Sari la conținut

Saloane Masaj+Sex


ionut31

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe pache 72 am tot auzit indicatii diferite. Ca e mai aproape de liceu, ca ar fi langa un restaurant, etc etc. Incerc sa ma uit pe google maps street view sa vad daca vad faimoasa vila galbena dar nu imi dau seama care e. 

Daca pun pache 72 in google maps, nu apare nici o vila galbena in zona. Ma ajuta si pe mine un confrate cu o indicatie mai clara?

https://www.google.ro/maps/@44.4401101,26.1270567,3a,75y,172.02h,76.43t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSmFRxTq4QcawBW70QqA18Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro

 

https://www.google.ro/maps/dir/44.4399733,26.1271514//@44.4401099,26.1270567,113m/data=!3m1!1e3?hl=ro

 

Nu te lua dupa numarul aratat de google. Locatia este vis a vis de synevo.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Are salonul respectiv topic aici ? Sau are un site unde să vedem oferta completă?

 

Locatia are topic pe forum dar e mai mult cu postari de acum vreo 2-3 ani. Cred ca mai mult am vorbit noi pe topicul asta de ei. Dar uite-l si pe cel vechi daca te intereseaza:

 

https://nimfomane.com/forum/topic/27167-salon-exclusivemassage-0764818688/?hl=exclusive 

 

Si da, au si site unde sunt poze cu fetele si preturile.Masajul cu extra este cel fantasy, la 250 de lei. Ce e ciudat ca atunci cand am intrebat la receptie ce implica masajul vip de pe site, mi-au zis ca momentan nu mai face parte din oferta. 

 

http://exclusivemasaj.ro/despre-salonul-erotic/ 

 

 

 

Ooo, sa traiesti, esti un mare domn! Iti multumesc ca m-ai ajutat sa clarific punctul asta. 

Multa sanatate!

  • Like 2
Link spre comentariu

Eu sunt client fidel acolo dar nu te mai pot ajuta. Am fost acolo acum 2-3 zile si mandru de mine i-am spus secretarei ca am recomandat salonul aici. Era cat p’aci sa nu mai fiu primit.

Nu au nevoie de recenzii si nici de clienti de pe nimfomane sa povesteqsca de papuci si prosoape. In scurt timp nu o sa mai primeasca nici ei romani cum au facut aia de pe filaret

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Imi pare rau sa aud ca ai patit asta. In loc sa aprecieze faptul ca le aduci clineti dintr-o comunitate relativ unita si serioasa, au o reactie destul de urata.

 

Acum e clar ca cine le calca pragul nu trebuie sa mentioneze forumul. Cat despre idea de a nu servi romani, mi se pare amuzanta. Considerand ca marea parte a oamenilor care stiu sa foloseasca internetul, cunosc engleza la un nivel suficient de bun cat sa treaca drept turist - o vad ca pe o initiativa inutila.

 

E clar ca ajungem sa fim un deranj in propria noastra tara. Ca deh... banii romanilor put. Atitudine de cacat. Si ne mai miram de ce conducerea saloanelor astea ne trateaza ca pe niste gunoaie.

 

Imi pare rau daca deranjez pe cineva cu postarea asta dar ma enerveaza atitudinea lor...

 

Hai noroc.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Nu am dorinta sa le fac reclama aiurea si sa le aduc probleme pe cap. Regretul meu e ca datorita unor situatii similare, s-au inchis multe asemenea locatii. Idea care ma deranja pe mine era faza cu fara romani. Dar banuiesc ca toti vor sa se protejeze intr-un fel sau altul. Mi-am invatat lectia. Daca mai vreau informatii, discut cu colegi in modul confidential prin PM.

 

Si repet - imi pare rau daca am dat impresia gresita prin mesajul de mai sus. La final acest forum are scop de informare - dar anumite subiecte cu greu pot fi discutate deschis. 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Iti dai seama ca la asta m-am referit si eu nu la prosoape si papuci. Multi mergem putin scriem pe aici de locurile astea. Colegului ii si place sa scrie, de ce sa ma duc pe avolo si ceasul rau pisica neagra sa am probleme sa vina vigilentii tocmai atunci

 

Si am uitat sa zic: multumesc mult de informatie si am inteles tot ce ai spus. Ai fost amabil vreau sa iti zic ca apreciez abordarea si datele prezentate aici. Multa bafta in continuare!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si am uitat sa zic: multumesc mult de informatie si am inteles tot ce ai spus. Ai fost amabil vreau sa iti zic ca apreciez abordarea si datele prezentate aici. Multa bafta in continuare!

Inca nu esti colorat....nu ai acces la PM....

Ce faci in cazul asta?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Buna experienta, la 250+ lei cu o tipa siliconata, masaj si futai bun. Din cate am citit, mai era o tipa Maria care are niste super-tate. O sa incerc sa ma programez eu la ea. Multumim@piticu! Legat de alte recomandari, ar mai fi Noblesse, Fantasy si chiar Royal. Gasesti recenzii o gramada despre fetele de la fiecare salon in parte.

 

Salut Colegu. Ai reusit sa ii faci o vizita Mariei? Ceva impresii?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Fratilor, m-am intors mai repede in bucuresti si am verificat serviciile Salonului Exclusive. Asa ca voi face aici o mica recenzie.

 

Discutand cu un prieten bun de salonul respectiv, am avut supriza sa aflu ca el a fost in acest salon anul trecut dupa o petrecere a burlacilor. Ca sa fiu cat mai informat, l-am intrebat pe el cum a fost. El mi-a zis ca a mers pe tura de seara, a avut de ales intre 3 fete si a ales-o pe una blonda (nu mai stia cum o chema) pentur masajul de 250 lei - pahetul full. A mers in camera de masaj, a primit un masaj de relaxare decent apoi fata i-a zis ca daca da 100 de lei in plus, se poate si oralul neprotejat. El mi-a zis ca a platit si suta de lei in plus, a primit ON, a primit NP, totul a fost ok.

 

Inarmat cu informatiile astea si avand in vedere ca m-am intors mai devreme, am sunat din trafic sa imi fac o programare la salon pe tura de zi. La telefon raspunde o voce foarte placuta, care imi zice ca in locatie sunt 4 fete (mi-a dat si numele). Super, cer o programare in aproximativ 15 de minute - cam atat imi lua sa ajung acolo. (+1 bila alba pentru programare in termen scurt)

 

Locatia e ok. Este pe strada Zosima, asa cum scrie si la ei pe site. Locuri de parcare gasesti usor de-a lungul strazii. Am gasit vila relativ usor, am parcat si am intrat. Receptia e draguta, am vb cu receptionera de programare si mi-a zis ca o sa cheme fetele la defilare. Aici am avut prima supriza negativa (+1 bila neagra). La defilare vad ca ies doar 2 fete - dragute amandoua, imbracate in lenjerie frumoasa. Eu stiam ca erau 4 dar probabil ca 2 se ocupasera in alea 15 minute. Speram la macar 3 fete la defilare dar a trebuit sa aleg intre o fata bruneta, slabuta dar cu o figura foarte sictirita si acra si o tipa satena care parea sa fie mai zambitoare. Am ales-o pe tipa satena pe care am aflat ca o cheama Claudia - are poze la ei pe site. In acest moment ma duce in camera de masaj de la etaj (atentie la scari fratilor sunt destul de inguste) si ma bucur sa vad ca in camera de masaj au un dush chiar in colt cu un gel de dush plin nivea. (+1 bila alba). Nu cred ca toate camerele au dus in camera, dar asta avea. Camera e amenajata frumos, cu muzica in surdina si o saltea mare pe jos pusa pe ce par a fi paleti. Poate ca altii au o problema cu asta, pe mine nu m-a deranjat si arata chiar frumos. In camera pe saltea aveau un prosop curat si papuci de unica folosinta. In total pentru locatia dau nota 9. In interior totul e frumos, dar am scazut un punct pentru ca e un pic departe salonul - daca as sta in zona cu siguranta ar fi 10.

 

In camera vorbesc cu Claudia si confirm ca vreau masajul fantasy, cel de 250 de lei. Scot banii, ii pun pe un fel de semineu montat in camera si apoi ea pleaca sa se schimbe si sa aduca uleiul si utilitatile necesare iar eu intru la dush. Cabina draguta, ingrijita - nu am ce sa ma plang. Termin dusul, vad ca prosopul chiar era super curat (+1 bila alba pentru curatenie). Ies din dush, ma sterg, vine fata dezbracata, doar cu un halat desfacut de dantela pe ea si in mana un cearceaf de unica folosinta. Il intinde pe saltea si ma invita sa ma intind si eu.

 

Masajul de relaxare este foarte bun la claudia. Cat am stat pe burta, m-a masat de la gat pana la talpi si in tot acest timp am avut o conversatie placuta cu ea. Stie sa se faca placuta, e glumeata, si arata foarte bine. Pe site zice ca ar avea 25 de ani - cred ca are un pic mai mult - dar nu conteaza asta, fata e foarte placuta. Are niste sani mari siliconati si carnea tare pe ea. Stie mai multe tehnici de masaj si chair stie unde sa apese si unde nu. Masajul il face cu baby oil (din ce am vazut eu) si se joaca cu mainile pe tot spatele tau. Pentru masajul de relaxare as da nota 9 - am scazut un punct pentru ca odata ce m-am intors cu fata in sus, a trecut direct la prietenul de jos. Mi-ar fi placut sa mai continue un pic cu masajul pe piept sau pe picioare si sa ajunga usor usor la instrumentul muncii. Astea s-ar putea sa fie preferinte de-ale mele si sa nu fi fost timp. Dar totusi nota 9 nu e rea.

 

La masajul erotic fata e priceputa. Nu am 18 ani sa se ridice prietenul doar daca vede o fata dezbracata. Odata intors cu fata in sus a inceput un masaj finut pe prieten cu varfurile degetelor si l-a ridicat imediat. L-a masat un pic cu mana, cu sanii si apoi a pus prezervativul cu gura (+1 bila alba). La oral fata se pripece. Aplica mai multe tehnici si totul e minunat. Partea cea mai misto e ca iti trage cele mai pervese priviri cand face asta. Are o privire de pornstar si iti da senzatia ca e innebunita sa ti-o suga. E super. Am incercat sa deschid subiectul de ON cu 100 lei extra, facand referinta la experienta prietenului meu. Dar mi-a zis ca nu se poate asa de la prima intalnire. Poate cand ne cunoastem mai bine mai vedem. Banuiesc ca e normal sa fie precauta - e prima data cand merg la ea. Dar in acelasi timp, oralul cu prez parca nu are farmec (+1 bila neagra - sau ma rog gri). Dupa oral a trecut la LOT, unde se misca foarte bine. Se uita la tine cu privirea aia porno, si se infige pana la capat in ea. Fata e permisiva la atingeri, am mangaiat-o pe coapse, pe sani, am sarutat-o pe sani, am incercat sa ii mangai piersicuta cand imi facea oralul dar si-a schimbat repede pozitia si nu m-a prea lasat. Probabil tot regula cu precautia la prima intalnire dar nu am incercat sa bag un deget sau ceva. Per total, e de apreciat atentia la igiena asa ca ii dau o bila alba pentru precautie (+1 bila alba).Am trecut apoi prin cateva pozitii, doggystyle, misionar, reverse cowgirl - fata stie sa se miste. Mi-as fi dorit sa geama si sa vocalizeze un pic mai mult. Erau momente cand era destul de tacuta. Asta fiind o preferinta personala nu depunctez - dar e bine sa fiti informati. La final m-a luat din nou cu un oral si pentru ca ma deranja prezervativul, am finalizat la un handjob fara prezervativ si cu priviri porno din partea ei. M-a sters frumos cu servetele umede si cat timp am intrat eu la dush ea a facut curat in camera. Per total pentru masajul erotic o sa dau o nota 8. Nu a fost deloc rau, dar nu prea a a fost masaj. Am trecut destul de repede la actiune dar pe de alta parte nu ma pot plange de ce am primit. Asa ca mai bine impart categoria in 2. Masaj erotic - 6, Masaj prietenul de jos - 10. Media 8 :).

 

Cat eram la dush ea a luat banii si s-a dus jos cu ei, si s-a intors dupa curatenie sa ma insoteasca la usa. Pe drum am trecut pe langa o alta fata in prosop. De apreciat, cand am ajuns la receptie era trasa o perdea neagra ca sa nu se vada cei care ies cu cei care sunt in receptie (+1 bila alba pentru intimitate). Fata a venit in halat cu mine pana la usa, m-a pupat pe obraz si dus am fost.

