alessia_992 Reputație: 1123 Postat Noiembrie 11, 2022 Telefon: 0746624131 Oras:București Disponibila Telefon: 0746624131 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Astăzi pana la 22:30 disponibila 😘😘 Link spre comentariu
alessia_992 Reputație: 1123 Postat Noiembrie 12, 2022 Telefon: 0746624131 Oras:București Disponibila Telefon: 0746624131 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Disponibila 😘😘😘 Link spre comentariu
mitlaur93 Reputație: 142 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Pe Marte ,a doua strada la dreapta Oras:Pe Marte ,a doua strada la dreapta Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Mulțumesc foarte mult pt întâlnirea noastră foarte reușită pe care mi-o imaginam ca se va întâmpla.Am așteptat duminica ca prostu pana la 16:30 degeaba,nu ma așteptam putea cel puțin sa imi spui de sâmbătă ca nu lucrezi și gata. Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Mai 2 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2 Am fost la fatuca asta acum ceva timp nu pot spune ca pentru mine a fost o intalnire extrem de reusita. Fata destul de grasuta sanii cam cazuti Mari dar cam minciti😁6.5 Gfe incearca dar poate nu am fost pe aceiasi lungime de Unda 7 Oral mediu 7.5 fara nimic special Normal cu mult teatru dar Un teatru de provincie 7 Mediu spre mediocre ca intalnire pentru mine. De revenit eu nu. Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Mai 2 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Mai 2 4 hours ago, Akrobeto said: Am fost la fatuca asta acum ceva timp nu pot spune ca pentru mine a fost o intalnire extrem de reusita. Fata destul de grasuta sanii cam cazuti Mari dar cam minciti😁6.5 Gfe incearca dar poate nu am fost pe aceiasi lungime de Unda 7 Oral mediu 7.5 fara nimic special Normal cu mult teatru dar Un teatru de provincie 7 Mediu spre mediocre ca intalnire pentru mine. De revenit eu nu. Sigur aici voiai sa scrii?! Nu de alta... dar fata nu mai e in Timisoara din 2022... nici macar pe forum nu a mai intrat de anul trecut! Iar daca intr-adevar aici ai vrut sa scrii... nu e putzin jignitor sa folosesti expresia " teatru de provincie"?! Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Mai 2 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2 1 oră în urmă, danp123 a spus: Sigur aici voiai sa scrii?! Nu de alta... dar fata nu mai e in Timisoara din 2022... nici macar pe forum nu a mai intrat de anul trecut! Iar daca intr-adevar aici ai vrut sa scrii... nu e putzin jignitor sa folosesti expresia " teatru de provincie"?! Maestre nu m am uitat ai dreptate. Am postat aiurea. Scuze. Iar daca teatru de provincie considering ca este jignitor de asenenea imi cer scuze. Toate cele bune 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum