aronita Reputație: 172 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Vikingii a mâncat o de cur si altădată Link spre comentariu
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Vikingii a mâncat o de cur si altădatămercedescitaro nu ai primit nimic in privat !!! Si topicul pe care l ai postat este al Denisei ,Brașov nicidecum al Alinei ,ce scriu alții nu ma interesează !Atunci nu induceti lumea in eroare cu astfel de postari. Cum sa faci neprotejat, sa te expui la atatea riscuri... Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Vikingii a mâncat o de cur si altădatăUite ce recenzie a scris @vikingiihttps://nimfomane.com/forum/topic/89080-vreau-sa-am-orgasm-cu-tine-0728384643/page-4Nu prea pare a "o manca de cur", din contra, pare foarte multumit de prestatia Alinei, iar daca ii urmaresti postarile, pare un client fidel.. Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Atunci nu induceti lumea in eroare cu astfel de postari. Cum sa faci neprotejat, sa te expui la atatea riscuri...Mai mult ca sigur este vorba despre Alina Dinu, alta Alina despre care cei doi @aronita si @vikingii au numai cuvinte de lauda nu cred ca a activat in Brasov. Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 mercedescitaro nu ai primit nimic in privat !!! Si topicul pe care l ai postat este al Denisei ,Brașov nicidecum al Alinei ,ce scriu alții nu ma interesează !lasa ca stiu eu ce am primit. Si in nici un caz de la tine. Nu doresc sa mai dau apa la moara. Destul am spus cu un print-screen. Link spre comentariu
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 lasa ca stiu eu ce am primit. Si in nici un caz de la tine. Nu doresc sa mai dau apa la moara. Destul am spus cu un print-screen.Ce anume mai stii? Dameza mai activeaza? Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu stiu nimic nou. In privat nu am primit amenintari. Nu stiu si nici nu imi pasa daca mai activeaza sau nu. Eu cu ea doar PROTEJAT am facut tot. Asa ca...trebuie doar sa o evit maxim daca ajunge in Brasov. Link spre comentariu
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu stiu nimic nou. In privat nu am primit amenintari. Nu stiu si nici nu imi pasa daca mai activeaza sau nu. Eu cu ea doar PROTEJAT am facut tot. Asa ca...trebuie doar sa o evit maxim daca ajunge in Brasov.A disparut de pe forum, intra in cont dar nu mai interactioneaza pe aici. Nr de telefon nu mai e valabil, a disparut din senin. Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu o considera ca fiind o mare pierdere. In Cluj chiar ai alternative muuuult mai bune Link spre comentariu
g82s Reputație: 172 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Imi poate spune cineva despre ce site vorbeste Alina si cum pot da de ea? Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 În ciuda celor scrise aici de cârcotași am avut experiențe de neuitat cu Alina Știe cineva daca mai e in Cluj și cum o putem găsi ? Link spre comentariu
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Posibil sa mai fie, posta ca activeaza pe alt site si cu alt numar de telefon, am incercat sa dau de ea, eram curios dar nu am reusit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum