Sari la conținut

Anais - 0752 508 829


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

doar astazi?

Asta zic si eu, ,,intreaga" nu ai poze...pune te rog cateva poze cu tine cu totul, eu unul nu reusesc sa imi imaginez :-)))

Doresc discretie maxima in ceea ce priveste pozele, consider ca sunt indeajuns acestea, cat despre disponibilitate, voi anunta zilnic, deoarece mai am si alte activitati in afara de aceasta. Va pup.

 

Momentan , astazi sunt disponibila pana seara tarziu.😇

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost la domnisoara Anais si va pot confirma ca pozele sunt reale, iar experienta este de 350 lei pe ora.

 

Locatie: 8. Mai greu de ajuns prin prisma faptului ca fata nu da strada si numar ci te pune sa vii pe jos de la Puerto Cafe printre niste stradute pe care n-am mai fost in viata mea.

 

Anais: 9. Scad 1 punct pentru ca persoana care scrie anuntul si raspunde pe aici nu e domnisoara Anais. Domnisoara Anais e o pitipoanca d-aia buna pe care o vezi prin cluburi si te intrebi oare cine-o fute pe asta. Ei bine, am futut-o eu si poti s-o futi si tu pentru 350 lei pe ora sau 200 lei finalizarea, dar recomand ora pentru experienta. Silicoane foarte frumoase, buze botoxate, extensii de foarte buna calitate. Sunt foarte multi bani bagati in femeia asta si se vede. Corpul este impecabil.

 

Servicii: 6-7. Problema cu serviciile e trebuie sa faci tu cam toata treaba pentru ca practic futi o papusica. Iti face oral daca vrei (fara CIM sau COF), dar e unul obisnuit. De mentionat ca poate sa o ia pe toata in gura. La normal, asa cum o pui, asa sta. Este imposibil sa iti moara pula pentru ca femeia arata intr-un mare fel, dar nu se prea implica. Geme fals si se uita in oglinda sa vada daca i s-a miscat vreo suvita de par de la locul ei. Banii au fost ceruti la maxim 3-4 minute dupa ce am intrat in apartament.

 

Overall, femeia e buna in draci, mai ales urcata pe tocuri. O recomand in primul rand pentru experienta si in al doilea rand pentru pretul de numai 350 lei pe ora. Alternativa ar fi sa o agati in club, dar te sare de 1000 de euro lejer.

Coanee se uita in oglinda? Zic eu.ca daca facee asa ceva nu prea are treaba cu escortingul.
Link spre comentariu
  • Oras:Miami
  • Oras:Miami

Misto rebranduire....

 

Ines > Anais :laugh2

Sa nu mai zic ca seamana PERFECT!

 

 

Unele chiar au impresia ca ne-am nascut ieri!

Nene, am fost la amandoua si nu au nici o legatura una cu cealalta! Daca tot te intereseaza le cunosc dinainte sa vina in bucuresti, Ba chiar le cunosc personal pe amandoua si iti spun ca nu au nici o legatura...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...