Sari la conținut

a fost care


Postări Recomandate

  • pisicuts a schimbat titlul în a fost care
  • Oras:G.Humor
  • Oras:G.Humor

azi am vizitat-o pe dsoara. si dupa prima secunda am ramas un pic pe ginduri gindindu-ma ca e posibil sa fi ,fost inselat de pozele cu ea .( mie i-mi plac cele mai voluptoase dar cu grasutele am probleme) ei bine ,e putin grasuta dar e simpatica la fata si cind a deschis gura si a inceput sa vorbeasca mi-am dat seama ca merita sa ramin la ea . stie sa vorbeasca , si stie foarte bine ca prin comportament sa compenseze ceia ce poate o dezavantajeaza in fata celor care vor mai slabute.

oricum  are ce arata, are forme  , nu e urita deloc ,(chiar e simpaticuta ) .si zimbareata.( si o prinde bine zimbetul ei larg )

a avut o atitudine de curtezana care stie ce vrea si a facut totul ca sa ma simt bine. este f. curata , fara nici un fel de dubii.

azi as prefera sa nu dau note , pentru ca de regula sunt putin mai exigent si mai pretentios la dat note mari ( cine ma stie ,cunoaste criteriile mele de apreciere, si stie ca nu judec cu nimic altceva decit cu capul care este de regula limpede, drept si  impartial )

pot insa sa spun ca prin comparatie cu toate fetele mai plinute , atit prin aspect cit si prin comportament este cam pe primele locuri ale unui eventual clasament.

 locatie   -    ok 

 comportament   -  super ok ,  am simtit-o ca e cu mine tot timpul.

 aspect  - foarte ok pt. fizicul ei.   

halatul  -  150

timp  - cred ca cca 30 min.

 nu trebuie ratata  mai ales de cei carora le place genul !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:sv
  • Oras:sv

Salut!Fiind in trecere si citind receniile, m-am gandit ca merita sa-i fac o vizita,avand in vedere ca timpul imi permitea.Am sunat, stabilit ora,doar ca la ora stabilita m-a rugat sa mai astept 10 min .OK, am revenit dupa 10 min, mi-a spus unde sa intru,ajung sus, este exact ca in poze,plinuta binisor(aviz celor ce vor numai slabe),atitudine bunisoara,doar ca nu am putut folosi baia(ci ca era in baie altcineva venit la colega ,iar sa astept...nu puteam pt ca deja  suna altcineva pt programare).Cred ca mai inteligent era sa plec, dar tipa nu a avut un comportament urat, asa ca am ramas.

E clar, toate sunt acolo sa castige,insa deranjant e cand sunt pe banda rulanta si la 150...pare f mult doar o descarcare rapida,umbracare urgenta ca vine alt client, fie la ea, fie la colega.In cele 15 - 20 min, ca am stat,colega a schimat 2, sau cel putin unu era deja , a iesit imediat, a intrat altul si a si iesit repede in fata mea.Deci e ca la gara.Repet, tipa pare prietenoasa,dar imediat ce ai terminat, deschide telefonul si urmatorul...

Locatie e undeva de 7,comportament 8, aspect exact ca in poze, sexul  pe repede inainte...,tarif dupa  PAREREA MEA- prea mare pt timpul in special pe care il ofera, dar si pt servicii.Dar vina nu o are cel ce cere ci cel ce da, deci imi asum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...