Sari la conținut

😜😇Vizita Daria oral deep cu finalizare💋�

Postări Recomandate

• Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV
Postat

Și eu intenționez sa ajung pe la tine zilele astea..... sa vedem cum stau cu timpul.

• Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

Buna Daria, mai planuiesti sa revii cu o vizita in Sibiu?

• Like 1
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

Da da doar in vizita nu stiu cand anume si nu voi veni decat pt 2 zile si pentru clientii mei. Atat!! Fara prea multa reclama si valva, locatie o voi avea periferica, tot unde am avut-o prima data adica pe tiglari.

Depinde si de flul de clienti. Nu vin numai pentru 2 sau 3 clienti

Si ii rog sa fie siguri de programari! Multumesc!

• Like 2
Postat

Da da doar in vizita nu stiu cand anume si nu voi veni decat pt 2 zile si pentru clientii mei. Atat!! Fara prea multa reclama si valva, locatie o voi avea periferica, tot unde am avut-o prima data adica pe tiglari.

Depinde si de flul de clienti. Nu vin numai pentru 2 sau 3 clienti

Si ii rog sa fie siguri de programari! Multumesc!

• Oras:Depinde
  • Oras:Depinde
Postat

Buna,pe unde te pot gasi azi sau maine?Prin ce localitati? Sunt in deplasare din orasul natal si mi-ar fi necaz sa nu te vizitez!😉

Postat

:)) uite cine e informat bine

Revin in sb pe saptamana viitoare zona tiglari, pana in bariera. Nu in capatul strazii! programarile am sa le fac acum pe wapp cu poza reala la profil. Am sa muncesc 5 zile cu program 10/10. Desigur ca ai mei clienti vechi nu va trebui sa imi mai confirme...

Si vor avea prioritate

Numai sa nu ma ia "apa" sau "valu'l" pe acolo :))

• Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

:)) uite cine e informat bine

Revin in sb pe saptamana viitoare zona tiglari, pana in bariera. Nu in capatul strazii! programarile am sa le fac acum pe wapp cu poza reala la profil. Am sa muncesc 5 zile cu program 10/10. Desigur ca ai mei clienti vechi nu va trebui sa imi mai confirme...

Si vor avea prioritate

Numai sa nu ma ia "apa" sau "valu'l" pe acolo :))

Te asteptam cumniti :pepsi  :serenade  :laugh2

• Like 1
Postat

La ce nr de tel?   :PCx  :eek  :foame  :couple  :callyou

Valabil din 18 iulie

0743419131

• Like 1
  • Oras:fantasyland
  • Oras:fantasyland
Postat

pe unde te mai futi?

În cur?

Sau poate în șură..

Postat

corect,acum am inceput sa imi revin din sprituri

Stiu si eu ce poate Elena, ea e mai soft si mereu cu gfe eu st mai hard si cateodata mai din "topor" nu-i bai cu totiii stim asta dar tu paseste in pasii tai de salsa si compara pe altcineva cu cine vrei. Eu nu i-am permis nimanui si nu ii voi permite unui barbat sa ma jigneasca si sa ma compare pe nimeni., ca incep si eu sa fac circ pe aici. Pana aici ok?! Sunt draguta si o finuta dar nu sunt un obiect ok? Ca nici eu numa apuc acuma sa zic cat de mica sau mare are pula unu si altul si cat de bun e la pat si vai mama ce ma lins ala in pizda!? Discretie si seriozitate am rugat, nu esti in stare de asta da-i drumu pe alte topice si da'mi pace.Te pup o seara faina. 😚😚😚

• Like 1
Postat

da ce te-ai suparat asa ?[/quote

Mai citeste odata poate intelegi, nu stai ca iti scriu cu majuscule

NU MA COMPARA NIMENI CU NIMENI stiu ca nu sunt perfecta,(chiar am multe defecte, dar nu imi place sa fiu comparata) nici nu ma dau perfecta sau cu atitudine de "diva" dimpotriva ci sunt o femeie ca oricare alta, doar ca ma simt luata peste picior si tratata ca un obiect.

Dar tu dc te-ai suparat asa?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...