the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Aprilie 4, 2013 asta e o intrebare serioasa, este cam greu sa-ti dai seama ca un user nou are intentia de a face trolling din prima,el se inscrie iar apoi incepe sa posteze,dupa cateva posturi iti dai seama ce hram poarta...daca s-ar putea face inscrierea membrilor pe IP nu cred ca am mai avea asa multi membrii ''rebrenduiti'' printre noi...sau poate face-ti o sectiune de trolling unde sa-i bagam pe toti sa se balacareasca intre ei..) ceva separat de DG...)) intrebarea urmatoare ramane aceeasi... Credeti ca inscrierea troll-ișorilor ar trebui interzisa? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Este ca si cum ai interzice sa futi ...blondele ( un exemplu...imi plac blondele ) ........................................................ De ce li se intampla lucruri rele,oamenilor buni ?? Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2013 breee... troll-isorii is niste trolli mai mici... sub 18 ani?? "De ce li se intampla lucruri rele,oamenilor buni ??" Pai... daca's blonde... e in firea lucrurilor... Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Si totusi...mai sunt raspunsuri la : CATA SPERMA ESTE INTR-UN coi ??? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Fratele meu, de cand ai pus intrebarea am tot cautat pe net si nu am gasit raspunsul. De ce esti rau si nu ne spui tu? Ca sa putem trece si la alte intrebari. Speram insa sa nu fie la fel de grele?De ce pune oly mic intrebari la care doar el stie rapsunsul? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Cantitatea de sperma ce se elimina in mod obisnuit la o ejaculare este de aproximativ 3 - 5 ml.Daca aplicam ce am invatat in clasa doua ? a treia ? la matematica, 3 - 5 ml impartit la 2 (coaie) = 1,5 -2,5 ml . ( asta in cazul in care avem coaie gemene)Am gasit eu cu google,nu stiam. De ce pune oly mic intrebari la care doar el stie rapsunsul? Deaia ! Te-ai lovit rau ? ( intrebare pusa intotdeauna cand te lovesti de ceva) .De parca ai putea sa te "lovesti bine" !!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 1, 2013 Rau nu m-am lovit acum. Am facut-o in copilarie si de atunci am ramas cam asa... .Daca nu avem coaie gemene, cum calculam cantitatea de sperma dintr-unul respectiv din ambele coaie? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 1, 2013 Masuram coiul respectiv si calculam volumul ( respectiv ovoid de rotatie - ma rog,pentru simplificare putem aproxima cu o sfera) . Mai greu ii atunci cand tocmai am efectuat lucrari de foraj, ca e mai greu sa masori o smochina. Dupa ce ne dam seama ca o fomeia are orgasm? 1 Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 1, 2013 Dupa felul in care iti baga unghiile in spate si incepe sa te zgarie (cum mi s-a intamplat mie ieri) .De ce dupa ce femeile au orgasm vor sa "te termini" si tu cat mai repede? Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 1, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 1, 2013 probabil sa scape de noi cat mai repede. / intrebarea anului 201 CINE ESTE PANTERA ROZ ??? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 2, 2013 Nasule, in anul 201 sigur nu era Pantera Roz . Erau doar romani care ne regulau mioarele (femeile dace). Sau Pantera Roz o fi Decebal reincarnat? Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 2, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 2, 2013 Ai dreptate maestre Nelu reformulez....intrebarea anului 2013 Cine este PANTERA ROZ de pe forum ??? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 2, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2013 Cine sunt PANTERELE ROZ ,de pe forum...ca sunt mai multe . sa o luam ca la spanzuratoarea , fiecare puneti cate o litera pana se completeaza literele le puteti colora in...roz ) P- - - c - - sA - - - qC - - - - nG - - - - - lB - - - x Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 3, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 3, 2013 Incep eu cu prima "Pantera": i Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 4, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2013 P i - - c - - s A - r - q C - - - - n G - - - - - l B - - - x Asezati litera unde lipseste,doar cate una...va rog.. ))) Poate reusim sa gasim Panterele!!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 4, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 4, 2013 P i - - c - - s A - r - q C i - - - n G - - - - - l B - - - x Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Mai 4, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Mai 4, 2013 P i - - c - - s A - r - q C i - - - n G 2 - - - - l B - - - - x Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 4, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 4, 2013 P i - - c - t s A - r - q C i - - - n G 2 - - - - l B - - - - x Link spre comentariu
noob01 Reputație: 33 Postat Mai 17, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 17, 2013 revenim totusi la intrebari:)------------------------ de ce atunci cand ne-o tragem ne dezbracam unii pe altii, iar la sfarsit ne imbracam separat? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 17, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2013 de ce atunci cand ne-o tragem ne dezbracam unii pe altii, iar la sfarsit ne imbracam separat? Parerea mea....unde-s doi..puterea creste ,deci...logic...daca ma dezbrac singur...dureaza cam 15 secunde...daca ma ajuta si ea macar cu 5 secunde...se scurteaza timpul la 10 secunde....ne raman 5 secunde in plus pentru a face dragoste. La imbracat? Pai dispare moptivul pentru care sa ne ajutam reciproc...nu ? Asa cred... ------------------------------- Muschi aveti ? Link spre comentariu
strong_me Reputație: 230 Postat Mai 17, 2013 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Partajează Postat Mai 17, 2013 De obicei ii tin in congelator, ii iau pe mine doar cand merg la fete. Dar burta aveti? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 18, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 18, 2013 Mai mult sau mai putin.Ce e mai important: sa ai muschi sau sa ai oua (coaie)? Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Mai 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Mai 18, 2013 Sa ai O0O (coaiele) lucrate la sala de forta nimfomane.com Cu ce viteza se deplaseaza intunericul? Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat Mai 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 18, 2013 Cu viteza cu care paraseste locul lumina. De ce au femeile sani ? Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Mai 18, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Mai 18, 2013 cred ca la intrebarea asta @darkness,este cel mai indreptatzit sa-ti raspunda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum