu la mine si nu stii ce inventii sa mai gasesti, poate poate imi scade clientela.

N-ai sa vezi.

Vrei sa-ti zic ce or spuse fetele cu care impartit locatia? bine hai ca-ti spun:1PUTII.2.AI #3PESTII (dar cica nu stau in locatii cu tine ca le este greata de tine si intervin doar daca ii soliciti tu)3 ESTI BOLNAVA DOVEDIT PRIN REZULTATELE ANALIZELOR TALE(din cauza asta esti in imposibilitatea de a dovedi ca nu este asa)4.FOARTE PARANOICA(posibile traume de fosti tai PESTII cu care ai colaborat)ASTA SPUN COLEGELE TALE DESPRE TINE (DIVA ANITA, VIS, LUCIA24 ,TANYA) s

astea is unele din colegele tale nu??.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Adica sa aiba un contact cat mai vizual PESTII TAI

Nu stiu cine esti ( tip sau tipa) si nici nu ma intereseaza, dar pot sa-ti spun ca vorbesti in necunostiinta de cauza. Ca orice om, ca doar nu suntem roboti, nici Ines nu este escorta perfecta. Nu ofera ON si nici FK ( nu este singura fata care nu i

ofera aceste servicii) dar compenseaza prin celalalt serviciu oferit, adica NP, si prin igiena, atitudine si comportament in intimitate. Si totodata pot sa afirm ca nu a avut si nici nu are pesti, protectori sau cum vrei sa le mai spui. Este usor a face rau si a aduce acuzatii nefondate.

Link spre comentariu

Nu stiu cine esti ( tip sau tipa) si nici nu ma intereseaza, dar pot sa-ti spun ca vorbesti in necunostiinta de cauza. Ca orice om, ca doar nu suntem roboti, nici Ines nu este escorta perfecta. Nu ofera ON si nici FK ( nu este singura fata care nu i

ofera aceste servicii) dar compenseaza prin celalalt serviciu oferit, adica NP, si prin igiena, atitudine si comportament in intimitate. Si totodata pot sa afirm ca nu a avut si nici nu are pesti, protectori sau cum vrei sa le mai spui. Este usor a face rau si a aduce acuzatii nefondate.

Scuzama te rog!dar tu nu faci deca sa dovedesti contrariul si adica ca esti:ðŸŸðŸŸðŸŸ.#lingau. Crezi ca era necesar sa apari si tu? Gandestete un pic sunteti PENIBILI
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vrei sa-ti zic ce or spuse fetele cu care impartit locatia? bine hai ca-ti spun:1PUTII.2.AI #3PESTII (dar cica nu stau in locatii cu tine ca le este greata de tine si intervin doar daca ii soliciti tu)3 ESTI BOLNAVA DOVEDIT PRIN REZULTATELE ANALIZELOR TALE(din cauza asta esti in imposibilitatea de a dovedi ca nu este asa)4.FOARTE PARANOICA(posibile traume de fosti tai PESTII cu care ai colaborat)ASTA SPUN COLEGELE TALE DESPRE TINE (DIVA ANITA, VIS, LUCIA24 ,TANYA) s

astea is unele din colegele tale nu??.

da fa. Am impartit forum ul. Locatia niciodata. Pai tu de dusmance vorbesti? Imi mentionezi toate rablele ?

Ori esti una din primele 3? =))))) alte inventii mai ai pt seara asta? Clientii mei ce spun? Igiena impecabila.

Fa . Prea mult ma simpatizeZi se vede ca nu mai ai loc de mine d cateva zile =))))))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vrei sa-ti zic ce or spuse fetele cu care impartit locatia? bine hai ca-ti spun:1PUTII.2.AI #3PESTII (dar cica nu stau in locatii cu tine ca le este greata de tine si intervin doar daca ii soliciti tu)3 ESTI BOLNAVA DOVEDIT PRIN REZULTATELE ANALIZELOR TALE(din cauza asta esti in imposibilitatea de a dovedi ca nu este asa)4.FOARTE PARANOICA(posibile traume de fosti tai PESTII cu care ai colaborat)ASTA SPUN COLEGELE TALE DESPRE TINE (DIVA ANITA, VIS, LUCIA24 ,TANYA) s

astea is unele din colegele tale nu??.

De unde pana unde scoți tu asta ? Ca ți-am spus eu ție ceva de Ines ? Ia spune
  • Like 24
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Scuzama te rog!dar tu nu faci deca sa dovedesti contrariul si adica ca esti:ðŸŸðŸŸðŸŸ.#lingau. Crezi ca era necesar sa apari si tu? Gandestete un pic sunteti PENIBILI

Daca a spune adevarul inseamna ca sunt lingau sau penibil asa sa fie cum zici tu. Si daca tot m-am bagat aici te intreb amical de ce nu amintesti si de celelalte colege de-a le ei, cum ar fi Delia, Ingrid, Alessia.Iar pe Tanya chiar as fi curios sa o intrebi aici pe forum daca iti sustine afirmatiile. Hai, intreab-o, fii barbat.
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

Vrei sa-ti zic ce or spuse fetele cu care impartit locatia? bine hai ca-ti spun:1PUTII.2.AI #3PESTII (dar cica nu stau in locatii cu tine ca le este greata de tine si intervin doar daca ii soliciti tu)3 ESTI BOLNAVA DOVEDIT PRIN REZULTATELE ANALIZELOR TALE(din cauza asta esti in imposibilitatea de a dovedi ca nu este asa)4.FOARTE PARANOICA(posibile traume de fosti tai PESTII cu care ai colaborat)ASTA SPUN COLEGELE TALE DESPRE TINE (DIVA ANITA, VIS, LUCIA24 ,TANYA) s

astea is unele din colegele tale nu??.

 

Femeie ești dusă rău de tot. Unde ai auzit tu ca 3 pești sa peștească aceași fată ? și sa fie toți 3 în aceași mașina ? Așa de disperată ești ca te-a parasit barbatul ?

  • Like 1
Link spre comentariu

da fa. Am impartit forum ul. Locatia niciodata. Pai tu de dusmance vorbesti? Imi mentionezi toate rablele ?

Ori esti una din primele 3? =))))) alte inventii mai ai pt seara asta? Clientii mei ce spun? Igiena impecabila.

Fa . Prea mult ma simpatizeZi se vede ca nu mai ai loc de mine d cateva zile =))))))

Culmea dupa ce o aparut ðŸŸ#lingau ai aparut si tu,hm...ciudat in fine vad ca faci ca de-o bicei iti chemi ðŸŸðŸŸðŸŸ cand nu-ti convine ceva iti recomand sa-ti chemi toata sleata ta de CURVE ,PESTII,LINGAI,CLONE sa te apere.Si deci in colegele mai sus mentionate de mine.In opinia ta toate is RABLE:))) inclusiv TANYA?? bun am inteles la-so asa.
Link spre comentariu

  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

Daca a spune adevarul inseamna ca sunt lingau sau penibil asa sa fie cum zici tu. Si daca tot m-am bagat aici te intreb amical de ce nu amintesti si de celelalte colege de-a le ei, cum ar fi Delia, Ingrid, Alessia.Iar pe Tanya chiar as fi curios sa o intrebi aici pe forum daca iti sustine afirmatiile. Hai, intreab-o, fii barbat.

Darius12345 este o femeie care a fost parasită de soțul ei drogat și beat (aici nu e glumă,  e pe bune) și nu mai gandește deloc. Este în pragul disperării.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...