Sari la conținut

😜😇Vizita Daria oral deep cu finalizare💋�

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

la Alba??

imi e dor de funduletul tau si de privirea ta perversa

Am niste probleme urgente de rezolat.daca voi avea programari de cete 3 ore in sus... 😗😗😗 altfel nu vin
  • Oras:Undeva in Alba
Postat

Eu unul sigur 1 oră, Dan și el, cine se mai anunța ?

• Oras:România
Postat

Am niste probleme urgente de rezolat.daca voi avea programari de cete 3 ore in sus... altfel nu vin

Ma inscriu si eu

deci suntem deja trei

vino

• Minus 2
Postat

Buna dragii mei; asa cum am promis pentru unii domni ca voi vizita si sibiul.. iata-ma deja aici( nu stiu cat mai prestez asa ca grabiti-va sa ma prinde-ti macar o data :)) pentru prima data in sibiu. Aceasta vizita va fi de cateva zile..

Dar sa ma prezint.. Ma numesc Daria am 21 de ani 1.63 si 48 kg bruneta parul mediu(extensii pt par lung) ochii verzi o fata slim dar cu fundulet bombat si sani micuti( vreau sa mai adaug faptul ca am fost mai grasuta si am musculatura netonifiata bine. :( dar ma voi apuca de sala curand ;)

Ca si servicii prestez oral adanc indiferent de dimensiuni( cu finalizare orala sau faciala normal si anal/in funct de dimensiuni)

150/200( 1 nr total cu fin in prezervativ si un nr oral cu fin orala)

50 de lei extra pt finalizare faciala/69/french kiss/girld friend experience/masaj erotic&relaxare /dominare si uro (doar activa) accept anni cunni (pasiva)

Va astept cu drag

Doar pentru domni manierati EXCLUS PESRSOANELE IN STARE DE EBRIETATE CU BILE SAU ALTE ADAUGARI SAU CHIAR DE ETNIE ROMA!!!

:hug1

• Minus 1
Postat

Așteptăm vizita în Alba Iulia, nu i-ți face probleme acum in Cetate e multă animație 😉. Nu atentează nimeni la pudoarea ta fara programare 😋

Postat

Suntem unii pe aici care tooooot așteptăm...

Postat

Duelul cratimelor! Genial!

Îmi cer scuze pentru,,i-ți"dar smartul asta o ia înaintea mea.

Totuși suntem pe un forum de destrăbălare nu de gramatică

Postat

Ita la ei .... waaaii da ci vorghiti acolo waiii.... 

Am scris corect gramatical?

• Like 1
Postat

Sincer eu prefer sa fac cu totul și cu totul altceva cu Daria decât gramatică...

• Like 1
Postat

E vina ta Daria, te-ai băgat între intelectualii de pe nimfomane... Ä‚știa întâi dau test de gramatică, apoi, daca corespunzi, fac și sex. ðŸ˜

• Oras://
  • Oras://
Postat

Ita la ei .... waaaii da ci vorghiti acolo waiii.... 

Am scris corect gramatical?

Fututul e de circulatie internationala, nu-i nevoie de cuvinte

• Like 3
Postat

E vina ta Daria, te-ai băgat între intelectualii de pe nimfomane... Ăștia întâi dau test de gramatică, apoi, daca corespunzi, fac și sex.

Era o gluma, nu va aprindeti. N-am intentionat sa atac pe nimeni, doar ca mi s-a parut amuzanta toata treaba.

Postat

E vina ta Daria, te-ai băgat între intelectualii de pe nimfomane... Ăștia întâi dau test de gramatică, apoi, daca corespunzi, fac și sex.

Era o gluma, nu va aprindeti. N-am intentionat sa atac pe nimeni, doar ca mi s-a parut amuzanta toata treaba.

• Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat

Mda, se pare ca nu functioneaza decat double post-ul cand fac treaba asta de pe telefon.

Da post doar o data, apoi da-i un refresh la pagina. Si eu am avut problema asta dar solutia asta functioneaza, cel putin la mine.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...