 

Rezumat de note:

Locatia e ok si totul e curat. Si se respecta intimitatea, cel putin cat am fost eu. Nota 9

Masajul de relaxare chiar e facut cum trebuie - nota 9.

Masajul erotic e bun si variat dar din motivele deja explicate - nota 8.

Durata : d2d am stat cam 58 de minute deci ora a fost respectata, fara batai in usa. nota 10.

 

Halatul: aici am ultima bila neagra de dat. Si nu am o problema cu pretul.

Eu sunt de parere ca atunci cand se merita las tips. Si cu siguranta serviciile prestate meritau tips.

Dar cand am stabilit la inceput masajul de 250 de lei cu fata, am intrebat-o daca are sa schimbe ca eu am doar bancnote de 100 (300 lei). Ea a zis ca e ok.

Iar la final a coborat cu banii si nu a mai adus restul. Eu oricum vroiam sa las tips dar nu mi-a placut ca nu mi-a dat optiunea. Acum nu stiu daca a uitat sau a facut-o voit, dar m-a deranjat abordarea.

Asa ca plus una bila neargra. Sfatul meu e sa mergeti cu banii exacti si sa dati tips acolo unde se merita. Dar asta e viziunea mea. Nota 8.

 

Per total a fost o experienta placuta cu mai multe bile albe decat negre. Dar am vrut sa fiu cat mai detaliat pentru fratii care vor urma.

Si multumesc din nou pentru recomandare. Acum daca mai stiti alte saloane unde se poate alege din mai multe fete, va rog sa imi ziceti ca am fost un pic dezamagit sa aleg doar din 2.

Mult noroc si ciocane tari!

Foarte frumos ai scris. Multumim pt recenzie :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost eu acum 30 minute la exclusive massage ... nici nu mai stiu daca s a prezentat tipa cu vre un nume .. una inalta frumusica la fatza, dar atat! Atitudine de cacat , neepilata ii simteam parul de pe picioare , oralul banal , sexul vai mama lui .. nu recomand .. nici nu merita sa i dau note sau sa fac recenzie corecta .. notele toate sub 5 mai putin la aspectul de la prezentare unde are 7.5 poate :) fugiti frate de salonul asta .. de banii astia mergeti la escorte ...

Bani aruncati pe geam - 250 ron ! Noroc cu lady charm ca i am scos dublati ca altfel era chiar pacat de ei :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am fost eu acum 30 minute la exclusive massage ... nici nu mai stiu daca s a prezentat tipa cu vre un nume .. una inalta frumusica la fatza, dar atat! Atitudine de cacat , neepilata ii simteam parul de pe picioare , oralul banal , sexul vai mama lui .. nu recomand .. nici nu merita sa i dau note sau sa fac recenzie corecta .. notele toate sub 5 mai putin la aspectul de la prezentare unde are 7.5 poate :) fugiti frate de salonul asta .. de banii astia mergeti la escorte ...

Bani aruncati pe geam - 250 ron ! Noroc cu lady charm ca i am scos dublati ca altfel era chiar pacat de ei :)))

Pe tura de zi eu am avut o experienta placuta.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fratilor, m-am intors mai repede in bucuresti si am verificat serviciile Salonului Exclusive. Asa ca voi face aici o mica recenzie.

 

Discutand cu un prieten bun de salonul respectiv, am avut supriza sa aflu ca el a fost in acest salon anul trecut dupa o petrecere a burlacilor. Ca sa fiu cat mai informat, l-am intrebat pe el cum a fost. El mi-a zis ca a mers pe tura de seara, a avut de ales intre 3 fete si a ales-o pe una blonda (nu mai stia cum o chema) pentur masajul de 250 lei - pahetul full. A mers in camera de masaj, a primit un masaj de relaxare decent apoi fata i-a zis ca daca da 100 de lei in plus, se poate si oralul neprotejat. El mi-a zis ca a platit si suta de lei in plus, a primit ON, a primit NP, totul a fost ok. 

 

Inarmat cu informatiile astea si avand in vedere ca m-am intors mai devreme, am sunat din trafic sa imi fac o programare la salon pe tura de zi. La telefon raspunde o voce foarte placuta, care imi zice ca in locatie sunt 4 fete (mi-a dat si numele). Super, cer o programare in aproximativ 15 de minute - cam atat imi lua sa ajung acolo. (+1 bila alba pentru programare in termen scurt)

 

Locatia e ok. Este pe strada Zosima, asa cum scrie si la ei pe site. Locuri de parcare gasesti usor de-a lungul strazii. Am gasit vila relativ usor, am parcat si am intrat. Receptia e draguta, am vb cu receptionera de programare si mi-a zis ca o sa cheme fetele la defilare. Aici am avut prima supriza negativa (+1 bila neagra). La defilare vad ca ies doar 2 fete - dragute amandoua, imbracate in lenjerie frumoasa. Eu stiam ca erau 4 dar probabil ca 2 se ocupasera in alea 15 minute. Speram la macar 3 fete la defilare dar a trebuit sa aleg intre o fata bruneta, slabuta dar cu o figura foarte sictirita si acra si o tipa satena care parea sa fie mai zambitoare. Am ales-o pe tipa satena pe care am aflat ca o cheama Claudia - are poze la ei pe site. In acest moment ma duce in camera de masaj de la etaj (atentie la scari fratilor sunt destul de inguste) si ma bucur sa vad ca in camera de masaj au un dush chiar in colt cu un gel de dush plin nivea. (+1 bila alba). Nu cred ca toate camerele au dus in camera, dar asta avea. Camera e amenajata frumos, cu muzica in surdina si o saltea mare pe jos pusa pe ce par a fi paleti. Poate ca altii au o problema cu asta, pe mine nu m-a deranjat si arata chiar frumos. In camera pe saltea aveau un prosop curat si papuci de unica folosinta. In total pentru locatia dau nota 9. In interior totul e frumos, dar am scazut un punct pentru ca e un pic departe salonul - daca as sta in zona cu siguranta ar fi 10. 

 

In camera vorbesc cu Claudia si confirm ca vreau masajul fantasy, cel de 250 de lei. Scot banii, ii pun pe un fel de semineu montat in camera si apoi ea pleaca sa se schimbe si sa aduca uleiul si utilitatile necesare iar eu intru la dush. Cabina draguta, ingrijita - nu am ce sa ma plang. Termin dusul, vad ca prosopul chiar era super curat (+1 bila alba pentru curatenie). Ies din dush, ma sterg, vine fata dezbracata, doar cu un halat desfacut de dantela pe ea si in mana un cearceaf de unica folosinta. Il intinde pe saltea si ma invita sa ma intind si eu.

 

Masajul de relaxare este foarte bun la claudia. Cat am stat pe burta, m-a masat de la gat pana la talpi si in tot acest timp am avut o conversatie placuta cu ea. Stie sa se faca placuta, e glumeata, si arata foarte bine. Pe site zice ca ar avea 25 de ani  - cred ca are un pic mai mult - dar nu conteaza asta, fata e foarte placuta. Are niste sani mari siliconati si carnea tare pe ea. Stie mai multe tehnici de masaj si chair stie unde sa apese si unde nu. Masajul il face cu baby oil (din ce am vazut eu) si se joaca cu mainile pe tot spatele tau. Pentru masajul de relaxare as da nota 9 - am scazut un punct pentru ca odata ce m-am intors cu fata in sus, a trecut direct la prietenul de jos. Mi-ar fi placut sa mai continue un pic cu masajul pe piept sau pe picioare si sa ajunga usor usor la instrumentul muncii. Astea s-ar putea sa fie preferinte de-ale mele si sa nu fi fost timp. Dar totusi nota 9 nu e rea. 

 

La masajul erotic fata e priceputa. Nu am 18 ani sa se ridice prietenul doar daca vede o fata dezbracata. Odata intors cu fata in sus a inceput un masaj finut pe prieten cu varfurile degetelor si l-a ridicat imediat. L-a masat un pic cu mana, cu sanii si apoi a pus prezervativul cu gura (+1 bila alba). La oral fata se pripece. Aplica mai multe tehnici si totul e minunat. Partea cea mai misto e ca iti trage cele mai pervese priviri cand face asta. Are o privire de pornstar si iti da senzatia ca e innebunita sa ti-o suga. E super.  Am incercat sa deschid subiectul de ON cu 100 lei extra, facand referinta la experienta prietenului meu. Dar mi-a zis ca nu se poate asa de la prima intalnire. Poate cand ne cunoastem mai bine mai vedem.  Banuiesc ca e normal sa fie precauta - e prima data cand merg la ea. Dar in acelasi timp, oralul cu prez parca nu are farmec (+1 bila neagra - sau ma rog gri). Dupa oral a trecut la LOT, unde se misca foarte bine. Se uita la tine cu privirea aia porno, si se infige pana la capat in ea. Fata e permisiva la atingeri, am mangaiat-o pe coapse, pe sani, am sarutat-o pe sani, am incercat sa ii mangai piersicuta cand imi facea oralul dar si-a schimbat repede pozitia si nu m-a prea lasat. Probabil tot regula cu precautia la prima intalnire dar nu am incercat sa bag un deget sau ceva. Per total, e de apreciat atentia la igiena asa ca ii dau o bila alba pentru precautie (+1 bila alba).Am trecut apoi prin cateva pozitii, doggystyle, misionar, reverse cowgirl - fata stie sa se miste. Mi-as fi dorit sa geama si sa vocalizeze un pic mai mult. Erau momente cand era destul de tacuta. Asta fiind o preferinta personala nu depunctez - dar e bine sa fiti informati. La final m-a luat din nou cu un oral si pentru ca ma deranja prezervativul, am finalizat la un handjob fara prezervativ si cu priviri porno din partea ei. M-a sters frumos cu servetele umede si cat timp am intrat eu la dush ea a facut curat in camera. Per total pentru masajul erotic o sa dau o nota 8. Nu a fost deloc rau, dar nu prea a a fost masaj. Am trecut destul de repede la actiune dar pe de alta parte nu ma pot plange de ce am primit. Asa ca mai bine impart categoria in 2. Masaj erotic - 6, Masaj prietenul de jos - 10. Media 8 :). 

 

Cat eram la dush ea a luat banii si s-a dus jos cu ei, si s-a intors dupa curatenie sa ma insoteasca la usa. Pe drum am trecut pe langa o alta fata in prosop. De apreciat, cand am ajuns la receptie era trasa o perdea neagra ca sa nu se vada cei care ies cu cei care sunt in receptie (+1 bila alba pentru intimitate). Fata a venit in halat cu mine pana la usa, m-a pupat pe obraz si dus am fost.

 

Rezumat de note:

Locatia e ok si totul e curat. Si se respecta intimitatea, cel putin cat am fost eu. Nota 9

Masajul de relaxare chiar e facut cum trebuie - nota 9.

Masajul erotic e bun si variat dar din motivele deja explicate - nota 8.

Durata :  d2d am stat cam 58 de minute deci ora a fost respectata, fara batai in usa. nota 10. 

 

Halatul: aici am ultima bila neagra de dat. Si nu am o problema cu pretul.

Eu sunt de parere ca atunci cand se merita las tips. Si cu siguranta serviciile prestate meritau tips.

Dar cand am stabilit la inceput masajul de 250 de lei cu fata, am intrebat-o daca are sa schimbe ca eu am doar bancnote de 100 (300 lei). Ea a zis ca e ok.

Iar la final a coborat cu banii si nu a mai adus restul. Eu oricum vroiam sa las tips dar nu mi-a placut ca nu mi-a dat optiunea. Acum nu stiu daca a uitat sau a facut-o voit, dar m-a deranjat abordarea.

Asa ca plus una bila neargra. Sfatul meu e sa mergeti cu banii exacti si sa dati tips acolo unde se merita. Dar asta e viziunea mea. Nota 8.

 

Per total a fost o experienta placuta cu mai multe bile albe decat negre. Dar am vrut sa fiu cat mai detaliat pentru fratii care vor urma.

Si multumesc din nou pentru recomandare. Acum daca mai stiti alte saloane unde se poate alege din mai multe fete, va rog sa imi ziceti ca am fost un pic dezamagit sa aleg doar din 2.

Mult noroc si ciocane tari! 

Adică în 250 intră masaj de relaxare, masaj erotic, OP și NP ??!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Eu sunt client fidel acolo dar nu te mai pot ajuta. Am fost acolo acum 2-3 zile si mandru de mine i-am spus secretarei ca am recomandat salonul aici. Era cat p’aci sa nu mai fiu primit.

