Sari la conținut

0760527838 Masaj, Blonda Zona Parc


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

 

Arta masajului erotic cu finalizare într-o ambianţă de lux pentru domni. Tel. 0760.527.838.

 

Locatie pe la Fabrica de Confectii. Salon probabil, cu mai mult de o prestatoare. Mi-a deschis o blonda care se recomandase slabuta la telefon, in persoana era insa cam bine crescuta. Am zis pas.

 

Oferea masaj cu finalizare (nu sex) la 150ron, parca.

 

A servit cineva?

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

E acelasi cuib cu cel din thread-ul https://nimfomane.com/forum/topic/10823-0760527838-masaj-blonda-zona-parc/ rog a se contopi.

 

La nr. acesta raspunde insa colega blondei, o bruneta. 150ron 30 min sau 200 ron ora. Fiind doua fete si o singura camera de exercitii, poti sa-ti alegi fata.

 

Nu m-a atras blonda asa ca am zis pas...

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

ok... am fost ieri. Voi fi concis.

 

La telefon iti explica unde sunt. Bine! Ma duc si intrarea este exact la parter pe bulevard :eek ...... si stim cum e..... trec sute de persoane... am zis bun hau sa incerc la fel.

 

2 fete una blonda (este ea din poza de mai sus) si una bruneta. respectiv cred 22 si 20. Te asteapta in linjerie. si alegi. Am zis "blonda".

 

Nu stiu daca a fost cea mai buna alegere pana nu incerc prietena sa bruneta mai "timida".

 

Masaj ...nota 7. Cea ce trebuie sa stiu fetele acestea este ca unu care vrea o descarcare, este suficient zero lei singuri sau 20/30 la lowcost. Unu care alege masaj, vrea masaj .. apoi o descarcare. Dar nu stiu daca me exprim bine. Off, vreo un masaj facut bine, nu mangaieri sau scarpinari cu unghile (aparte ca unghile nu merg de acord cu masaj). Vreau masaj. Gata mam repetat mult.

Body a fost facut bine, a folosit mult doar sani :boobies . A cerut cate finalizari vreau (bine asta nu?) 2 sau 3 sau 4.... :bad

Loc este un apartament amenanjat salon. Baia e veche dar ok!

 

Fata e cam vorbareata...cam mult.

 

Note: fata nota 8 haide e bine!

Loc nota 8

Masaj nota 7 din pacate nu foloseste TOT body...dupa o jum de ora am cerut eu... zice ca e pe Stop :refoz (nu putea sa spuna inainte?)

pret 200 ora sau 150 30 min

 

Recomand pentru o experienta. Atat! Nu ma intorc.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am vizitat si eu salonul, chiar de mai multe ori. :)

 

Pozitionarea este incredibil de idioata, drept in bulevard. Pe exteriorul blocului, la parter, urci niste scari langa bloc ca sa ajungi la usa. Te simti expus ca in vitrina.

 

Spre deosebire de amicul candalua11, am ales incepatoarea timida de fiecare data. Blonda chiar nu ma atrage. Pretul a fost 200ron ora. Fetele foarte tinere si dragute, brunete, una cu sani mari si mai plinuta, alta inalta, slabuta si fara tate dar foarte frumusica. Din pacate nu am reusit sa aflu care din ele lucreaza permanent, cum pot face programare la una dintre ele, etc. Totul e la modul ca intri acolo, vezi cine e, si alegi ce iti place.

 

Masaj din pacate nu au stiut de loc... doar un fel de mangaieri si zgarieturi. Cea cu sani si i-a folosit din plin. Au compensat un pic prin prietenie si inocenta. Au fost foarte dulcele, zambitoare si vorbarete. GFE maxim. Ambele pareau de foarte putin timp in industrie si aveau un aer fresh extrem de atragator.

 

Te lasa sa le atingi, sa le mangai, sa le saruti peste tot pe corp. Ce mi-a placut cel mai mult a fost cat de ude si excitate devenisera in urma actiunii. Din pacate nu fac sex. Finalizarea e printr-o laba mai mult sau mai putin reusita.

 

Igiena ar putea fi mai buna. Iti ofera dus, dar nu garantez ca prosopul se arunca la spalat dupa fiecare client.

