Sari la conținut

Job- UK - Central London. ☎️

Vizitator

Postări Recomandate

Fara circarese proaste ca Inesuka si Deliapizdiic, eu nu mai stateam demult pe acest forum de cacat si  chiar ar fi fost cam pustiu pe aici. 

Ma tot amuz zi de zi sa vad cum o TARFA care se pozeaza ca o circareasa  imbracata in lenjerie second-hand de animatoare  si incearca sa se dea importanta, vedeta si realizata  ca vezi domne,  castiga mii de euro sugand puli flescaite. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fara circarese proaste ca Inesuka si Deliapizdiic, eu nu mai stateam demult pe acest forum de cacat si  chiar ar fi fost cam pustiu pe aici. 

Ma tot amuz zi de zi sa vad cum o TARFA care se pozeaza ca o circareasa  imbracata in lenjerie second-hand de animatoare  si incearca sa se dea importanta, vedeta si realizata  ca vezi domne,  castiga mii de euro sugand puli flescaite.

Noi de amuzam de prostia ta de 7-8 luni =)))

Noi știm sa ne facem remarcate prin ceva , la 20 de ani nu trăiesc pe bani părinților așa cum o faci tu la 24 de ani și nu ești in stare sa ai un job.

Alți băieți de vârsta ta câștiga minim 500€ pe luna , tu trăiești din alocația de handicapat .

Halal om ești.

• Like 5
Link spre comentariu

Mai degraba, eu ma amuz ca exista asemenea specimene ca voi.

Forumul acesta a devenit un adevarat studiu de caz psihologic pe care il urmaresc de 7 luni.

Noi știm sa ne facem remarcate prin ceva , la 20 de ani nu trăiesc pe bani părinților așa cum o faci tu la 24 de ani și nu ești in stare sa ai un job.

Cu ce te faci remarcata?

Sugand pula pe 300 lei? 

Tu esti proasta sau te faci? 

Tu chiar nu observi ca in ciuda unui lux iluzoriu in care traiesti, esti intr-o situatie de 100 ori mai grava decat cea in care ma aflu eu? 

Alți băieți de vârsta ta câștiga minim 500€ pe luna , tu trăiești din alocația de handicapat .

Te 7 luni tot spui ca traiesc din alocatia de handicapat, dar asa, fara nicio dovada. 

S-o lasam asa ca oricum, din motiv de discretie, mai bine sa nu afle lumea de pe aici cine sunt si ce  muncesc in realitate. 

Poate ca nu castig 500 euro pentru ca sunt un om corect care nu fura, nu mint, nu pup pe nimeni in cur, pentru ca am ales sa pun demnitatea in fata.

Mai bine vanzator sau paznic sau lucrator la KFC pe 1200 lei decat sclav sau prostituata pe 10 000 euro. 

Ma pis pe ei de bani, banii multi nu ma fac fericit sa stii. 

Eu muncesc ca sa traiesc si sa cumpar ceea ce ma face fericit. 

Pana una alta, e adevarat ca parintii imi asigura o locuinta pentru ca nu-mi place sa stau cu chirie la toti camatarii jegosi.

Pe cand tu esti zilnic intretinuta  si beneficiezi de un lux iluzoriu care ti-l asigura niste barbati de nimic care nu sunt in stare sa-si caute/sa-si cumpere iubite frumoase....pentru ca daca ei aveau o viata sexuala satisfacuta, tu ajungeai sa mori pe strada rapanoaso! 

Traiesti doar din barfit, circ, defaimat si prostitutie, ori eu iti spun de pe acum ca n-ai sa sfarsesti prea bine. 

Link spre comentariu
  • Oras:Egiptul antic
  • Oras:Egiptul antic

Halal om ești.

Iar tu din ce traiesti, fa? Din suptul pulelor imbranzite si linsul coaielor paroase si imputite ale oricarui santierist. 'te-n cur de zdreanta ordinara...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Halal om ești.

Am cautat si eu codul COR(codul ocupatiilor din romania) pentru meseria Deliei si surprinzator, l-am gasit: 911201 Femeie de serviciu

• Like 1
  • Minus 18
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vremea este potrivita, putin prea rece , insa #rezist.

uneori nu ploua.

#poate_fata

Ines, zau de nu imi esti o fata draga!

Probabil ca nu ma crezi, dar imi esti draga.

Chestia cu #rezist nu cred ca e cea mai inspirata postare a ta.

Toti cei care folosesc #rezist, se cam afla intr-o situatie care nu le convine, doresc o schimbare...Si de cele mai multe ori nu pot face mare lucru (gen oamenii care au fost la proteste, printre care si eu)...Se complac cu "mizeria" respectiva si incet, incet se resemneaza.

Sper sa nu fie cazul tau.

Mult succes iti doresc!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Ines, zau de nu imi esti o fata draga!

Probabil ca nu ma crezi, dar imi esti draga.

Chestia cu #rezist nu cred ca e cea mai inspirata postare a ta.

Toti cei care folosesc #rezist, se cam afla intr-o situatie care nu le convine, doresc o schimbare...Si de cele mai multe ori nu pot face mare lucru (gen oamenii care au fost la proteste, printre care si eu)...Se complac cu "mizeria" respectiva si incet, incet se resemneaza.

Sper sa nu fie cazul tau.

Mult succes iti doresc!

Si mie imi esti drag ca m-ai luat usor si ai avut grija sa nu ma ranesti cu anaconda 😀🙂

Pai rezist .. adica am program prelungit si diferit de cel din Romania. Dar si bani mai multi. Deci #rezist :)

• Like 67
Link spre comentariu
  • Oras:pe la noi
  • Oras:pe la noi

Si mie imi esti drag ca m-ai luat usor si ai avut grija sa nu ma ranesti cu anaconda

Pai rezist .. adica am program prelungit si diferit de cel din Romania. Dar si bani mai multi. Deci #rezist :)

Buna dimineata,beat fiind,iti voi spune ca #rezist e cu totul altceva si are mult rost...pe de alta parte, #rezist este,partial,ceea ce ai facut aici pe site si te consider mult pt. puterea ta...sexual,ca suntem aici,voi simti mai concludent,sunt convins,cand te vei intoarce :hug1 .

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Si mie imi esti drag ca m-ai luat usor si ai avut grija sa nu ma ranesti cu anaconda 😀🙂

:) no ase incepe...:))) imi esti draga, imi esti drag...:)))))))) pai io zic mai cozonac sa tragi o excursie pa la Londra, nu de alta dar acolo vremea ii altfel...:)))))))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...