Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Oare si histrionic ? :)Nu vorbi in dodii cu mine!Eu sunt ortodox!Si sincer!Si mai am cateva calitati dar palesc in detrimentul numeroaselor defecte :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Si emotiv...am editat de 6 ori postarea anterioara
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu vorbi in dodii cu mine!Eu sunt ortodox!Si sincer!Si mai am cateva calitati dar palesc in detrimentul numeroaselor defecte :)Dodii ??? :))))) hai ma cozo, nu stii ce inseamna histrionic ? E vorba de Ff dar in alta parte. Ajutatoare: cd te aprinzi, cd treb neaparat sa dai raspuns inapoi etc. Bun nu te manifesti ca o femeie histrionica dar na...io doar intreb, nu dau cu parul. :)))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu vorbi in dodii cu mine!Eu sunt ortodox!Si sincer!Si mai am cateva calitati dar palesc in detrimentul numeroaselor defecte :)La mine e invers, am o singură calitate care acoperă toate defectele :laugh2 :laugh2Și eu, tot ortodox :) Și tot sincer :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Stiu TPR - terapia prin ras. :)))))))La tine macar se vede da la cozo nu se vad nici unele, nici altele. :)))))))Histrionic in termeni psihologici inseamna isteric. :);)PS: am editat o data. Asa si ? :)))))))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu...aproape deloc.Egoist.Maxim!Motorul tuturor marilor realizări ale omenirii! Dacă o să dorești o să-ți dau in particular sute de exemple. Că aici n-are nici un rost...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Dodii ??? :))))) hai ma cozo, nu stii ce inseamna histrionic ? E vorba de Ff dar in alta parte. Ajutatoare: cd te aprinzi, cd treb neaparat sa dai raspuns inapoi etc. Bun nu te manifesti ca o femeie histrionica dar na...io doar intreb, nu dau cu parul. :))) Intrebi...Ai?Iti raspund. Şmecherule! La mine e invers, am o singură calitate care acoperă toate defectele :laugh2 :laugh2Și eu, tot ortodox :) Și tot sincer :) Tie nu-ti mai raspund...in seara asta :) Stiu TPR - terapia prin ras. :)))))))La tine macar se vede da la cozo nu se vad nici unele, nici altele. :)))))))Histrionic in termeni psihologici inseamna isteric. :);)PS: am editat o data. Asa si ? :)))))))Ne-am dat dreaq...esti si psiholog acum? Esti Prea plin...de calitati!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Na, acum sa vedem ce realizari o sa aiba cozooooo ! Mari zic. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Motorul tuturor marilor realizări ale omenirii! Dacă o să dorești o să-ți dau in particular sute de exemple. Că aici n-are nici un rost...:)Ajung 2-3 nu te lauda si tu acuma!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Na, acum sa vedem ce realizari o sa aiba cozooooo ! Mari zic. :)Cand am zis ca esti... Şmecher...am fost bland!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Cand am zis ca esti... Şmecher...am fost bland!Maa tu confunzi smecheria cu altceva...iti spun io o data. ;)Vezi ca fiziognomia "vorbeste" multe. ;)Invata sa citesti omul si dupa fata. Uite ce fata am acum. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 * la cozo nu se vad nici unele, nici altele. :)))))))Histrionic in termeni psihologici inseamna isteric. :);)PS: am editat o data. Asa si ? :)))))))Nu incerca sa-mi faci tu mie caracterizare.Poti incerca eventual sa ma copiezi/imiti....dar nu-ti iese :)Uite acum ti se potriveste unul din sinonimele cuvantului folosit de tine ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Maa tu confunzi smecheria cu altceva...iti spun io o data. ;)Vezi ca fiziognomia "vorbeste" multe. ;)Invata sa citesti omul si dupa fata. Uite ce fata am acum. :)De mi-ai vedea expresia fetei acum...Cultule!
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ati putea chiar sa va pierdeti timpul mai frumos ...unii din voi :) ! :) 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ajunge!Am avut o zi lunga si nu tocmai buna.N-am ajuns nici azi sa achit frigiderul ala...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ati putea chiar sa va pierdeti timpul mai frumos ...unii din voi :) ! :)Da.Circumstante nefaste!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu te-am caracterizat. :) Tu o faci in schimb. ;) Doar ti-am pus o intrebare. :)Am inteles, esti si profesor acum. :)))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ati putea chiar sa va pierdeti timpul mai frumos ...unii din voi :) ! :)Nieeee, nu e pierdere de timp. ;) Invatam. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Probabil orice scriu acuma e aiurea...Ma duc la nani!
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nieeee, nu e pierdere de timp. ;) Invatam. ;)Serios?! :)) 18
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu incerca sa-mi faci tu mie caracterizare.Poti incerca eventual sa ma copiezi/imiti....dar nu-ti iese :)Uite acum ti se potriveste unul din sinonimele cuvantului folosit de tine ;)Stii de ce nu-mi iese ? Ca sa-ti arat cum faci tu. ;) :)))))Dar na, in oglinda omul se poate vedea oricine. ;)Tu oricum, auzi ce zice Gvb...mari realizari...numai nu-ti iese. :))))))Ti-am zis, te fac presedinte. Nu vrei, o sa regreti.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Serios?! :))Foarte. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Stii de ce nu-mi iese ? Ca sa-ti arat cum faci tu. ;) :)))))Dar na, in oglinda omul se poate vedea oricine. ;)Tu oricum, auzi ce zice Gvb...mari realizari...numai nu-ti iese. :))))))Ti-am zis, te fac presedinte. Nu vrei, o sa regreti.:)Eu nu am oglinda in locuinta mea de 2 pe 2
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Foarte. :)Felicitarile mele ! :) 17
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ati putea chiar sa va pierdeti timpul mai frumos ...unii din voi :) ! :)Uite o femeie inteligentă :clap2Proștilor :laugh2 :laugh2 Ce înseamnă pasiunea pentru șah... PS. Îmi asum raspunderea...
Postări Recomandate