deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2018 asta vrea sa ia ceva in gura si nu stie cum sa zica =))Tu când vii pe aici asta vrei sa faci =)) =)) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2018 Postat Februarie 17, 2018 Asa cum am precizat si pe plan local, o fac acum si pe plan national, si de ce nu, si pe plan european. Vreau un meci Super Cupa Europei intre "anaconda" lui @cozonac7 (conform indiscretiei nu chiar "deontologice" a lui Ines) si pula deja renumita a lui @tompson. Nu de alta, dar sa demonstram natiunii si Europei ca "tot Banatu'-i fruncea!" :laugh2 :laugh2 :laugh2MARE Bolovan esti!
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2018 ce fac 300 da lei din oameni :(Nu stiu la ce te-ai referit sau ce vrei sa zici da le trantesti . La mine 300 e suma pe care agreez sa o platesc mereu in 90% din recenzii e atat. La pretul asta sunt multumit de ce ofera piata. Concursul randunicii l-am amintit ca sa fac o gluma pe Delia am cunoscut-o putin si stiu ca nu e genul sa faca din astea nu m-am gandit nici o clipa serios.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2018 Si ca sa fiu sincer si pretu ma cam depaseste de ce sa mintPăcat de așa mândrețe de pulă, să te încurce 5oo de lei!😄 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2018 Asa cum am precizat si pe plan local, o fac acum si pe plan national, si de ce nu, si pe plan european. Vreau un meci Super Cupa Europei intre "anaconda" lui @cozonac7 (conform indiscretiei nu chiar "deontologice" a lui Ines) si pula deja renumita a lui @tompson. Nu de alta, dar sa demonstram natiunii si Europei ca "tot Banatu'-i fruncea!" :laugh2 :laugh2 :laugh2L-ați uitat pe Afriq. Și nu e bănățean. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2018 Și mai e No_body. Și el, tot bucureștean. Și or mai fi și prin alte locuri din țară. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 18, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 18, 2018 Cei care se lauda cu marimea, cu masina samd denota complex de inferioritate. 1
rinan Reputație: 12 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 18, 2018 Nu am studiat problema, nu am date de la experți, dar părerea mea personală este că la ăștia supradotați impotența fiziologică se instalează mult mai repede decît la restul bărbaților. De ce cred asta? Păi, cu cît e „cîrnatul” mai mare cu atît trebuie mai mult sînge să-l „umfle” și cu atît mai puternică trebuie să fie „presiunea din instalație”. Asta presupune sănătate maximă. Gloria lor ține exact cît a prostituatelor - se consumă la tinerețe. Repet, asta cred eu.
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Păcat de așa mândrețe de pulă, să te încurce 5oo de lei!La asa mandrete de pula ar trebui sa primeasca el 500lei :slap2 3
incepator2017 Reputație: 416 Postat Februarie 18, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Februarie 18, 2018 Deci pentru tine mă gândeam la un cadouuu mișto mișto =))Ai numărul meu, da un semn. Ps, esti mult mai serioasa decat Altex, inca astept produsele comandate de la ei de blecfraidei 😠1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2018 Ai numărul meu, da un semn.Ps, esti mult mai serioasa decat Altex, inca astept produsele comandate de la ei de blecfraidei Mos Crăciun nu întârzie =)) Altex da =)) 5
incepator2017 Reputație: 416 Postat Februarie 18, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Februarie 18, 2018 Deci pentru tine mă gândeam la un cadouuu mișto mișto =))Doar te gândeai sau il si primesc? 😠1
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2018 La asa mandrete de pula ar trebui sa primeasca el 500lei :slap2Spui tu ceva :-))) Adevarul e ca cele care s-au bucurat cu adevarat de ea nu au fost bineinteles platite dar nici nu au platit insa au meritat-o. Am spus-o mereu si e un mare adevar pula mare e un dar rar si trebuie metitat atfel nu il ai sau nu deplin. Unele cred ca pot sa il aiba usor dar nu e adevarat. Mai ales cele care aleg banii inevitabil pierd din placerea si bucuria ei ca nu le poti avea pe toate. Dar fiecare alege in viata ce e mai important pt el/ea la momentul respectiv.
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2018 L-ați uitat pe Afriq. Și nu e bănățean.Sunt ardelean nu banatean
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2018 Doar te gândeai sau il si primesc? Depinde de extragerea de la sorț :) 5
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Spui tu ceva :-))) Adevarul e ca cele care s-au bucurat cu adevarat de ea nu au fost bineinteles platite dar nici nu au platit insa au meritat-o. Am spus-o mereu si e un mare adevar pula mare e un dar rar si trebuie metitat atfel nu il ai sau nu deplin. Unele cred ca pot sa il aiba usor dar nu e adevarat. Mai ales cele care aleg banii inevitabil pierd din placerea si bucuria ei ca nu le poti avea pe toate. Dar fiecare alege in viata ce e mai important pt el/ea la momentul respectiv.Nu vreau sa te jignesc gratuit ca nu am nimic de impartit cu tine si imi pari un user care nu cauta divergente,dar amice,esti sarac cu duhul:nu stii sa faci deosebirea cand e gluma si cand e ironie!Cu scuzele de rigoare :hihat 2
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2018 Nu vreau sa te jignesc gratuit ca nu am nimic de impartit cu tine si imi pari un user care nu cauta divergente,dar amice,esti sarac cu duhul:nu stii sa faci deosebirea cand e gluma si cand e ironie!Cu scuzele de rigoare :hihatCu nu mai putina consideratie si multumind sincer pentru saracia cu duhul pe care o pretuiesc maxim si la mine si la altii ( considerand ca e temelia solida pe care se poate primi puterea si desteptaciunea adevarata ) te asigur ca nici nu m-a interesat daca esti ironic sau glumet nici atunci nici acum . Ai spus un crampei de adevar vrand nevrand . Asta e tot.
remus jack Reputație: 1443 Postat Februarie 18, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Februarie 18, 2018 i'auzi...concurs,cadouri...bun,bun.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Premiile sunt pe bune , confirm predarea cadoului de care sunt foarte multumit bineinteles ca valoare de simbol , conteaza semnificatia si scrisul frumos ingrijit al Deliei . Saru'mana Deliutapisikutza . E simpatica frumusica la fata , acum am vazut-o si eu. O faptura delicata de inaltime medie cu manute frumoase. Corpul nu se vedea prea bine ca nu m-asteptat in bikini leganandu-si soldurile cum as fi vrut eu :-))))Hai mai Tomson, dupa ce ca ai primit cadou de la fata tot nemultumit esti?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2018 Sunt ardelean nu banateanMă refeream la cele spuse de Gvbolovan. 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2018 Dublă postare, scuze! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2018 Hai mai Tomson, dupa ce ca ai primit cadou de la fata tot nemultumit esti?Ba de Delia mi-s foarte multumit mai glumeam si eu. M-am cam dezumflat cu alte cele fara legatura cu ea. Si deaia nici nu mai merg nicaieri ma car acas' . Dar gata hai sa nu-i stricam topicul si sa o lasam sa isi duca ideea mai departe.
george_ge Reputație: 104 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Partikip. PS: programarea de la ora 14:30.
george_ge Reputație: 104 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Partikip. PS: programarea de la ora 14:30. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2018 Partikip. PS: programarea de la ora 14:30.Ha :)) ești pe lista :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum