Sari la conținut

Pentru amatorii de masaj


Postări Recomandate

Vizitator dracu31
Reputație: 0

Am fost saptamana trecuta, la un masaj, 50 ron plus capilar facial 30 ron.

M-am programat am mers in ziua respectiva, small talk, mie mi-a facut doar masaj atat, inca mi-a atras atentia ca multi vin si ii cer diverse servicii si ii scoate afara, nu am mai zis nimic de happy end aveam chef si sa termine masajul. Nu sunt sigur ca mai face si happy end macar. Mi-a zis ca face doar epilare inghinala atat.Daca a fost cineva recent si poate sa confirme.

Masajul e excelent de 10.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

De acord cu tine, doar ca eu ma refeream strict la masaj de relaxare - 70 lei. Si am zis, eu prefer mai multa forta. In schimb ea ofera o atmosfera si companie foarte placuta. Trebuie pus totul in balanta.

 

La banii aia nu gasesti ceva mai bun/diversificat

Link spre comentariu

doamna Gabriela are in jur de 50 ani si se tine bine pt varsta ei, un masaj mai soft ea spune spiritual, placut, insistat mult pe fesieri, discutat despre finalizare dar nu face asa ceva, sau poate la a suta sedinta. Pretul cam ridicat, 90 lei.

doamna Simona are in jur de 40 ani draguta la fata dar cam rotunjica, un masaj mai apasat dar nu exagerat, a fost chiar pe gustul meu, nu am discutat de finalizare si am stat in chiloti pe timpul masajului, nici macar nu m-am intort fiind executat doar pe spate Pret 50 lei

Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Gabriela a plusat 10 lei la sedinta. Acum e 90. Eu am fost la ea de cateva ori cu 80, si face doar masaj. Este la ea acasa (asa cred) si banuiesc ca nu e singura in apartament cand are clienti barbati.

La Simona nu am fost, dar dupa parerea mea, masajul nu se rezuma doar la spate. Picioarele, pieptul, mainile au si ele dureri, nu? 50 lei e corect, totusi.

Florina in schimb, face si finalizare. 120 e tariful acum. Era 100, dar probabil s-a devalorizat calitatea vietii si de aici cresterea, pentru ca serviciile sunt aceleasi. De mers mai departe decat o labă... nu stiu, poate daca ai noroc sa-i fii pe plac si dispus sa platesti gras. Dar asta o face deja o mica profitoare, nu o profesionista prestatoare de servicii

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jon21
Reputație: 0

Da Brokoli deja e interesată de lovele masajul lasa de dorit doar ca te relaxează cu mana partea intimă...ca pret in august imi zicea de 120 de roni..dar mia lasat la 100 până la urmă.. acum vad ca a ridicat tariful

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...