Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:PESTE TOT,FOFO SA FIE!
  • Oras:PESTE TOT,FOFO SA FIE!

FOST,VAZUT,FUTUT...BINE

Sunat zana si facut programare in 30 min,locatia bine stiuta pe Sincai,curat,fata chiar zice ca are o fobie in ceea ce priveste curatenia.

O tigara si un suc de cunoastere,fata vorbareata,deschisa,dar cu o infatisare mult deteriorata de dantura.la corp nimic de reprosat,arat f bine,piele ingrijita si carnita tare,sanii un pic ofiliti,dar nu deranjant,varsta,de...

Actiune:inceput cu un oral incet si umed,cu tentative DT,pasional si cu priviri galese.Asteapta sa soliciti tu caciulita si trecem la normal cu dameza la munca deasupra.Implicare buna,pasarica umeda,curata.Finalizat,igienizat,tigara,conversatie si actul2.La anal se implica,se simte ca-i place,te mai si impinge cu mana pe fund sa intri mai adanc.

Nu auzi telefon,nu te grabeste,decartat 150ora

Aspect-7

Atitudine-9

Oral-9

Normal-8

Anal-9

Locatie10

O experienta placuta,cred ca o sa o repet dupa ce mai dau iama prin ceva ce mai am in vizor,deci recomand

BANANE VERZI

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti

salutare

 

noua experienta cu andrada

 

tin sa precizez un lucru important, Andrada mi-a relatat ca Mona ....da MONA va reveni in Romania

asa ca incarcati armele

 

locatie intre blocul conex si F64 , banca italiana sau ceva, intrarea prin spatele blocului, portarul ok, doar ii zici etajul si nu comenteaza

i-am cerut Andradei sa ma primeasca in costumul Evei dar nu s-a conformat, probabil nu i se parea potrivit, sau elegant, m-a nemultumit putin dar era mai mult o mica perversiune de-a mea

 

am primit papuci ca de obicei, si intrebat daca beau ceva sau fumez

dupa putina conversatie cu privire la noua locatie m-am dus in dormitor.

apartamentul ok, cam saracacios mobilat dar la ce iti trebuie, baie curata dush nu prea functional dar ok (eterna problema a furtunului) de multe ori imi doresc sa am o cheie franceza sau un mox sa le rezolv instalatia ca doar si ele mi-o rezolva pe a mea :)) _..

 

dupa igienizarea Andradei, se dezbraca si incepem actiunea

FK nu ca alta data parca mai discret ,

CORP parca a mai pus putine kg dar deloc deranjant, fundul bestial ca si pana acum, sanii parca mai ridicati decat ii tin eu minte, per total CORP 8+

ORAL 7, fara deepthroat, n-am facut niciodata deepthroat cu ea, si intotdeauna am avut problema sa ma atinga cu dintii, poate nu ne potrivim noi, ma rog ea a incercat sa isi dea interesul

cu "interesul" RIDICAT, am inceput un misionar dupa ce i-am lins frecat si ei pasarica curata si umeda

misionarul a fost full throtle , chiar ma tragea sa dau mai tare,

dupa aia doggystile iarasi full throtle, cu gemete din partea amandorura, apropo te poti vedea in oglinda de la sifonier

dupa ce am obosit putin, am luat o pauza si am incercat anal

din pacate nu am putut face anal , exact ce-mi doream de la ea , deoarece are un fund superplacut, ii poti simti sfincterul cum te masturbeaza si te strage de zici ca ti-o taie ,

ea mi-a spus ca nu a mai facut anal de cateva zile :( si ca o deranjeaaz cand incerc sa i-o bag, ca as fi zgariat-o cu unghia cand i-am bagat un deget inauntru, poate avea dreptate si imi cer scuze daca a fost vina mea

revenit la normal in cateva pozitii si terminat in prezervativ,

per total experienta mi s-a parut slabuta fata de alte dati cand am fost la ea la timpuri noi, nici eu n-am fost prea excitat  din motive personale

 

in final Andrada este tot nesatisfacuta si doritoare de sex salbatic, doar ca nu ne-am potrivit de data asta,

tot escorta care te face sa te simti bine prin comportament si tratatii

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti

scrie si putin mai sus de mine  150 ora oral+normal+ anal

50 lei in plus fisting cu jocuri cu vibratoare/dildo

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare baieti!

 

Cred ca a venit vremea sa imi impart si eu opinia. :)

 

Nu de mult am vizitat-o si eu pe Andrada. Probabil ca e bine sa precizez inca de la inceput ca in situatii d-astea eu nu sunt mare pasionat de girlfriend experience, dar imi place un om cu care chiar ai ce discuta inainte, intre si dupa sex.

La primire: Am stabilit locul (langa tribunalul nou, pe bvd. Unirii) si ora. Ce-i drept, am asteptat cateva minute in fata blocului, nu stiu din ce motive, iar eu nu sunt mare amator de asteptat degeaba, dar nu a durat prea mult. Am urcat la ea, iar cand mi-a deschis usa m-a asteptat intr-un costumas sexy negru. Nu arata cine stie ce, dar am incercat sa nu fiu reticent chiar din prima. M-a servit cu un pahar de apa, pentru ca asta am cerut si am stat putin de vorba. O femeie super tare! Ai ce vorbi! Se gasesc subiecte comune. Chiar mi-a placut de ea, avand in vedere ca restul, chiar si dansele care nu sunt "dintr-acelea", nu se comporta atat de frumos si ma plictisesc foarte repede. Dupa ce am fumat 2 tigari impreuna, am mers in dormitor unde a inceput actiunea.

Sex: Dupa o igienizare ca la carte, a intrat in dormitor unde o asteptam pe pat intins pe spate. Mi-a placut la nebunie ca s-a dezbracat, dar nu si-a dat platformele jos. A inceput un oral executat suficient de bine si, cum imi place mie, nu a comentat absolut deloc cand am inceput sa ii mangai funduletul si sa ii penetrez ambele gauri. Cand am inceput sa ma joc cu clit-ul ei, se vedea ca ii place si chiar a intervenit si mi-a corectat unele lucruri. Daca tot fac o treaba, zic eu, sa o fac cum trebuie :D. Moartea mea sa termin prima data din blow job cu joaca de-asta nebuna... si ce joaca!!! Nu sunt genul cu vibratoare si fisting, dar am avut eu ce sa fac acolo cat madame ma sugea de zor. Nu a comentat absolut nimic la mana mea care a facut de toate acolo :)) si se vedea ca ii place. :D (sau asa mi-a lasat mie impresia). O pizdica nu foarte stramba, dar elastica. Funduletul la fel! Te primeste fara ezitare. Mi-a placut faptul ca nu a comentat (daca nu i-o fi placut) pentru ca asta e mai mult un fetish :)). Cum in mintea mea, muia-i rupta din rai, sunt putin mai pretentios. Nu prea se descurca la deep throat, dar compenseaza cu altele. Trage niste priviri cand te suge, mama, mama... Se lovea cu pula peste bot de una singura, de ziceai ce-i aia. Se mangaia cu pula sculata pe sani... zici ca nu mai avea rabdare sa i-o dai. Ce sa mai... Treaba serioasa! Dupa ce am terminat in gura ei si a facut curat la locul de munca, a plecat sa se curete si dupa ce mi-am revenit, am mers si eu. Intre reprize, am mai stat la o tigara, vorbit cate in luna si in stele. S-a comportat exact cum imi place mie. Ca un fuck friend adevara, doar ca pe bani. :))

Tura a 2a: A mers iar la baie pentru o igienizare sanatoasa... Chiar mi-a placut curatenia. Cand a intrat in camera, mi-a tras un zambet inocent, chiar m-a facut sa simt ca nu sunt tocmai un strain. Zici ca eram prieteni de 2 luni :)). M-a luat la supt ca sa ma scoale din amortire, iar de data asta supt de ai impresia ca-ti ies ochii prin orbite (bun de tot, cu putere). Dupa ce m-a trezit calumea, mi s-a pus capra si, crede-ti-ma pe cuvant ca asta e una din putinele femei care chiar stie sa stea capra cum trebuie. Intinsa pe pat cu pizda cu curul in sus, arata incredibil. Aproape ca uiti ca poarta ochelari si nu e tocmai frumusica. Ma tata, futut, nu gluma. Chiar se dedica! Tin sa precizez ca nu a existat nici un moment de frigididate din partea ei in timp ce eu imi dadeam duhul in spatele ei. In fine... ce sa mai povestesc... STIE!

 

Eh, acum ca toata lumea intreaba de halat, eu am dat 150 de lei pentru o ora. Sincer va spun, am stat acolo o ora si jumatate, cel putin. Nu m-a grabit deloc. Nu a cerut banii inainte. Am intrebat-o din proprie initiativa unde sa ii las banii si daca e bine sa ii pun pe masuta din dormitor. Mi-a zis ca nu e nici o problema si daca ii dau la final, ca nu e genul care sa ceara banii inainte. Cat a durat toata povestea, nu s-a atins de bani, cum fac restul sa ii ia ca nehalitele si sa se duca sa ii bage in soseta din camera alaturata.

 

Notare: 1*(nu-mi place) => 5*(buna de tot)

 

Apartament: 2* (ca la hotel de 2*, fara pretentii, dar foarte ingrijit)

Curatenie: +5* (curata tatutule!!! Nu bag botul de principiu la dame de gen, dar in asta as fi avut incredere, fara discutie)

Blow job: 4* cu mare potential de 5 stele, daca ar face deep throat-uri din proprie initiativa. Mai ales ca in timp ce ma suge, mie imi place sa ma joc cu toate gaurile ei.

Normal: 4* (stie sa stea. Pizdica elastica. Bagi si pula, bagi si mana cu aceeasi placere. Stie sa o foloseasca! Mi-a placut foarte mult felul in care s-a prezentat. Are potential de 5 stele, dar asta ramane de vazut data viitoare, pentru ca va exista o data viitoare, cand o voi lasa pe ea sa ma calareasca) 

Anal: 5* (cur elastic, cu pretentie de cur stramt. Daca nu ai pula sculata calumea, nu intra :D)

Socializare: +5* (o femeie cum trebuie! Ai ce vorbi. Chiar te ajuta la apropiere. Colega nu a deranjat absolut deloc. Nici nu am observat ca exista inca cineva in apartament, daca nu mi-ar fi spus ea)

 

Parere personala: Daca ar fi aratat mai bine, ca multe alte pitzipoace, era de dama de lux, fara discutie. Este de revizitat!!!

 

O recomand cu cea mai mare incredere!

 

Va urez tuturor pula tare si pizda uda, ca firul il intindeti voi!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

confrate @shoby99 bun venit printre noi si felicitari pentru recenzie. Din partea mea +1 dar te-as ruga ca data viitoare sa notezi dupa sistemul 1-10. E de apreciat originalitatea, dar aici s-ar putea sa nu fie tocmai OK (de ex. pentru promovarea la top notele dumitale ar trage in jos)

Am si o intrebare: si-a mai reparat dantura?

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

@shoby99, te rog sa detaliezi aceste doua pasaje, ma intereseaza foarte mult.

 

1. "Nu sunt genul cu vibratoare si fisting, dar am avut eu ce sa fac acolo cat madame ma sugea de zor. Nu a comentat absolut nimic la mana mea care a facut de toate acolo :)) si se vedea ca ii place. :D (sau asa mi-a lasat mie impresia)."

 

2. "Pizdica elastica. Bagi si pula, bagi si mana cu aceeasi placere."

 

Si ce "de toate" a facut mana ta acolo?

 

Sistemul de notare pe aici pe forum este de la 1 la 10, deci te rog sa te conformezi si sa acorzi notele in sistemul de notare de pe aici.

 

Cum dracu vine asta "(cur elastic, cu pretentie de cur stramt. Daca nu ai pula sculata calumea, nu intra :D)", ori e elastic ori e stramt ori intra ori nu intra.

 

Astept cu nerabdare lamuriri, Dino.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

@dinozauru

 

Ce-mi facea mana acolo? :)) Pot sa spun ca am vazut multe filme porno pana acum si am avut de unde aduna idei. Oricum.. de la 2 degete in cur si despicat bucile sa ramana gaozul rotund deschis in fata mea, pana la un deget in cur, 2 in pizda si ala mic la lindic. La orice reactioneaza frumos. Foarte frumos!

Pizdica elastica si stramta in acelasi timp... Am zis ca stie sa o foloseasca. Isi incordeaza muschii vaginali intr-un fel foarte misto. Era clar ca intra toata mana, ca am bagat 3 degete (si nu am o mana prea firava) cu lejeritate. Sincer ma asteptam la o galeata ceva, dar nici vorba. Era numai buna la pula. Nici larga de sa te pierzi in ea, dar nici sa te chinui sa o bagi si sa te stranga de zici ca futi intre 2 pereti. Asta e impresia pe care mi-a lasat-o mie.

 

@mario1000

 

Tot aceeasi dantura impresionanta are, dar nu e deranjant decat la inceput cand e impactul vizual, dupa aia nu mi se pare ca ar mai fi la fel de deranjant.(parere personala)

 

Ca traducere note, in stilul in care am vazut ca dau cei de aici.

 

Apartament: 9 (curat, fara prea multa mobila si destul de aerisit. Nu mi s-a parut ca ar mirosi a tutun, sau altceva, cu toate ca sunt fumator si nu stiu cat se ia asta in considerare :D )

Curatenie: 10 cu felicitari (curata tatutule!!! Nu bag botul de principiu la dame de gen, dar in asta as fi avut incredere, fara discutie)

Blow job: 9 cu mare potential de 10, daca ar face deep throat-uri din proprie initiativa. Mai ales ca in timp ce ma suge, mie imi place sa ma joc cu toate gaurile ei.

Normal: 9 (L.E. 10 ia daca e si stramta si stie sa isi si foloseasca muschii pomeniti anterior) (stie sa stea. Pizdica elastica. Bagi si pula, bagi si mana cu aceeasi placere. Stie sa o foloseasca! Mi-a placut foarte mult felul in care s-a prezentat. Are potential de 5 stele, dar asta ramane de vazut data viitoare, pentru ca va exista o data viitoare, cand o voi lasa pe ea sa ma calareasca) 

Anal: 10 (cur elastic, cu pretentie de cur stramt. Daca nu ai pula sculata calumea, nu intra  :D)

Socializare: 10 cu felicitari!!! (o femeie cum trebuie! Ai ce vorbi. Chiar te ajuta la apropiere. Colega nu a deranjat absolut deloc. Nici nu am observat ca exista inca cineva in apartament, daca nu mi-ar fi spus ea)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare!

 

Am vizitat-o si eu pe doamna cand era pe Splaiul Unirii (acum nu mai stiu pe unde presteaza).

Locatia era ok ca di dameza dealtfel.

 

Ca note ar fi urmatoarele:

Locatie: 10

Aspect: 8 (pierde mult din cauza nasului si sanilor care sunt mici si lasati)

Oral: 8

Normal: 7,5 (cam larga, probabil din cauza fistingului)

Anal: 8

GFE: 9

 

Halatul: 150 ora (oral, normal, anal) sau 200 ora fisting inclus ( nu prea ma pasioneaza).

 

In principiu de recomandat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astazi am incercat sa o prind pe Mona daram reusit sa o prind pe colega ei Andrada (0727027958) dameza fara numar pe aici, desi dupa spusele ei ar fi trebuit sa fie..

 

Cum lupta cu Mona nu s-a desfasurat urmeaza relatarea pentru Andrada (care sustine ca are 33 de anisori, se prea poate, de mult am renuntat in a da note sau a incerca sa identific varsta), o fata care ar trebui sa fie pe undeva prin forum, macar dupa numar, dar nu este sau sunt prea beat sa o gasesc.

 

Intalnirea: Incerc sa dau de Mona si primesc un picior ajutator, in aceiasi locatie, cunoscuta de multi, probabil fara artificii..

"

Este aceiasi locatie, apartament de 2-3 camere undeva langa "Tribunalul Nou" cum le place sa spuna, ok, cu un portar total absent, i-as fi spus cateva dar nu a fost cazul, corect pentru actiune.

 

Fata e undeva pe la 30, spre mijlocul lor, migniona, un corp bun, pasarica cu labii mari spre foarte mari. 

 

Una peste alta am dat un halat de 150 Ron, bine cheltuiti, cu un raport calitate pret foarte bun.

 

Servicii: As putea spune ca bune, spre foarte bune, cu GFE, FK, 69, mangaieri, etc.,fara anal, nu am cerut, putea fi.

 

Note (pentru Andrada, pe Mona am vazut-o cand plecam,):

Locatie de 7.5, renovata acum ceva vreme

Fata: Buna de penis, cu sfacuri erectile pe tate de 2, slim, dantura ca a mea (adica stricata de tutun), 1.63, aprox. 35 ani, ochelari, depinde ce cautati.e

 

2 numere spre 1.5 ore, super raport calite pret, halat 150 roni.. dimineata detaliez, asta daca pot..

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:between nowhere and goodbye
  • Oras:between nowhere and goodbye

Salut,

 

Am vizitat-o pe Andrada acum aproximativ o luna,intr-o dupa amiaza caniculara.

Locatia este pe langa tribunalul nou, la parterul blocului fiind banca Intesa, ca si punct de reper.

 

Am sunat dimineata pe la 10-11 si m-am programat pe la 2. Ajuns in fata blocului am fost rugat sa mai astept cateva minute, sa faca si ea un dus.

Blocul este cu portar dar usa era larg deschisa totusi, poate datorita caldurii.

In cele din urma ajung in apartament, unul foarte curat, aranjat pentru astfel de activitati. Dormitorul are pat mare, in baie gasesti n geluri de dus, prosopul oferit curat.

 

Sa revenim la doamna... Este blonda insa tenul este inchis. La fata nu exceleza deloc, poate datorita danturii dar se face placuta prin corp si prin atitudine. Nu este foarte inalta, sanii medii cu sfarcuri mari si excitabile, talie ok, fund de nota 10, cu carnea tare pe el, fara celulita iar pasarica curata, foarte porno, cu labiile mari.

 

M-a rugat sa mai astept cateva minute in camera dupa ce am facut dus... A fost cam dubios, am stat cam 15 minute aiurea.

A venit in camera, s-a dezbracat dar parca nu s-a dat jos de pe tocuri. Am inceput cu un oral protejat (se poate si neprotejat dar asa am vrut eu) foarte corect executat, cu tendinte de deep dupa posibilitati. In acest timp eu ma jucam cu pasarica ei aratoasa, nu a comentat la degete inauntru, la scuipat. Mi-a oferit chiar si un vibrator dar l-am lasat de-o parte. La oral s-a ocupat si de oute foarte intens, am rugat-o sa o suga un pic mai umed si s-a conformat. Am trecut la normal protejat, in pozitia capra unde fundul este innebunitor, te imbie sa dai ca nebunul la rame. I-am propus anal dar am fost refuzat elegant datorita marimii. Am finalizat in balon, pe la spate. Mi-a oferit servetele uscate,umede etc. Am mai stat putin de vorba si am observat ca te poti conversa cu ea fara probleme, pe diverse teme.

Numarul 2 nu s-a mai produs, trebuind sa zbor.

 

Notele sunt urmatoarele:

Locatie:  10

Fizic: 7.5

Oral: 9

Normal: 10

Anal: nu am facut, din pacate...

Igiena: 10

Halatul: 150 lei/ora 2 finalizari lasati de mine la sfarsit

 

Recomandare: Da, pentru cei pasionati de milf

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

N.B. Recenzia este de acum doua saptamani. Nereusind sa o prind pe Mona, colega ei din locatie si incitat de o conversatie anterioara cu Andrada, ii telefonez acesteia din urma la numarul din thread. Conversatie placuta, stie sa se vanda, este foate cooperanta. Nota 10 la acest capitol. Imi indica zona in care trebuie sa ajung, pe bd. Unirii, in zona Intesa. Aranjamentl a fost facut pe la 16:30 iar ora de intalnire 18:20. Ajung la apartament, caldura destul de mare afara, noroc cu AC din masina...Asa cum am promis, o contactez din nou cu cateva minute inainte de ora stabilita, imi spune ca trebuie sa faca dus. Mai astept cinci minute, imi da beep si urc la de acum binecunoscutul etaj superior. Fara probleme la intrare, desi datile anterioare bodyguardul s-a bagat in seama...

 

Ajung sus, sun, imi raspunde Andrada. O doamna scunda, in topic se mentioneaza 32 de ani, eu ii dau vreo 36-37. Silueta skinny, foarte slabuta, ma astepta imbracata intr-un furou si pantofi cu toc. Prima impresie: nu foarte grozava, mai ales fata, cu o dantura cam dezordonata. In rest, joviala si deschisa. Ne asezam, imi ofera un pahar cu apa, discutam cateva minute. O intreb care este oferta si mi-o descrie, mentionand si tariful de 150 ron pentru doua finalizari/1 ora.

 

Ma invita la dus. In baie, mergea de zor o masina de spalat, motiv pentru care nu am avut mai deloc presiune la dus...destul de neplacut. Nu foarte interesanta oferta de geluri, desi cutii erau destule, multe din ele goale. In fine, trec peste acest aspect si ma prezint in camera. Cand ajung, ce sa vezi...Andrada nu era de gasit. Dup vreo 2 minute apare si ea, de la o tigara. Nicio problema din punctul meu de vedere. Insa nu intra bine in camera ca ma anunta ca merge si ea la baie. Una peste alta, mi s-a parut ca trage un pic de timp. In fine, revine, se dezbraca, ramane doar in pantofii cu toc. Nu am initiat FK din motivul mentionat mai sus. Nici ea nu l-a cautat...apoi a coborat in jos usor usor, pana a ajuns la instrument, pe care a inceput sa il suga. Aici am avut un alt motiv de nemultumire: fata asta nu face DT, dar deloc, in schimb in momentul in care incerci sa o fortezi un pic, baga obiectul in obraz...practic evita DT, desi nu m-a anuntat de la inceput ca nu practica. Nu s-a prea ocupat, decat cu ghidaj din partea mea de partile adiacente...iarasi un minus de la mine. Dupa cateva minute, trecem la normal, unde am si finalizat destul de repede. Numarul doi nu a mai avut oc, nefiind dec stimulat. In schimb, am continuat sa palavragim despre vrute si nevrute, pana aproape de intervalul de 1 ora mentionat mai sus. A urmat al doilea dus, plata banutilor si dus am fost.

 

PROGRAM DE LUCRU: nu sunt sigur, cred ca de dimineata pana pe la 20. Dupa mine nu mai era programat nimeni. Mi-a spus ca face si ea dus si merge acasa.

 

LOCATIE: 10 , acces usor, locuri de parcare cate doresti, apartament cu doua camere, am stat in sufragerie, unde este acea canapea cam incomoda. Curatenie:da.

 

GFE: 6, in principiu e orientata pe client, dar nu si la actiunea propriu-zisa, unde mi-a dat senzatia de oarecare superficialitate.

 

FK: nu.

 

ASPECT FIZIC: 6.5-7, nota ceva mai mica pentru sani, picioare ok, parca putin cam skinny fata de impresia pe care am avut-o lecturand topicul. Aspect fizic general placut, foarte scunda.

 

RELATIA ESCORTA-CLIENT: 6, o relatie corecta in aparenta, pana cand a inceput actiunea. Nu ma mai repet, dar senzaia a fost de servicii incomplete.

 

NORMAL: nu dau nota, nu am avut parte de prea mult.

 

ANAL: nu a fost cazul

 

ORAL: 6-7, fara DT iar de multe ori cu indicatii din partea mea. Initiativa slabuta din partea escortei.

 

CADOU: 150 ron/ora, oral neprotejat, normal.

 

DE REVENIT: nu, dar este doar parerea mea.

  • Like 7
Link spre comentariu

DOAMNA pasionala si lipsita de prejudecati invit domnii discreti si generosi sa mi se alature pt. a ne indeplini reciproc fanteziile: oral nep., normal, anal, 69, fin. orala, fisting, fk, discretie si igiena.

 

Am vizitat si eu doamna care locuieste pe la tribunalul nou blocul cu intesa sanpaolo bank.Ajuns,asteptat 10 min in fata blocului deoarece doamna isi usca parul si se aranja,trecut de portar fara probleme,doamna ma astepta in fata usii.

Apartament frumos,aranjat,2camere,baia curata,geluri de dus,prosop curat,papuci diverse marimi,asternuturi curate.

Doamna este cea din poze,micuta de inaltime,picioare si fund frumos,cam 35 de ani,sani micuti.

