Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Eh...de ce intreb...banuiesti tu de ce te intreb.Vezi sa nu care cumva sa prinzi drag de mine!Mie imi place frumosul iar tu acolo ai scris frumos. :) ok nu la valoarea lui forbbiden dar frumos. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Pai sfatuieste-ma tu, indruma-ma cum sa scriu...sa fie bine!Uite ce-ti propun:Scrie o recenzie!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Pai sfatuieste-ma tu, indruma-ma cum sa scriu...sa fie bine!Uite ce-ti propun:Scrie o recenzie!Scris...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 :) Sa revenim la oile noastre, sa lasam in urma spiritul de turma. Pe cei trei ii rog frumos sa ma ignore incepand de azi, asa voi face si eu, daca se dovedesc a fi fair play." Singuratatea sexelor si lupta salbatica intre barbat si femeie isi au izvorul in aceasta interjoritate a iubirii, caci in iubire ne gustam, ne savuram pe noi insine, ne incantam de voluptatile tremurului nostru erotic" - CioranPS: ms pt cei trei. Oricand isi revin la un mod civilizat de gandire, comunicare, lasand la o parte orgoliile, apreciind frumosul si nu interpretand oamenii din virtual, fara sens, sunt dispus la comunicare. Altfel, mai bine asa. O zi faina la toti, va doresc ! :)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 21, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 21, 2018 Doi călugări se întorceau seara la mănăstire. Plouase și erau bălți peste tot pe marginea drumului. Într-un loc o tânără femeie nu putea trece din cauza apei. Cel mai în vârstă dintre călugări a luat-o în spate și a trecut-o drumul, apoi și-a continuat drumul la mănăstire. Seara, călugărul mai tânăr a venit la el și i-a spus: „Noi, fiind călugări, nu putem atinge o femeie.” Iar călugărul bătrân i-a răspuns: „Așa este frate.” Atunci călugărul cel tânăr întrebă iar: „Dar atunci cum de ai luat în spate acea femeie?” Călugărul bătrân zâmbi și îi spune: „Eu am lăsat-o la marginea drumului, dar tu încă o cari cu tine.” 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Doi călugări se întorceau seara la mănăstire. Plouase și erau bălți peste tot pe marginea drumului. Într-un loc o tânără femeie nu putea trece din cauza apei. Cel mai în vârstă dintre călugări a luat-o în spate și a trecut-o drumul, apoi și-a continuat drumul la mănăstire.Seara, călugărul mai tânăr a venit la el și i-a spus: „Noi, fiind călugări, nu putem atinge o femeie.”Iar călugărul bătrân i-a răspuns: „Așa este frate.”Atunci călugărul cel tânăr întrebă iar: „Dar atunci cum de ai luat în spate acea femeie?”Călugărul bătrân zâmbi și îi spune: „Eu am lăsat-o la marginea drumului, dar tu încă o cari cu tine.”:) Din care Pateric e asta Daniele ? Cumva Patericul Egiptean ? Ms.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Din amintiri...Doi calugari lucrau lucrul mainilor. Se aflau amandoi la o masa, intr o chilie. Unul din ei tot gresea si era nevoit sa o ia de la capat. Celalalt mai priceput, putea termina repede acel lucru al mainilor. Insa, iubirea fata de fratele sau i s-a cuibarit deindata in inima. :)Atunci, cand fratele sau gresea, privind pe sub gene, gresea si el...(intentionat) Fratele a crezut ca intr-adevar e greu si pt acesta, de aceea gresesc amandoi. Au terminat lucrul mainilor spre dimineata, deodata. :)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 21, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 21, 2018 Din patericu zen un mic koan
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Se poate aprecia calitatea unui om, după cantitatea de singurătate pe care o poate suporta.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Se poate aprecia calitatea unui om, după cantitatea de singurătate pe care o poate suporta.la capitolul asta stau binisor :) Ma ajuta rock-ul, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Black Sabbath, Pink Floyd etc
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 23, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 23, 2018 Un maestru isi ducea un ucenic in jungla. Chiar daca era in varsta, isi facea drum cu agilitate, in timp ce discipolul tot aluneca si cadea de multe ori. Tanarul se ridica si mormaia manios de fiecare data dar continua sa-si urmeze maestrul. Dupa o buna bucata de drum, au ajuns intr-un loc sacru. Fara sa se opreasca o clipa, maestrul sa intors spre drumul pe care venisera.– Nu m-ai invatat nimic astazi, spune novicele, dupa ce cazuse a mia oara.– Te-am invatat un lucru, dar nu ai reusit sa-l intelegi, spuse maestrul. Incerc sa te invat cum sa infrunti greselile in viata.– Si cum ar trebui sa le infrunt?– In acelasi fel in care ar fi trebuit sa infrunti fiecare cazatura, raspunde vraciul. In loc sa blestemi locul unde ai cazut, trebuia sa incerci sa intelegi mai intai ce te-a facut sa aluneci. 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Se poate aprecia calitatea unui om, după cantitatea de singurătate pe care o poate suporta.Singuratatea nu cred ca se suporta. Depinde de fapt din ce unghi privesti. Singurul nu e niciodata singur. El contempleaza, se roaga, se cunoaste pe sine, introspectie interioara, lumina nevazuta. :)Dinalt unghi privita, sigur ca ea se suporta. Cum ? Uite Gvb ti a dat un ex. Asta e valabil pt el dar poate nu e valabil pt mine. Daca as asculta muzica rock, nu as mai fi singur. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 "Lasa ceva frumos din tine, peste tot pe unde calci "
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Nu te pune cu prostul, ca te coboară la nivelul lui și te bate prin experiență!
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 la capitolul asta stau binisor :) Ma ajuta rock-ul, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Black Sabbath, Pink Floyd etcSe poate adauga Running Wild, Sabatons, Manowar, Blind Guardian
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 28, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 28, 2018 Unui discipol care se plangea intotdeauna de ceilalti, Maestrul i-a spus:– Daca ceea ce cauti tu este pacea, urmareste sa te transformi pe tine insuti, nu pe cei din jurul tau. Este mai usor sa porti papuci, decat sa pui covor in intreaga lume. 1
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 28, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 28, 2018 Cand un calugar a ajuns la marginea satului si s-a asezat sub un copac pentru a innopta. Un satean a venit in fuga si i-a strigat:– Piatra! Piatra! Da-mi piatra!– Ce piatra? a intrebat calugarul.– Noaptea trecuta, Dumnezeu mi-a spus in vis ca daca voi merge la margine satului pe inserat, un calugar imi va da o piatra care ma va face bogat pentru totdeauna.Calugarul s-a scotocit prin sac si a scos o piatra:– Probabil ca la asta se referea. Am gasit-o ieri prin padure. Bine, ia-o daca doresti.Omul s-a uitat fara sa-si creada ochilor. Era cel mai mare diamant din lume. Avea marimea unui cap de om.Toata noaptea s-a zvarcolit in pat. Dimineata, l-a trezit pe calugar si i-a spus:– M-am razgandit. Da-mi acea bogatie care ti-a permis tie sa-mi daruiesti aceasta piatra pretioasa fara sa eziti. 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Poti minti pe oricine dar pe tine insuti nu te poti minti nici pacali. :)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Martie 29, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Martie 29, 2018 Trebuie sa intelegi intreaga viata, nu doar o mica parte a ei. De aceea trebuie sa citesti, de aceea trebuie sa privesti cerul, de aceea trebuie sa canti si sa dansezi, sa scrii poeme, sa suferi, pentru toate acestea este viata. 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Retelele nervoase formate din ganduri, actiuni, comportamente, sentimente, emotii, abilitati etc sunt inscrise in configuratia creierului. Astfel in f-tie de acestea rezulta reactia noastra inconstienta la un stimul de mediu. Personalitatea unui copil iubit si incurajat de ambii parinti se dezvolta diferit de personalitatea unui copil abuzat fizic sau psihic. Dragostea pt unul o sa fie inteleasa diferit de celalalt datorita asocierii facute. Actiunile prezente sunt asocieri trecute...de aceea e bine sa incerci o metanoia a mintii, o reconfigurare de sistem...ca sa nu te lasi prins la nesfarsit de gandurile inconstiente. Schimbarea e tot mai grea, daca te lasi dus in continuare, fiindca devine obisnuinta. Atat de obisnuit, atat de banal, incat nu vei mai face diferenta. ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 TU te poti descatusa de lanturile cu care te-ai incatusat singur ? :) Macar le poti recunoaste care sunt ? :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Reactiile instinctive ne sunt bine fixate in creier. Ele sunt stocate in sistemul limbic al creierului mijlociu, dedesubtul neocortexului. Acest sistem involuntar este "mintea" care pune in functiune creierul, corpul, toata fiinta noastra, fara ca noi sa fim constienti de aceasta.Pe baza reflexelor primitive, avem tendinta de a ne orienta spre confortabil si placut, indepartandu-ne de durere sau lipsa de confort. Sansa de supravietuire a corpului e mai mare in conditii de confort decat de disconfort.Calugarii din vechime, aveau o viata destul de lunga. Ei aveau in primul rand un confort psihic dar astfel gandit incat si trupul lor de fapt se afla intr-un confort fizic, chiar cu putina mancare si apa...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Azi, am racorit o inima, caci am varsat o lacrima pe ea. :)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 4, 2018 “Oamenii cred ca a merge pe apa sau a levita este un miracol. Dar adevaratul miracol nu cred ca este sa mergi pe apa sau sa plutesti in aer, ci sa mergi pe pamant. Zilnic avem parte de cate un miracol, de care nici macar nu suntem constienti: cerul albastru, norii albi, frunzele verzi, ochii negri si curiosi ai unui copil - cei doi ochi ai nostri. Totul este un miracol."- Thích Nhat Hanh
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 4, 2018 “Nimic nu exista ca atare. Fiecare lucru are o conexiune cu celelalte."- Buddha
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum