Sari la conținut

Blonda 19 ani - (0748) 334 105


nonelarai

Postări Recomandate

Vizitator vladdinarad
Reputație: 0

Salut, aș vrea sa merg si eu la domnișoara respectivă, îmi puteți spune la ce să fiu atent, sa îmi dau seama care e cea drăguță?

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Sunt inregistrat de cativa ani buni pe site si am futut multe escorte din Arad, dar spre rusinea mea am evitat sa dau inapoi informatii confratilor mei futaciosi. Azi am avut o intalnire reusita cu domnisoara de la topic si am zis sa sparg gheata.

 

Locatie: acum e la UTA, la Z24. Apartament curat, pat comod, un minus ar fi ca nu ai un cuier si un loc unde sa-ti depozitezi hainele. Baia e curata, minusul e ca nu ai un gel de dus barbatesc si exista doar un prosop.

 

Am sunat-o de doua si mi-a raspuns amabil de fiecare data.

 

Aspect 8: intr-adevar, are sanii frumosi si relativ fermi, cu putine vergeturi pe ei si pe fund. O strica foarte mult dantura cand zambeste.

 

Am ales optiunea cu o ora in care am finalizat de doua ori. Intai nu a vrut sa ne sarutam dar dupa cateva minute de oral si-a dat drumul. Pentru o fatuca de 19 ani suge pula bine, A pus prezervativul si dupa cateva minute deasupra m-am terminat. Am facut dus impreuna, lucru ce mi-a placut. La numarul doi, incinsi si uzi amandoi, am inceput cu un 69, si am continuat capra, misionarul, cu ea deasupra, dar in general eu ma termin greu in prezervativ a doua oara, mai ales la curve. Spre surprinderea mea s-a udat foarte mult si nu au fost probleme cu penetrarea. Pentru Oral dau nota 9 si pentru normal 7. Spre final a intrebat colega ei tiganca daca mai avem mult ca asteapta ceva client. Lucru ce m-ar fi deranjat daca nu aveam parte de un futai bun.

 

In total am platit 200 de lei.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

La ce numar de tel ai sunat? Cum ai stiut ca e fata aia faina si nu cealalta? Cum o cheama sau cum dam de ea, adica de cea la care ai fost tu?

acum are alte poze pe publitim, și i se vede oarecum și fata, ea e fata din anunț, iar se sunat suni la numărul anunțului, de manutza nu o sa te ducă nimeni la ea, suni stabilești ora, te duci și vezi,nu te întâmpină aia din poze ceri cu cealaltă sau pleci, e f simplu
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Vizitat de 2 ori inainte de Paste.

Foarte greu de prins la telefon.

Nu ma mir la cate anunturi pune pe publi.

Fata dragutica, micuta cu sani mari, putine vergeturi pe ei. Cam devreme pentru 19 ani cum sustine. Funulet micut, botic frumos. Dantura lasa de dorit insa e ok per ansamblu.

Locatia cam nasoala(am fos la miorita)

ON Face cu placerea, se implica, are grija de zonele alaturate. Nota 9

NP cu implicare Nota 7/8

GFE ridicat, baut un suc, fumat o tigara. Volubila draguta.

Halatul 200 lei ora.

De revenit cand vrei sa-ti mai golesti instalatia.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare dragi colegi iubitori de pizdă, având poftă din nou de ceva nou, sun a doua oară la nr.din anunț,menționez că la prima intalnire am avut parte de serviciile colegei topicului fiind doua fete în locatie. Răspunde din prima,ajung în 20 de minute la adreasa indicată .Urc la etajul 1,deschide ușa o domnișoară aprox.19 ani, 1.60 înaltă ,sâni mari,blondă,slim ,simpatică la prima vedere . Mă invită în apartament , fumăm o țigară și discutăm puțin ,am ales să stau o oră, începem acțiunea cu un duș împreună după care ne-am sters reciproc . Intrăm în dormitor și încep să explorez corpul domnisoarei ,piele fină albă mirosea f. frumos ,corp foarte slim aprox 45 kg ,fund bombat , sâni mari, la fața nu este chiar" Barbie "dar nici urâtă , dinții o strică puțin,îi deschid picioarele si privesc pizdulița mica dar cu o forma deosebit de frumoasă cu labilii mici și de o culoare roz ca de fată mare . Începe acțiunea cu un oral destul de bun umed și adanc cu lins pe oo , în gurița aia mica a reușit să îndese madularul mai mult de trei sferturi , după ce ma excitat bine de tot îi spun să trecem la mormal.Am intrebat ce poziție preferă de început și sa pozitionat căpriță ,am inceput să o patrund ușor în pizduța aia mica dar din câteva înpinsaturi am ajuns să intru in ea până la cotor , după vreo 10 minute de pompat trecem la misionar, mai dau vreo 10 minute cu contre din partea ei și finalizez in balon .Am luat o mică pauză si am trecut la repriza a doua din nou oral după care lady on top na aici ma futut de mi-au sărit fulgi mi-a dat inapoi ce i-am dat eu in prima repriză, la final am cerut finalizare pe corp și am umpluto toată de material .Timp petrecut o oră și zece minute .Ca și notă pt. prestație 9,pt. aspect 7 , dacă își face dinții are perspective bune parerea mea.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...