Actiunea:am discutat verzi si uscate cat am savurat un cola rece si o tigara,mers la dus,revenit,s-a dus si ea la o reimprospatare scurta,am inceput cu un fisting in 69,suge bine,optiune nep,scuipaturi,se bate cu ea peste fata,pasarica:curata,fara mirosuri,epilata,mica,labii mari,gust bun.La fisting am reusit sa introduc 4 degete neavand chiar o mana mica probabil o mana mai micuta intra cu totul.Pus prezervativ ,doggystyle,geme frumos,da contre,terminat in balonas.

Interesant ca dupa ce am bagat mana ma asteptam ca vaginul sa fie un fel de galeata dar surpriza chiar era ok nici stramta nici larga cred ca are un vagin foarte elastic care la prima vedere pare ca nu intra nici un deget.

Mers la baie,fumat o tigara,partea 2 din actiune cu un oral f bine facut,incercat funduletul unde a intrat relativ repede,stramta,da contre,geme,decartat in prezervativ,platit 200 lei(150/h total +50 fisting).Am stat cam o ora,nu te grabeste,nu sta cu ochii pe ceas.

 

Nr de tel :cel din topic

fata/corp:7/8 (ceva probleme cu dantura)sani ok,fundulet demential

oral:8 bun,atentie la zone adiacente,fara dt

normal:10 pasarica micuta la vedere,labii mari,foarte elastica

anal:10 stramta,pare ca ii place

Eu recomand si probabil o sa mai revin pt doggystyle care iti ofera o priveliste de neuitat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare!

Am vizitat-o si eu pe doamna cand era pe Splaiul Unirii (acum nu mai stiu pe unde presteaza).
Locatia era ok ca si dameza dealtfel.
NOTELE AR FI URMATORELE.
Locatie: 10

Igiena: 10

Aspect: 8 (pierde mult din cauza nasului si sanilor care sunt mici si lasati)
Oral: 8
Normal: 7,5 (cam larga, probabil din cauza fistingului)
Anal: 8
GFE: 9

Halatul: 150 ora (oral, normal, anal) sau 200 ora fisting inclus ( nu prea ma pasioneaza).

In principiu de recomandat mai ales cei care prefera femile mai mature... MILF.

Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0

La asta ma refer!

Salutare!

Am vizitat-o si eu pe doamna cand era pe Splaiul Unirii (acum nu mai stiu pe unde presteaza).
Locatia era ok ca di dameza dealtfel.

Ca note ar fi urmatoarele:
Locatie: 10
Aspect: 8 (pierde mult din cauza nasului si sanilor care sunt mici si lasati)
Oral: 8
Normal: 7,5 (cam larga, probabil din cauza fistingului)
Anal: 8
GFE: 9

Halatul: 150 ora (oral, normal, anal) sau 200 ora fisting inclus ( nu prea ma pasioneaza).

In principiu de recomandat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tipa isi spunea Andrada intr-un timp, am avut 3 intalniri cu ea, ultima fiind vara asta. Locatia: blocul de pe bvd. Unirii, cu banca san paolo. E o mignona matura, la fata arata de cam 40 de ani, figura ascutita, cu un canin cariat rau sau nush ce are acolo ca era complet negru. Poarta ochelari si are o figura de secretara, mai exact una porno, chestie care ma atrage la ea. La corp arata excelent, n doar pt varsta ei, dar... excelent la general. Un curulet bombat si bun, sanii sunt micuti, putin lasati, dar daca o sugi de sfarcurile maro i se ridica vizibil. I-am dat-o in toate gaurile, e o mica perversa, si o doamna amabila ca si comportament, o prezenta agreabila si care te ajuta la relaxare. Face si FK, isi ia si degete in anus. Sa ma rezum la actiunea de ultima data: eram cam pe graba asa ca am stat mai putin, ne-am frecat trupurile imbracati intai, am tras de ea, era pe tocuri inalte (ca de fiecare data) si o rochita neagra scurta, i-am dezvelit sanii si am inceput s-o sug de sfarcuri, in timp ce o strangeam de coapse si o trageam de cur. mentionez ca eram amandoi in picioare. In timpul asta am pus-o sa-mi scoata pula din blugi si sa mi-o frece cat de tare poate, in sensul de strans, nu ca viteza. Impresia mea a fost ca s-a excitat de fiecare data cand am fost impreuna, gafaie, ii place sa se dezbrace in fata ta, ii place sa se futa. Am pus-o sa se duca la fereastra, sa se aplece peste geam si sa-si ridice rochita in talie, sa stea cu cracii departati si sa-si dea chilotii jos, incet. Eu o priveam de la spate, imbracat, doar cu pula teapana iesita prin prohab. Si-a desfacut bucile si mi-a aratat gaura curului frumos, a venit din nou langa mine in picioare si mi-a luat scula in mana ei mica, la frecat din nou. Pt ca eram destul de excitat, s-a lasat in fund pe marginea patului si mi-a tras o laba sustinuta, uitandu-se in ochii mei, cu rochita data de pe sanii pe care am si finalizat din greu... am umplut-o de sperma pe piept. Asta a fost tot cu perversa gen secretara (desi, in viata reala este sau a fost asistenta, dupa cum mi-a marturisit). Sta cu Mona, la care insa n-am ajuns niciodata.

 

- locatia: centrala, bloc ok, nu va e frica de cutremur daca va prinde acolo (ca e bloc de pe bvd. Unirii, din alea facu de Ceasca pt nomenclaturisti), nu exista sanse sa ramaneti sub daramaturi, gol si cu Andrara infipta in pula si sa va gaseasca asa pompierii, spre rusinea familiei si prietenilor:)) - nota 9

- fata: pe mine ma excita figura ei, chiar daca poate fi catalogata ca uratica, dar nu e respingatoare; la corp e super; sa zicem o medie de 8-9

- pretul.. hmm... ala care e scris in anunt: nu mai tin minte, sincer, daca am dat 100 sau 150 pt un nr; parca 100, totusi

- prestatia: pt mine 10, de fiecare data; contribuie si atmosfera relaxata si fara inhibitii, esti cu o femeie matura si calma si destul de educata as zice, cu comportament care ar tb sa fie normal pt o escorta (din pacate, prea multe tzoparlane si lepre sunt si in meseria asta, ca peste tot)

-

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut camarazi. Acum doua zile am binevoit a vizita aceasta dameza tinand cont ca incercarile mele de a prinde la telefon pe cineva drag mie au esuat. Sincer sa fiu am mai incercat sa merg la aceasta escorta dar niciodata nu ne-am potrivit cu programul. Ei de data aceasta s-a potrivit si totul a fost in regula.