 

Eu m-as mai duce. Recomand celor satui de fetele plictisite si nepasatoare ale unor escorte. E altceva. Mai fresh, mai erotic, dar cam frustrant si scump.

 

 

PS:

 Se poate muta threadul la "Masaj Erotic Craiova" ...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am observat ca fetele si-au mai pus niste poze. Bruneta cu tate mari este cea despre care povestesc in recenzia mea. Anuntul e:

Doua MASEUZE PROFESIONISTE Blonda SI Bruneta amandoua CU SANI MARI ,rotunzi SI obraznici CORPURI DE ZEITA SI MAINI DELICATE te invita LA O SEDINTA DE MASAJ EROTIC CU FINALIZARE in cuibusorul nostru DE LUX,promitem cele mai patimase sarutari si atingeri intr-o atmosfera de vis la lumina lumanarilor parfumate si cu cea mai exotica muzica pe ritmuri orientale TEL 0766430165

 

post-11664-0-96505300-1362911555_thumb.jpg

post-11664-0-43716700-1362911556_thumb.jpg

post-11664-0-90031000-1362911556_thumb.jpg

post-11664-0-50044700-1362911557_thumb.jpg

post-11664-0-09796300-1362911558_thumb.jpg

post-11664-0-73338100-1362911558_thumb.jpg

post-11664-0-37389700-1362911559_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Buna ziua!

 

Ca sa va lamurim un pic cu salonul de pe bulvardul 1 mai,..

 

Blonda respectiva este o maseuza profesionista si nu merita atata critica si comentarii... Veti vedea ca daca treceti pe la 1 mai, veti fi primis cu cel mai frumos zambet si amabilitate...

sunt 2 fete frumoase intrun loc foarte elegant aranjat...sunt acum 2 camere aranjate si daca ai un prieten, puteti fi amandoi acomodati...

 

se pune muzica frumoasa si relaxanta... se face masaj adevarat,..nu zgarieturi cum a fost zis inainte...

 

nu conteaza cine este sefa unde sau sau....conteaza doar ca sa te simti bine...

 

asa cum a fost zis de "pescarus"....o atmosfera fresh si foarte placuta

 

fetele nu necesita critica...everybodys gotta work right??

 

daca nu va place, nu va mai duce...este asa de simplu....dar oferiti o sansa ca poate chestii noi sunt introduse sau schimbate de timp in timp..

 

si nu se face sex...daca vreti o boala de la nu stiu ce curva care a umblam pe strazi in italia...mai cautati in craiova, ca gasiti..

un masaj este mult mai mult pe placul meu...

 

 

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Vizitat locatia la ceas de seara,

 

sunat in prealabil, intrebat meniu (numai masaj la preturile deja afisate mai sus - 150 lei / 30 min sau 200 lei / 60 min), confirmat ca sunt 2 fete...ajuns la fata locului (bld 1 mai vis-a-vis de brd) si.....surpriza..... gasit numai o fata.... de fapt fata e inexact spus.... o tanti e mai aproape de adevar... intr-o rochita vaporoasa care ascundea ghici ce..... o ditamai burta.....

 

hmmmmmmm..... totusi, fiind tarziu am zis.... what the hell.... let's give it a try..... nu a fost o idee prea buna.....

 

fata concentrata direct pe subiect si mai putin pe masaj......incercand sa realizeze finalizarea cat de repede.... Totusi la insistentele subsemnatului a prestat si ceva masaj insa slab calitativ....

 

Au fost si ceva bile albe... muzica aleasa, sanii mari si grei, totusi nu foarte fermi, ceva atentie pe zonele adiacente si cateva incercari de annilingus.... care au mai contribuit la ameliorarea notei....

 

Nu stiu daca e tocmai corect sa fac o comparatie aici, insa avand ca termeni de comparatie si Roxana (ex Rosso Salon) si Maria (Brazda lui Novac - Lamaitei), d-ra de fata ia locul 3 la toate criteriile:

- varsta si aspectul - a trecut de prima tinerete, iar burta imensa e un mare minus;

- tehnica masajului - nu prea exista nici o tehnica (la Maria in schimb am sesizat un anumit curs bine determinat in ceea ce face.... relaxare ... urmata de un joc in care incitarea creste progresiv)

- pretul - 200 lei / 60 minute - raportat la calitatea oferita este departe de adevar, dar fraier e cine da nu cine cere;

 

Overall, sa risc o nota calitatea timpului pierdut - 6 cu indulgenta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea

Sunt in Craiova pentru cateva zile si , fiind scapat de sotie, am avut chef de un masaj erotic. Caut pe net si gasesc urmatorul anunt : 

   '' Masaj erotic de lux la noi acasa , un loc elegant si cochet dar intim sau la hotel ,Bucura-te alaturi de una dintre noi sau de ce nu de amandoua de cele mai catifelate sarutari si atingeri in cadrul unui masaj erotic cu finalizare exploziva . Placerea noastra este ca tie sa iti placa .programul nostru este non-stop si suntem atente la toate dorintele tale tel 0762540801''

 Anuntul era insotit de poze

 

 

 

  Am sunat , am vorbit cu o domnisoara care mi.a dat detaliile dorite si am pornit la drum. Ajuns in fata blocului sun si ma ghideaza spre intrare prin telefon. Chiar la parter , o portita neagra , cateva scari si gata :) . A deschis usa o domnisoara blonda, cam 1.60 inaltime, dragutzica la fata spun eu, imbracata intr.un prosop. Nicidecum vreo fata din pozele atasate anuntului. Am intrat si am stat putin de vorba fata in fata, comunicandu.mi urmatoarele ( desii vorbisem la tel ) : masaj fara contact sexual su finalizare prin tehnicile ei de masaj , jumatate de ora 150 Ron sau o ora 200 Ron. Aleg varianta cu o ora , platesc 200 Ron si m.a invitat la dus. Mentionez ca a spus ca mai are o colega dar ea nu este disponibila.

 

  • Locatia : un apartament frumos amenajat, camera ostilitatilor foarte dragutza cu o oglinda mare si un pat bun pentru masaj erotic. 

 

  • Actiunea : m.am dezbracat eu , iar cand domnisoara si.a dat prosopul jos am ramas uimit de ce burta mare avea si ce sani lasati dar mari avea in dotare . m.am asezat pe pat fata in jos iar domnisoara ma uns cu ulei pe spate si a incercat un fel de masaj dar foarte prost executat de la umeri pina la fund. Si cam atat cu masajul, un mare minus. Partea interesanta este ca pentru a ma face sa ejaculez mi.a oferit un anilingus FOARTE BUN la care nu m.am asteptat, dar mi.a placut la nebunie. Am ejaculat pe sanii ei in timp ce ea imi oferea anilingusul de care aminteam.

 

  Concluzie :   locatia : 10

                      fata :      5 ( e draguta la fata dar in rest....... rau de tot )

                      masaj erotic : 2 

                      anilingus : 10 ( de vis )

                      Cost :       200 Ron

 

     Nu recomand decat pentru anilingusul foarte bun pe care l.am primit

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:none
  • Oras:none

http://anunturi.gds.ro/users/masaj.simona

 

Am incercat sa ajung si eu la ele, dar nefiind din oras am gasit mai greu locatia .

Cele 2 numere de telefon 0766430165 / 0762540801 .

Stabilit 200ron ora (destul de mult pentru masaj), locatia este pe 1Mai langa farmacia Nigella ...

Cum spuneam am umblat ceva prin ploaie pana sa gasesc farmacia, si culmea cand o gasesc si sun nimic, apel respins.  Incerc iar de 2-3 ori la fel.

Premiera totala pentru mine, sa fiu "refuzat" de curve si sa mai umblu si ca prostul prin ploaie + sa mai traversez si orasul.

Am reusit sa sun azi si sa vorbesc, dar nu mi-a placut vrajeala primita, cum ca era nu stiu ce colega ca ea isi respecta clientii samd.

 

Chiar daca e asa, riscul sa dai de colega neserioasa e prea mare astfel ca din partea mea UN MARE DE EVITAT !

