Sari la conținut

🔴CONCURS PENTRU BĂIEȚI 🔴

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

asta vrea sa ia ceva in gura si nu stie cum sa zica =))

Tu când vii pe aici asta vrei sa faci =)) =))

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa cum am precizat si pe plan local, o fac acum si pe plan national, si de ce nu, si pe plan european. Vreau un meci Super Cupa Europei intre "anaconda" lui @cozonac7 (conform indiscretiei nu chiar "deontologice" a lui Ines) si pula deja renumita a lui @tompson. Nu de alta, dar sa demonstram natiunii si Europei ca "tot Banatu'-i fruncea!"  :laugh2  :laugh2  :laugh2

MARE Bolovan esti!

• Oras:Timisoara
Postat

ce fac 300 da lei din oameni :(

Nu stiu la ce te-ai referit sau ce vrei sa zici da le trantesti . La mine 300 e suma pe care agreez sa o platesc mereu in 90% din recenzii e atat. La pretul asta sunt multumit de ce ofera piata. Concursul randunicii l-am amintit ca sa fac o gluma pe Delia am cunoscut-o putin si stiu ca nu e genul sa faca din astea nu m-am gandit nici o clipa serios.
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si ca sa fiu sincer si pretu ma cam depaseste de ce sa mint

Păcat de așa mândrețe de pulă, să te încurce 5oo de lei!😄

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Asa cum am precizat si pe plan local, o fac acum si pe plan national, si de ce nu, si pe plan european. Vreau un meci Super Cupa Europei intre "anaconda" lui @cozonac7 (conform indiscretiei nu chiar "deontologice" a lui Ines) si pula deja renumita a lui @tompson. Nu de alta, dar sa demonstram natiunii si Europei ca "tot Banatu'-i fruncea!"  :laugh2  :laugh2  :laugh2

L-ați uitat pe Afriq. Și nu e bănățean.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Și mai e No_body. Și el, tot bucureștean. Și or mai fi și prin alte locuri din țară.

• Minus 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Nu am studiat problema, nu am date de la experți, dar părerea mea personală este că la ăștia supradotați impotența fiziologică se instalează mult mai repede decît la restul bărbaților.

De ce cred asta?

Păi, cu cît e „cîrnatul” mai mare cu atît trebuie mai mult sînge să-l „umfle” și cu atît mai puternică trebuie să fie „presiunea din instalație”. Asta presupune sănătate maximă.

Gloria lor ține exact cît a prostituatelor - se consumă la tinerețe.

Repet, asta cred eu.

Vizitator takayama
Postat

Păcat de așa mândrețe de pulă, să te încurce 5oo de lei!

La asa mandrete de pula ar trebui sa primeasca el 500lei :slap2

• Like 3
  • Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

Deci pentru tine mă gândeam la un cadouuu mișto mișto =))

Ai numărul meu, da un semn.

Ps, esti mult mai serioasa decat Altex, inca astept produsele comandate de la ei de blecfraidei

ðŸ˜

• Like 1
Postat

Ai numărul meu, da un semn.

Ps, esti mult mai serioasa decat Altex, inca astept produsele comandate de la ei de blecfraidei

Mos Crăciun nu întârzie =))

Altex da =))

• Like 5
Postat

La asa mandrete de pula ar trebui sa primeasca el 500lei :slap2

Spui tu ceva :-))) Adevarul e ca cele care s-au bucurat cu adevarat de ea nu au fost bineinteles platite dar nici nu au platit insa au meritat-o. Am spus-o mereu si e un mare adevar pula mare e un dar rar si trebuie metitat atfel nu il ai sau nu deplin. Unele cred ca pot sa il aiba usor dar nu e adevarat. Mai ales cele care aleg banii inevitabil pierd din placerea si bucuria ei ca nu le poti avea pe toate. Dar fiecare alege in viata ce e mai important pt el/ea la momentul respectiv.

Postat

L-ați uitat pe Afriq. Și nu e bănățean.

Sunt ardelean nu banatean

Vizitator takayama
Postat

Spui tu ceva :-))) Adevarul e ca cele care s-au bucurat cu adevarat de ea nu au fost bineinteles platite dar nici nu au platit insa au meritat-o. Am spus-o mereu si e un mare adevar pula mare e un dar rar si trebuie metitat atfel nu il ai sau nu deplin. Unele cred ca pot sa il aiba usor dar nu e adevarat. Mai ales cele care aleg banii inevitabil pierd din placerea si bucuria ei ca nu le poti avea pe toate. Dar fiecare alege in viata ce e mai important pt el/ea la momentul respectiv.

Nu vreau sa te jignesc gratuit ca nu am nimic de impartit cu tine si imi pari un user care nu cauta divergente,dar amice,esti sarac cu duhul:nu stii sa faci deosebirea cand e gluma si cand e ironie!

Cu scuzele de rigoare :hihat

• Like 2
Postat

Nu vreau sa te jignesc gratuit ca nu am nimic de impartit cu tine si imi pari un user care nu cauta divergente,dar amice,esti sarac cu duhul:nu stii sa faci deosebirea cand e gluma si cand e ironie!

Cu scuzele de rigoare :hihat

Cu nu mai putina consideratie si multumind sincer pentru saracia cu duhul pe care o pretuiesc maxim si la mine si la altii ( considerand ca e temelia solida pe care se poate primi puterea si desteptaciunea adevarata ) te asigur ca nici nu m-a interesat daca esti ironic sau glumet nici atunci nici acum . Ai spus un crampei de adevar vrand nevrand . Asta e tot.
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

i'auzi...concurs,cadouri...

bun,bun..

• Like 1
Vizitator
Postat

Premiile sunt pe bune , confirm predarea cadoului de care sunt foarte multumit bineinteles ca valoare de simbol , conteaza semnificatia si scrisul frumos ingrijit al Deliei . Saru'mana Deliutapisikutza . E simpatica frumusica la fata , acum am vazut-o si eu. O faptura delicata de inaltime medie cu manute frumoase. Corpul nu se vedea prea bine ca nu m-asteptat in bikini leganandu-si soldurile cum as fi vrut eu :-))))

Hai mai Tomson, dupa ce ca ai primit cadou de la fata tot nemultumit esti?

Postat

Sunt ardelean nu banatean

Mă refeream la cele spuse de Gvbolovan. 

• Minus 1
Postat

Hai mai Tomson, dupa ce ca ai primit cadou de la fata tot nemultumit esti?

Ba de Delia mi-s foarte multumit mai glumeam si eu. M-am cam dezumflat cu alte cele fara legatura cu ea. Si deaia nici nu mai merg nicaieri ma car acas' . Dar gata hai sa nu-i stricam topicul si sa o lasam sa isi duca ideea mai departe.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...