Sari la conținut

Masaj erotic reyna ‭ 0732372 694‬


Postări Recomandate

Vizitator yyyro
Reputație: 0

Sunat sa fac programare la fata de mai sus, :) dar...surpriza... nu mai lucreaza, poate nici nu a lucrat. E doar marketing. Prost de altfel......

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost din nou la acest salon tentat de oferta lor cu masajul gratis sa îmi demonstreze ca nu e așa cum am zis eu.. și așa a fost, au ținut sa îmi demonstreze ca au prosoape mari, ca apa nu e rece și ca sunt serioși. Pe zi au fost doar 2 fete una mai slăbuță Sasha si una mai voluptoasa, ambele drăguțe de data aceasta am ales o pe Sasha o brunețica simpatica.

Acțiunea a fost normala de masaj erotic nota 8,50, curățenie 8( era coșul de gunoi plin la baie și apa pe jos) tarif: 150 masaj nud dar gratis pentru mine de data aceasta :))

De recomandat: da merita încercat

Link spre comentariu

Care bunaciune Roxi ? E toata deformată!!!Zici ca a intrat la masina de spălat . E flesca. Eu am fost o singură dată cu ea si cand Sa intors cu spatele mi-a scăzut pulsul. Restul fetelor chiar sunt foarte ok si drăguțe dar corpul ei lasa de dorit

Link spre comentariu

Roxi de la J’adore??😆

Sa va spun sincer nu am urcat cu ea in masaj dar am vazut’o de cateva ori dar nu am putut sa fiu atat de beat incat sa o si aleg. Acum, inteleg ca nu ne cacam in gusturile omului dar nici chiar asa!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...