Nu au nevoie de recenzii si nici de clienti de pe nimfomane sa povesteqsca de papuci si prosoape. In scurt timp nu o sa mai primeasca nici ei romani cum au facut aia de pe filaret

Am fost eu acum pe-acolo si am avut o experienta soc...inca nu-mi revin dupa cum s-au purtat cu mine! Am asteptat mai mult de juma de ora sa apara trei tiganci la prezentare...foarte inalte pe tocuri...eu nu vreau inalte, ci minione.la final a aparut o blondina draguta si mai micuta, Maria, cu care am decis sa intru. Dupa ce ne-am inteles la tariful de 250 ora cu MASAJ, ORAL PROTEJAT SI NORMAL PROTEJAT...A LUAT BANII SI I-a dus jos. Eu facusem greseala s-o intreb daca face si ORAL NEPROTEJAT PT 50 de lei in plus...s-a intors dupa cateva minute cu banii mei in mana, spunandu-mi ca " nu am igiena "!! E magarie! Dupa ce asteptasem atata, imi fac figura asta! Nu aveai cu cine vorbi, cu vreun patron, patroana! Asa ca nu le faceti vreo propunere sau puneti intrebari ca veti fi poftiti afara! Ptiu! Astept alte surprize din partea acestui salon!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Imi pare rau sa aud ca ai patit asta. In loc sa aprecieze faptul ca le aduci clineti dintr-o comunitate relativ unita si serioasa, au o reactie destul de urata.

 

Acum e clar ca cine le calca pragul nu trebuie sa mentioneze forumul. Cat despre idea de a nu servi romani, mi se pare amuzanta. Considerand ca marea parte a oamenilor care stiu sa foloseasca internetul, cunosc engleza la un nivel suficient de bun cat sa treaca drept turist - o vad ca pe o initiativa inutila.

 

E clar ca ajungem sa fim un deranj in propria noastra tara. Ca deh... banii romanilor put. Atitudine de cacat. Si ne mai miram de ce conducerea saloanelor astea ne trateaza ca pe niste gunoaie.

 

Imi pare rau daca deranjez pe cineva cu postarea asta dar ma enerveaza atitudinea lor...

 

Hai noroc.

Am fost la inca doua saloane si peste tot am fost intampinat in engleza...nu stiam cum sa reactionez...la black velvet e o tanti blonda receptionera care sta langa tine si iti prezinta " meniul " in engleza pe repede-nainte ca sa nu poti reactiona la invaluiri.pana la urma am renuntat vazand ca fata mi-a spus ca nu sunt permise atingerile si nici finalizarile pe corpul maseuzei...pai atunci ce mama ma-sii mai e? Pt ce sa platesti sumele astea fabuloase? La salonul " Lucky love " de pe stirbei voda, langa conservator, la fel, fara finalizare, cu tehnici speciale de inhibare a ejacularii ( mi-a explicat fata ca ele nu vor ca barbatii sa se goleasca si ca energiile vitale e bine sa ramana in corp !), masaj doar cu sanii, mainile, topless, oferta speciala la 250 in loc de 309 :-) :-) dupa ora 22, ziua fiind 180 :-) :-) mergeti si va documentati! Mie mi-a ajuns.

Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am fost eu acum pe-acolo si am avut o experienta soc...inca nu-mi revin dupa cum s-au purtat cu mine! Am asteptat mai mult de juma de ora sa apara trei tiganci la prezentare...foarte inalte pe tocuri...eu nu vreau inalte, ci minione.la final a aparut o blondina draguta si mai micuta, Maria, cu care am decis sa intru. Dupa ce ne-am inteles la tariful de 250 ora cu MASAJ, ORAL PROTEJAT SI NORMAL PROTEJAT...A LUAT BANII SI I-a dus jos. Eu facusem greseala s-o intreb daca face si ORAL NEPROTEJAT PT 50 de lei in plus...s-a intors dupa cateva minute cu banii mei in mana, spunandu-mi ca " nu am igiena "!! E magarie! Dupa ce asteptasem atata, imi fac figura asta! Nu aveai cu cine vorbi, cu vreun patron, patroana! Asa ca nu le faceti vreo propunere sau puneti intrebari ca veti fi poftiti afara! Ptiu! Astept alte surprize din partea acestui salon!

 

Stai un pic sa inteleg: ti-a zis ca nu ai igiena si nu primesti oral neprotejat sau nu ai iginena asa ca iesi afara. Si de unde a venit evaluarea asta a ei? Ca nu incepuse inca masajul din ce imi zici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...