Sari la conținut

Oana - escorta draguta - 0747808842 si 0742793649


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Am fost azi la Oana. 21 de ani declarati, cu un zambet de milioane. Nu ma asteptam sa fie asa de draguta. Pare mai incepatoare, cum au zis si colegii. Aspect 9. Blonda draguta la fata cu ten alb in jur de 1.65m, tate mari si cred ca a mai slabit fata de primele poze . Ce nu mi a placut: a facut OP fara sa ma anunte dinainte, dupa ce a frecat putin soldatu' a pus prezervativul, spunand apoi ca este 50lei extra ON, ceea ce nu am citit pana acum pe topicul ei. Normal am facut foarte putin, nu se ridica soldatu' cum trebuie la ON. Cele mai mari plusuri este zambetul si inocenta ei, o timiditate care pentru unii poate fi un turn on. De revenit daca nu ar cere extra pt ON.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Dupa ce ma chinui vreo săptămână să dau de ea, stabilim ca e liberă si ca ajung in 10 minute la ea. Când revin cu telefon de la locatia indicată, ce sa vezi, nu mai răspunde. Fata merge pe volum. Să știți la ce să vă așteptați.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

eu am fost ieri pe la domnisoara .....la fel de frumusica si de incantatoare  in plus cu servicii noi ....am plecat ca de obicei multumit si sigur voi revenii...domnisoara fiind printre cele 4-5 frumuseti pe

 

care le vizitez periodic pentru ca de fiecare data nu am plecat dezamagit ....in plus i se face dor de mine catelusului ala alb si frumos si nu vreau sa-l dezamagesc ...sic!!!

 

se vede treaba ca sunt norocos ....eu o prind de cate ori doresc asta ...de client vechi.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

eu am fost ieri pe la domnisoara .....la fel de frumusica si de incantatoare in plus cu servicii noi ....am plecat ca de obicei multumit si sigur voi revenii...domnisoara fiind printre cele 4-5 frumuseti pe

 

care le vizitez periodic pentru ca de fiecare data nu am plecat dezamagit ....in plus i se face dor de mine catelusului ala alb si frumos si nu vreau sa-l dezamagesc ...sic!!!

 

se vede treaba ca sunt norocos ....eu o prind de cate ori doresc asta ...de client vechi.

pe unde e locatia? Tarife etc
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

de taica ....te inteleg ....dar fata spune in anuntul ei ca-si rezerva dreptul sa-si selecteze clientela ....poti face ceva in gusturile ei ?...poate ii plac bosorogii ....se simte mai in siguranta .

 

daca insisti insa nu cred ca nu vei avea succes ...voi tineretul insa sunteti mai narabdatori ....bosorogii un pic mai perseverenti......de aici si succesul.

 

perseverenta este cheia succesului taica...ti-o spune un bosorog care a fost si el odata ....nerabdator ca tine....cu tot respectul.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am ajuns si eu pana la urma. Am mentionat ca fraierul ca am mai fost o data la ea si nu a mai raspuns si nu prea a mai fost chimie intre noi. Oral cu preze, nimic deosebit, normal 2 pozitii, finalizat in misionar. Tate super misto dar am ramas asa cu o ezitare sa mai merg pe acolo. Poate sa mai treaca ceva timp. Dar daca vreti sa futeti o pustoaica e o alegere buna.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Buna dragi   :atm , daca stiam de a doua fata Izabela care a urmat dupa Oana ramaneam la ea cu finalizarea si mai lung

 


 

11:00 parcand la penny pe aurel vlaicu o sun si am noroc sa o prind disponibila imi transmite informatile locatiei si ma pun pe drum la caprioara cu o bucurie si nervositate usoara find o fata foarte controversata de fratii futacioasi pe forum.

 

 

 

>>> Locatia Bloc 4 nivele alea caprioareii sau asa aproape de taverna sarbului si campus, nu cred ca este singura in apartament avea o usa inchisa si ma rugat sa car incaltamintea cu mine pana in dormitor, asa fata sigur ca merita sa fie pazita.

 

 

 

>>> Oana un ingeras in persoana pare sa fie timida chiar daca chiar si zice ca nu, eu cred ca este de o perversitate maxima fata, joaca un roleplay anume al ei care o excita in ascuns, un rol de geisha (sclava sexuala) pare sa ai placa rau ce face numai sa chinuie sa ascunda orice fel de emotie. cred ca daca am cunoaste-o in privat ne cade parul din cap.

 

>>> Preludiu = 10 oral NP face in functie de igiena si la 100/fin :nod , Eu eream fresh din cada de acasa. Cuni lung si intensiv  :la  sigur vreo 15 min si tot nu stiam sa ma opresc dar nici ea nu a marait deloc. 

 

 

 

>>> FK-ul = lipseste chiar daca sunt convins ca in maxim 5 sedinte imi vor face pe plac. :*

 

 

 

>>> Normal = 9 (stramta pizda frumoasa, cur-ul obraznic si gaura ei anala are pigmentul pielii te invita sa masezi cu deget-ul si inchiz ochi in doggy si te vezi deja cu pula in el mama!!! calareste perfect si m-am distrat rau cu tatele ei alea naturale si frumoase sigur 20min).  Minus mare am fost idiot obraznic si am intrerupt sex-ul cu intrebarea dece este asa de linistita si ca nu cred ca ma termin asa, dar a fost doar o mincuna nu am vrut sa ma termin la ea avand in plan sa futminim 2 fete diferite luni heheh

 

 

 

>>> Orgasm-ul nada, pacat. :icon_cry

 

>>> O finalizare cu oral NP 100

 

 

 

nu o recomand este deja prea greu de gasit si o pastrez pt mine acum!! Vreau sa mi-o trag pe cap in fiecare saptamana :gifs_ojos SPOR

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...