 

Culmea culmilor nu e asta, culmea e ca in aceasi zi mi-a facut figura o alta olteanca, cea de aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/4773-lili-0785842637/?p=224366

 

Concluzia este: oltencele mai au pana sa ajunga la stadiul de escorta, deocamdata sunt undeva jos ca nivel.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara !!!am ajuns si eu pe la ora 2:00 , la aceasta doamna de pe blv 1 mai,la telefon a zis ca este cea din poza cand am ajuns pff a deschis usa o femeie pe la 40 ani cred ,nu mia placut am plecat...eu aveam chef de sex nu de masaj...am mak sunat eu la alte pers nu am gasit nimic la ora aceea...am sunato iar si iam zis ca vin...am intrat acolo iam dat 1 mil.a inceput sa se frece de mine nimic interesant,apoi cand a observat ea ca nu e loc de excitatie a ales sa o linga usor...sa se joace cu outele...pana la urma a luato in gura ce este drept nu are nici o treaba e pe langa rau...da na...ma supt ma si lucra cu mana vreo 35 minute....pana la urma am finalizat la ea in gura:))) ce sa zic imi pare rau...scuipa pe acolo ca sunt scarbos ca treb sa ai mai dau bani..nu iam mai dat nimic mam imbracat si am plecat...

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Buna seara !!!am ajuns si eu pe la ora 2:00 , la aceasta doamna de pe blv 1 mai,la telefon a zis ca este cea din poza cand am ajuns pff a deschis usa o femeie pe la 40 ani cred ,nu mia placut am plecat...eu aveam chef de sex nu de masaj...am mak sunat eu la alte pers nu am gasit nimic la ora aceea...am sunato iar si iam zis ca vin...am intrat acolo iam dat 1 mil.a inceput sa se frece de mine nimic interesant,apoi cand a observat ea ca nu e loc de excitatie a ales sa o linga usor...sa se joace cu outele...pana la urma a luato in gura ce este drept nu are nici o treaba e pe langa rau...da na...ma supt ma si lucra cu mana vreo 35 minute....pana la urma am finalizat la ea in gura:))) ce sa zic imi pare rau...scuipa pe acolo ca sunt scarbos ca treb sa ai mai dau bani..nu iam mai dat nimic mam imbracat si am plecat...

Uite Jokervs, ai mai sus o explicație de ce e piata escortelor la noi asa cum e. Sigur, nu e singura, dar este una din cauzele majore. Asta este majoritatea clienților, asta va fi majoritatea escortelor. Un oras are escortele pe care le merita. La asemenea agramați, ca sa nu le zic semianalfabeti, ce fete ai vrea sa ai? Crezi ca o fata de calitate va sta sa indure atitudinea unora ca specimenul de mai sus? Vreti s-o aduceti pe Ika, sau alte escorte de top din alte orase? Ca sa ce? Sa dea de un retardat ca "domnul"?

Trist, dar adevarat!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Uite Jokervs, ai mai sus o explicație de ce e piata escortelor la noi asa cum e. Sigur, nu e singura, dar este una din cauzele majore. Asta este majoritatea clienților, asta va fi majoritatea escortelor. Un oras are escortele pe care le merita. La asemenea agramați, ca sa nu le zic semianalfabeti, ce fete ai vrea sa ai? Crezi ca o fata de calitate va sta sa indure atitudinea unora ca specimenul de mai sus? Vreti s-o aduceti pe Ika, sau alte escorte de top din alte orase? Ca sa ce? Sa dea de un retardat ca "domnul"?

Trist, dar adevarat!

dar pune problema si invers, ce atitudine sa mai am eu spre exemplu cand dau de una care nici dupa 2 minute de oral vrea sa termin mai repede? si stai linistit ca si in bucuresti multe escorte se plang de atitudinea clientilor doar ca acolo un sector face cat toata craiova si e normal sa fie mai multe acolo

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

dar pune problema si invers, ce atitudine sa mai am eu spre exemplu cand dau de una care nici dupa 2 minute de oral vrea sa termin mai repede? si stai linistit ca si in bucuresti multe escorte se plang de atitudinea clientilor doar ca acolo un sector face cat toata craiova si e normal sa fie mai multe acolo

Cred ca ai inteles ideea!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...