Sari la conținut

Bile, cercei și urechi de șobolan în pulă


Postări Recomandate


Nu-i nimic mai important pe lumea asta decât satisfacerea femeii. Sunt unii care își bagă ÎN sau PE pu*ă tot felul de acareturi: bile, cercei, urechi de șobolan. După experiențele de pârnăiași ale lui P. Cristian si Telibasa Raul Ionut, bilele se confecționează din coada de la periuța de dinți sau din curul de la sticla de șampanie. Forma sferică nu e obligatorie. Bila trebuie doar să fie băgată și să rupă pi*da în individă. Unii pușcăriași exagerează și își tunnează carbasanul cu tot felul de figuri geometrice. Unii și-au făcut adevărate drugi de porumb. P. Cristian și-a realizat o pu*ă de zici că e pistolul ăluia din Adio Arme:

 

„BĂ, LIVACHE! CÂND AM IEȘIT DIN PÂRNAIE AM PRINS-O PE UNA ALINA HODOR! AM VĂZUT CĂ JUCA ȘI RÂNJEA LA MINE… AVEA UN CUR SPART. ȚĂRANCĂ PRIPĂȘITĂ. AM PRINS-O LA NEGURĂ, I-AM PUS CUȚITU’ LA BEREGATĂ ȘI AM TRAS-O LA VALE. CÂND I-AM BĂGAT-O PE JIPATA ȚIPA DE ZICEAI CĂ-I CREȘTE UN BONSAI DIN VULVĂ. I-AM FĂCUT PIZDOIUL HARCEA-PARCEA. Nu există lame și cuțite în pușcărie. Există ceva mai hoț. Se înlătură hârtia de la filtrul de țigară, apoi se arde și bătătorește între degete pănă ce părul ăla de cămilă (sau de dreacu e) devine tăios ca Hatori-Hanzo. Cu ăla îți crestezi cariciul ca să bagi bilele. Fiind foarte vascularizată, p*la face zgaibă imediat.”

 

Unii mai folosec firul de păr de cal înnădit pentru a vătăma pi*da. E o frecție. Cea mai bună chestie, în lipsă de s3x – shop, sunt urechile de șobolan. Întâi se prinde șobochițul. Apoi îl amorțești cu bocancul, dar să nu fie mort și îi decupezi urechile cu lama confecționată din filtru. Cureți părul de pe urechi, îți faci două crestături subțiri și îți altoiești cleanul cu ele. Urechiușele vor prinde viață și sângele tău le va hrăni. Când p*la e culcată ele vor sta pleoștite. Când ești gata de pi*dă, ele se vor ciuli ca la câinele lup. O rupi și pe lărgitura de Alina Plugaru când dai cu Șoricescu în ea.

Problema e că nu trebuie să cauți un șobolan foarte mare ci unul mai mic pentru că nu poți să-ți faci un monstru de p*lă, care să arate ca o tulpină de pom cuprinsă de ciuperci otrăvitoare. Penisul trebuie să arate precum steagul dacilor: ȘERPĂLĂUL CU CAP DE LUP. Cred că și ei își puneau urechi pe car. Cel mai tare acaret pulistic l-am văzut în filmul Nemuritorul. Un vrăjitor avea o spirală de metal pe carici. P*la lui zeceai că e arma lui Scorpion din Mortal Kombat. A prins o cu*vă și a compostat-o. P. Cristian Sabin mi-a povestit că în pârnaie i-a tras-o lu’ unu care era poreclit Telibasa: BĂI, LIVA… ERA MAI FRUMOS CA O FATĂ, DAR ERA LARG ÎN C*R. AM BĂGAT TOATE BILOASELE ÎN EL ȘI MI-A DAT 5 ȚIGĂRI. NORMAL CĂ AM VĂRSAT ÎN EL. Știu că am fost foarte didactic azi, dar mi-a plăcut să vă predau acest curs pulistic.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...