 

Am sunat la numarul din titlu si am stabilit ca ne putem vedea intr-o ora. Ajuns in locatia de pe Spaiul Independentei am cerut indicatii pentru a ajunge la apartament. Dameza m-a rugat s-o mai astept cateva minute pentru a se pregati. Zis si facut, numai ca prin zona se perindau multi oameni si nu m-am simtit chiar in regula. Dupa cateva minute m-a sunat si am urcat la etajul al saptelea. Doamna este micuta de statura, blonda cu parul lung, sanii micuti si fundul de milioane. Apartamentul cred ca are 2 camere, este curat si actiunea se desfasoara in living. Doamna fiind amabila mi-a oferit un pahar cu apa, am stat putin de vorba si am cerut un prosop pentru a merge la dus. Baia este curata si gasesti acolo multe feluri de geluri de dus, sapunuri etc. S-a scuzat si ea pentru a merge la improspatat si am inceput actiunea.

 

Actiunea a inceput cu sexul oral facut de ea destul de bine, dupa care am trecut la 69. N-am simtit niciun gust si niciun miros suspect ceea ce mi-a placut. M-am infruptat ceva timp din pasarica ei perfect epilata dupa care i-am propus sa trecem la normal. A pus prezervativul si am trecut eu deasupra la pompat. Si da-i nene si da-i. Cred ca ii placea si ei deoarece scotea sunetele specifice. Acum cine sa mai stie daca e teatru sau nu. Mi-am dat drumul glorios in prezervativ si am mers la baie pentru igienizare.

 

Intre timp telefonul meu suna intr-una asa ca a trebuit sa plec. I-am lasat 150 lei pentru toata actiunea si am plecat cu gandul ca data viitoare sa am mai mult timp poate si pentru fisting.

 

Locatia: 9

Aspect: 8 (e si varsta de vina, dar arata bine pentru anii ei)

GFE: 9

Pret: 150 lei/numar (asa am dat eu si sigur n-am stat o ora)

Oral: 9

Normal: 9

 

Merita incercata aceasta escorta si v-o recomand cu caldura.

 

Multa sanatate.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare din nou , fiind cu treburi iar prin capitala tari noastre am zis sa nu plec de acolo chiar asa cu mana goala :D adica sa vizitez si o fata , eram prin zona dristor cautam ceva aproape , am sunato pe iubita mea :P Stela nu mi-a raspuns , am gasit pana la urma o fata pe trapezului care mi-a dat tzeapa :D...am povestit intamplarea pe topicul ei.....sa trecem la dameza din topic Andrada dupa cum s-a prezentat dar mi-a si recunoscut ca nu e numele ei real :) .....dupa ce am patit tzeapa cu domnisoara de mai devreme ma cam batea gandul sa plec spre casa spre Ploiesti , mai aveam cam 15% baterie la telefon :( nu aveam nici incarcator de masina pt telefon....totusi zic sa nu plec spre casa pana nu trec si pe la o domnisoara...intru rpd pe nimfomane si zic prima dameza care raspunde la tel la ea ma duc....imi sare in ochi Doamna pasionala fisting , zic gata ea este ...bateria telefonului a mai scazut :) sun raspunde imi spune ca treb sa ajung pe bd.unirii e o banca la parterul blocului...am uitat numele bancii , zic ok ii spun ca ajung in 15-20min maxim , plecand spre ea cu masina ajung pe la rond la alba iulia zurpriza tata....mi-a murit telefonul :( continui sa merg din spusele ei stiam ca e o banca jos la bloc am oprit la a 2 intersectie era un bcr parca sau brd....ce sa fac acuma cum sa sun ca nu aveam telefon , numarul ei de tel il aveam ca il notasem pe hartie ....cobor din masina ma uit in stanga dreapta era cam vre-o 8 seara ceasul ....zaresc un taximetrist zic ma duc la el si il rog sa ma lase sa dau si eu un telefon  ...om bun mi-a bagat telefonul meu la incarcat si ma lasat sa sun....am sunato pe dameza mi-a explicat mai bine cum ajung....m-a condus taximetristul pana acolo , l-am cinstit si pe el :D si asa am ajuns la dameza.... imi da interfonul urc sus la ultimul etaj se deschide usa ca prin minune singura , ea fiind bineinteles dupa usa....era o doamna destul de sexy la corp , intr-o rochitza neagra foarte scurta prin care se vedea lenjeria rosie ....imi spune din nou pretul si prestatia , am ales 1h/150Roni - anal inclus asa mi-a zis si am mai platit 50 roni in plus pt fist...deci in tottal 200Roni / 1h cu anal si fist ,imi da un prosop curat si ma invita la dus , baia foarte ok...multe foarte multe geluri de dus , revin in camera de nebunii se scuza si ea 5 min ca merge pana la baie sa se reimprospateze putin un lucru foarte bun si revine in camera....ma intreaba cu ce sa ma serveasca...am cerut doar niste apa plata . Trecem la actiune acum , incepem cu sarutari mangaieri ,doamna foarte receptiva niste sani destul de maricei , niste sfarcuri cand le iei in gura se fac beton :) foarte sexy ....ma intind pe spate trece la un oral foarte bine executat cu lins pe oua incercari de deep nu prea reusite :) ....ma ridic in picioare si continua din nou cu oral pe marginea patului foarte porno...se loveste cu ea peste fata te priveste in ochii , e foarte perversa si priceputa la oral.....o intreb unde pot finaliza si imi spune ca oriunde numai pe fata nu .....o rog sa se intinda putin pe spate sa mi-o frece , si sa se uite in ochii mei in timp ce eu ejaculez pe sanii ei , bineinteles ca sa comformat si a iesit ceva super....a curat locul bine mi-a mai adus un pahar de apa si am trecut la o mica pauza de revigorare ,ne-am luat un pic la vorba...ai ce vb cu ea am si gasit un subiect care ne convenea la amndoi si ne-am cam intins la vorba :)......am trecut la partea a 2-a , sarutari , mangaieri iar ma las in jos spre pasarica ei unde gasesc o Pussy :) extrem de placuta si de gustoasa ....mi-am lubrifiat putin mana si am incercat sa o introduc in pasarica....am reusit sa bag toate 5 degete (mentionez nu am mana sa mare) nu a intrat toata mana dar daca insistam cred ca putea intra toata , m-am super exitat la experienta asta si a trecut dameza din nou la un oral super executat , a pus prezervativul si am trecut la un doggye ...am pompat bine de tot in pasarica ei sexy , cu toate ca bagasem app toata mana nu era deloc larga, are o pasarica foarte elastica , contre si din partea ei , gemete de placere (nu stiu daca false sau reale dar erau foarte bine executate :) ) am rugato sa trecem si la un anal...s-a comformat a scoso din pussy si a bagato in ass ....aici ce sa dezlantuit total , cred ca ii place un pic si ceea ce face...la un momendat cand am marit ritmul si pompam mai cu forta in curul ei gemea destul de frumos si ma tragea si ea de cur sa dau mai repede si mai tare  :iagree .....am terminat glorios in prezervativ ....mi-a scos preze l-a sters pe ala mic si mi-a spus ca s-a simtit minunat cu mine  :innocent  (bine banuiesc ca asa zice la toti :P ) am mai ramas cu ea cam 10 minute a fumat si ea o tigare intre timp eu am mai baut niste apa si am plecat spre casa foarte happy :) Acum sa trecem si la note :

 

Locatia                  - 9 Locul de actiune destul de ok camera mare , patul parca e un pic cam micutz de fapt e o canapea daca am vazut eu bine , baia foarte ok multe geluri de dus , prosop curat .

 

Prezenta               - 10 s-a comportat foarte bine cu mine, foarte atenta ,comunicativa dupa 5 min de cunostinta vorbeam de parca ne stiam de mult 

 

 

Aspect                 - aici as da 2 note Fata 7 nici urata urata dar nici frumoasa ...corp 9,5 cu toate ca parca a zis ca are 33 de ani e foarte sexy...undeva la 1.65 maxim 48-50kg....pielea foarte intinsa cur foarte obraznic sanii la fel , arata chiar mai bine decat multe domnisoare de 23-25 ani

 

 

Oral                     -9,5 foarte bine executat , cu priviri porno , se bate cu ea peste fata etc

 

 

Normal                 -9,5 se implica total, te face sa te simti excelent , nici nu ai zice ca e escorta , se comporta cu tine ca si cum ai fi iubitul,sotul,amantul ei.

 

 

Anal                    -10 aici dau nota maxima pentru ca si ea s-a comportat maxim la anal...multe fete se plang ca "au" mai incet ca doare , nu o baga asa tare..etc , ea a fost altfel din contra ma tragea de cur sa dau mai tare si mai adanc  :clapp

 

 

GFE                   -10 ai ce vorbi cu ea...e foarte atenta cu tine , FK ,gemete , imbratisari pe mine m-a facut sa ma simt minunat cu ea .

 

Platit 200Roni / 1h , 2 finalizari , oral neprotejat , normal protejat , anal protejat + fist , am stat mult mai mult de 1 ora...nu prea s-a tinut notiunea timpului.

 

De revenit cu siguranta o sa mai revin , recomand tuturor e o prezenta foarte placuta nu va luati dupa fata ei care pare de femeie de casa :) .....in pat se dezlantuie fiara din ea  

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

3 orgasme i-am dat tipei acu vreo 2 saptamani. locatia de langa banca san paolo. la tipa am fost de mai multe ori inainte, insa niciodata nu ne-am dezlantuit asa. e mica de inaltime, dar buna de pula, cur misto, sani cu sfarcuri care se ridica tare la excitatie, la fata e ascutita, nu frumoasa, dar nici dezagreabila, are figura de asistenta porno daca isi pune si ochelarii, peste 30 de ani. e profi tipa, stie sa-ti pretuiasca timpul si banii, te suge ca lumea, se fute bine, e o femeie trecuta prin viata, nu o pitzi cu fite.

intai ne-am excitat in picioare un pic, ne-am frecat... apoi am pus-o in 4 labe pe patul ala roscat din ultimele poze, si am patruns-o cu un deget, apoi doua in pizda... a inceput sa geama, sa se ude, sa se impinga in degetele mele. aveam prezervativul deja pus, mi-a scos mana din pizda si m-a tras de pula. i-am bagat-o dar am schimbat imediat pozitia: ea pe burta lungita pe pat, eu peste ea. 40 de minute ne-am futut asa, continuu... mai rar are omul atata energie si chef... 3 orgasme a avut femeia, a incercat si pe al 4-lea dar nu s-a mai putut.

 

1,5 mil pt ora, desi am am dat doar un nr... dar avand in vedere ca timpul a fost de o ora, asa mi-a cerut si asa mi s-a parut corect.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bifat si eu azi la don'soara ... ce sa spun, am plecat cu niste asteptari destul de mari, urmare a postarilor de-aici, dar din pacate plecat de-acolo nu dezamagit, as fi nesimtit sa spun asta, dar nici cu sentimentul ca a fost o investitie buna. Nu am sa povestesc in detaliu locatie, actiune etc ci am sa insist pe notare si pe alte aspecte conexe intalnirii

 

Don'soara arata bine doar in poze, si in special fara fatza. Fatza e praf, si cred ca daca as fi stiut nu m-as mai fi dus. Nu as putea spune ca e mai mult decat simpatica/draguta, poate. Sau cam pe acolo. Fata ei e de femeie trecuta bine prin viata, cred ca daca cineva mi-ar arata doar o poza cu fata i-as spune direct ca are cam 50 de ani :( Si nici parul nu e ca in poze, respectiv azi avea un par slinos si nespalat de macar o zi si jumatate, de care, sincer, imi cam era greata. Eu inteleg ca se usuca mai greu, dar nici chiar asa, sa iti fie sila sa il vezi macar :( Corpul nu e nici el atat de ok, adica daca ne uitam doar ca are un fund misto si bombat e ok, dar in rest ?? In rest vergeturi pe toate partile, carne flasca pe la burta, sanii lasati (nu foarte tare, si nu neaparat deranjant, dar parca banuiesc eu ca s-a facut acolo un pic de lifting la un chirurg) venele foarte proeminente pe la incheieturi, cam ca la o femeie mult mai in varsta, si eu sincer am dubii ca are mai putin de 45 ani.

 

In rest atitudinea si prestatia sunt ok. A ocolit analul de 2-3 ori dupa ce apucasem sa capsez o data, si nu sunt un pularau cu p... mare, chiar deloc, dar m-a deranjat ca a evitat repetat, mai ales ca mersesem la ea EXACT pentru chestia asta, ca face anal bun. Pe mine nu m-a convins defel, dimpotriva. II place cunni, ca oricarei femei, ii place normal, nu se da in vant dupa oral, cel putin eu n-am avut parte de un cine stie ce oral, m-a incantat doar finalizarea orala. Si nu sunt vreun meltean care se poarta in vreun fel ciudat, eu chiar am grija de don'soarele la care merg si chiar imi place ca si ele sa se simta bine, nu doar eu, poate uneori in detrimentul meu, dar cred ca ma port suficient de civilizat incat sa nu mi se poata reprosa ceva. Asa sunt eu, un prost cu bun simt :)))

 

Note:

Locatie: 8.5

Aspect: 6

Atitudine: 8.5

Oral: 7

Normal: 8

Anal: 8

Tarif: 150ron/ora

 

Global, o experienta peste medie, dar pentru mine sigur nu de repetat. Noroc cu prestatia ca am reusit si eu sa termin macar o data :( De recomandat voua, nici nu mai stiu ce draq sa spun, mai toate recenziile o ridica pe don'soara in slavi, cred ca ar fi timpul sa mai coboare un pic de pe piedestal, ca exista alternative mult mai bune la un pret similar:)) Eu personal nu v-o recomand decat daca sunteti fani mature mignone si puteti trece peste multe aspecte deranjante legate de ambalaj.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, ar fi timpul deja sa coboare de pe piedestal !  Eu am muscat-o urit cu ea...

 

Am fost si eu pe la ea cu citeva saptamini in urma. M-am dus ptr fisting vaginal.

Aceeasi locatie cunoscuta, de mai sus.

Experienta proasta ptr mine. A inceput cu programarea si detaliile.

Ca si cum e in anunt, oral normal anal = 150 ora. + fisting 50 =200 ron/ora.

Eu i-am spus ca oricum nu ma tine bateria o ora, asa ca as dori o finalizare. Plus ca eram prima data la ea, nu stiam daca-mi va place.

Ok, zice, atunci 100/fin + 50 fisting=150 ron. Bun!

Stabilisem telefonic cu o jumate de ora mai devreme ca intilnirea sa fie la 20. Ajuns in parcare, sun si nu raspunde... dupa zece minute, iar la fel. M-am plimbat prin zona, a trecut o jumate de ora, eu o tot sunam. Deja incepeam sa plec. Ma suna. Se scuza ca s-a alunecat cu programarea, un client vechi nu mai plecase. Prafuri, dupa parerea mea. A luat pe cineva sigur, ca eu eram nou si nu avea certitudinea ca vin. Foamete mare ! OK. Urc. 

Domnilor, arata urit la fatza. Categoria ugly, desi era fardata. Nas ascutit, dinti nealiniati, cu ceva negreli naspa pe ei. Sigur n-ai saruta-o.

Cu greu m-am decis sa ramin. A zis sa astept un pic in camera. Au trecut minute bune pina a aparut. Ma uitam la TV...

Am inceput cu un oral. Nu stie deep !  O tot dadea in lateral. Naspa. Apoi i-am cerut oo si anilingus. "Anilingus nu fac, ca sa nu iau boli", zicea. Beenee ! Trecem la normal, hai ca mergea. Apoi ceva anal. Curul il are fain, dar ptr mine nu e suficient. La anal nu prea suporta, desi sint mediu. Nici un minut nu am facut, ca a si pus-o inapoi in vagin.

M-am terminat cumva, fortindu-ma.

Apoi a venit fistingul. A pus lubrifiant. Ei, nu mi-a intrat mina ! Mai lipsea un pic, dar se scremea ea, n-am continuat. Am pus-o sa-si bage mina ei. Nici ea nu a reusit. Pentru ea fisting cred ca inseamna 3-4 degete !. Pai aia e altceva, fingering !

Am inchis seminarul. A trecut o jumate de ora. Ii pun 150 pe masa.

Zice ca nu-i destul !!!  WTF ?

Pai cum, nu asa am vorbit la tel ? Adevarul e ca in casa eu n-am mai intrebat-o inca odata. Stiam ca e veche in bransa deci nu face figuri.

Desi stia ca vreau si anal, acum zice ca la o finalizare nu intra decit oral si normal. Si fiindca avusem si anal (...mda, 1 minut !) aia e +50, fistingul +50, deci 200. Stiu sigur ca nu mi-a zis asa la tel, ca eram atent la bani.

Pai dar 150 +50 este ora cu doua finalizari si fisting. Eu am stat doar 30 min/1 fin. Ce, 1h=30min ???

Da, ca am avut extra-uri, anal si fisting !

Greu am ajuns la numitor comun ! De obicei merg cu bani exacti la curve. Am mai avut la mine 25 lei, asa ca i-am lasat 175ron

Fratilor, nu o recomand sub nici o forma !

Zzicea ca si la colega e la fel... 

Dar nu e !

Am fost si mai demult la colega ei, Mona e un milf beton. E un zimbet, dinti faini, alura OK. Am fost si la ea, dar n-am mai scris, ca ar fi fost la fel cu alte recenzii.

Acolo e 200/h o + n+ a, iar eu am stat tot o finalizare, cu 150 o +n +a.

 

Am iesit cu buza umflata de la Andrada, servicii praf din punctul meu de vedere. VREAU SA UIT CIT MAI REPEDE !

  • Like 9
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am fost si eu la ea cand presta pe str. trestiana locuia cu o colega ce sa zic o escorta care sti sa se faca placuta nu exceleaza prin frumusete dar compenseaza prin futai. si confirm are un cur de milioane bate la cur multe pustoaice oral:nota8, normal :9, anal nu am putut e prea stamta ptr. mine sau poate e un mod de a te refuza elegant al ei. am platit 150 ptr. 2 finalizari baia curata cu tot ce trebui (gel,prosop curat) as dori sa stiu pe unde mai presteaza 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...