Sari la conținut

Bruneta bună ‭0724939076


betoven

Postări Recomandate

Un sigur om spune asta,si daca ai vazut nici nu este crezut..el a fost la toate le stie pe toate dar defapt habar nu are,daca ii citesti recenziile vei vedea ca am dreptate,nu am peste (imi place doar sa il mananc si somon sa fie🤣🤣🤣)poti venii daca doresti si te vei convinge singur

Link spre comentariu

Aflandu-ma prin zona Tudor, mi-am amintit ca a revenit o “bruneta buna” in oras. Iau telefonul, sun, o intreb daca ma primeste in 5 minute, iar dupa ce primesc ok-ul si locatia exacta, ma indrept spre ea. Imi deschide usa o domnisoara frumoasa, imbracata elegant, ma pofteste in camera. Ii ofer cadoul pentru o finalizare si trecem la sarutari pe corp, sani, mangaiat sanii, prins de buci etc. Ma pofteste in pat, si incepe cu un OP lent si foarte placut. Dupa ce o alint putin cu niste vorbe, se urca peste mine si am din nou privelistea minunata de acum cativa ani. Ma calareste in Lady on Top, apoi vin peste ea, unde dupa cateva miscari si sarutari pe gat, finalizez in caciulita.

Sincer nici nu mai stiu cum am ajuns la discutie, insa in momentul in care i-am spus ca eu sunt cel ce i-a deschis topicul acum cativa ani, a avut o reactie foarte tare. Am inceput sa vorbim mai deschis, am ras de unele chestii si sincer nu imi mai venea sa plec.

 

Notele:

 

Domnisoara a ramas de nota 10

OP: Chiar daca e protejat, ii ofer tot 10

NP: 10

 

Eu m-am simtit foarte bine cu ea.

Halatul: 150 lei finalizarea

 

P.S: Raisa, uite si recenzia. Te pup

Link spre comentariu

Betoven iti spun sincer nu ma asteptam sa revii dupa atat timp,chiar mi a facut o deosebita placere!!iti multumesc pentru vorbele frumoase si pentru topicul deschis!!sa ai o seara faina si poate o sa ne mai vedem in viitor!!pupici 😘😘😘

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bijnița
  • Oras:Bijnița

Eu am fost la ea x2 inca dinainte sa dau de forum...

Nu stiu daca mai are rost sa pun recenzie...din cate am inteles nu o sa mai lucreze in domeniu..

Totusi.

Fiind nou in domeniu 😅...

Am sunat..si a raspuns prompt o voce superba ( defapt asta ma convins sa merg prima data)

Stabilit intalnirea, locatia in Tudor, mia oferit indicatii, sunat,urcat deschide usa o brunetă superba cu par lung inr-o rochie verde deschis mulata de la sani pana sub curu acela bombat,pe tocuri, cu un zambet larg si frumos..la care am intrat iute . Ma intreaba daca vreau sa raman ( in gand : Cum dracu sa nu vreau) in realitate spun un "clar".

Ma invita in camera, ma intreaba cat doresc sa stau tarif 150 cu 300. Optez pt 1h ( personal detesc fast-fuck, detest sa fiu grabit..prefer sa pot sa ma simt bine 1h indiferent de cate finalizari se intampla).

Ne dezbracam, ne punem in pat si incepem sa povestim relativ deschis cu mangaieri meanwhile. Super deschisa si vorbareata si atenta. Trecem la treaba..pune guma ( inteleg nevoia, dar cel mai peost moment al unui act dpmdv..ma strange ma deprima..)

Incepe cu un oral lent dar placut, fara deep desi prefer mai dur. A continuat ..dupa putin timp a urcat din propria initiativa. Am schimbat multiple pozitii fara probleme. Geme placut,putin excitant.Finalizat in guma..

Tigara de dupa, fara graba.

Are un miros super placut apropo.

Aspect 9 E fata din poze desi are cu vreo 2-3kg in plus. Silicoane. Fața si atitudinea o ridica mult

Locatia:9 discret, dar are colege

Op 8, pt ca e protejat

No 10

Ap, cim,cof,cob.. nu am intrebat

 

2 colege:

Tania aspect placut deun 8

Si cea mica si durdulie 🤣 credca Alexandra deun 4-5

 

Eu am fost de 2ori, mam simtit ft bine de ambele ocazii. Personal recomand. :)

Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Raisa astazi  special pentru foot fetish, footjob si dominare foarte soft.

Programare usoara prin telefon, a raspuns cu o voce draguta, mi-a dat adresa si am pornit catre locatie.

 

Locatie: 9, in Aleea Carpati, usor de gasit, dupa parerea mea un loc destul de discret. In locatie mai era o colega, dar nu a deranjat cu nimic. In rest, apartament curat, prosop curat, nimic de reprosat.

 

Aspect: 10, Raisa este o fata frumoasa, cu un corp superb, in special picioarele(nota 10+++)

 

Atitudine: 10: m-a primit cu un zambet vesel, a fost comunicativa si desi sunt mai timid, foarte repede m-a facut sa ma simt relaxat

 

Actiune: 10: nu am fost deloc grabit, nu am fost deranjat de telefon, RECOMAND cu multa incredere pentru foot fetish si footjob!

 

De recomandat: DA!

De revenit: DA!

Link spre comentariu

Am reusit sa-o vizitez si eu pe Raisa. Intr-adevar o fata superba. Nu am vrut sa scriu recenzie, dar ea a reusit sa ma convinga :)).

Merita vizitat. O fost o experienta placuta pentru mine, nu stiu daca si pentru ea:))  , dar note nu dau pentru ca fiecare avem alte unitati de masura.

De revenit da! Data viitoare poate discutam alte "avioane". :)

Link spre comentariu

Nebulan10,nu cred ca ai fost vreodata la mine ca sa spui daca sunt sau nu pusa pe fast-fuck si ca sa lamuresc inca o data o finalizare nu dureaza 40 de minute altfel nu as mai presta servicii la o ora!!o finalizare este 150 ron 20-25 min maxim 1 h 300 ron!!o zi frumoasa

Link spre comentariu

Daca citesti recenziile pe care le am,nu cred ca sa plans cineva de asta,betoven daca ai vazut a si spus a stat 20-25 min(de aceea a si revenit)asta nu inseamna fast fuck 😊 si altele recenzii nu am mai vazut sa se planga cineva(in cazul in care ai citit recenziile lui peluco sincer nu stiu daca a fost vreodata la mine si daca are credibilitate aici pe forum)nu m- am enervat am simtit nevoia sa justific acest aspect!!😊

Link spre comentariu

Tocmai fu la domnisoara.

 

Nu imi place sa descriu persoanele ca pe un produs dar e o fata frumoasa cu mult bun simt. Pe langa asta, daca va plac tipele cu aspect sudic atunci va fi pe gustul vostru.  Daca te porti frumos cu ea si ea se va purta frumos si ai cu cine conversa. Am ales 2 fin cu 300 RON si face mai orice. Totul e protejat, inclusiv oralul, lucru care il consider un lucru pozitiv avand in vedere situatia mondiala. Faptul ca face doar NP arata ca tine la sanatatea sa si a clientilor. Singurele exceptii sunt butt stuff de orice fel si fara FK. :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...