Sari la conținut

o cunoaste pe fetita asta cineva?


Postări Recomandate


da prietene si recomand a se evita!

cu toate ca nu am mai postat (astept si pe altii sa o faca) de intrebat toata lumea intreaba... imi incalc de data asta promisiunea si postez.

Sunat tipa mai demult, de fapt avea o colega si activau in trivale pe la celbra peniune... au fost si bascov gavana... si-au tot mutat caravana.

Sunat seara tarziu si programat pt sex total. sunat e drum cred ca a raspuns colega care a solicitat sa aduc eu uei... cam greu sa gasesti noaptea dar am gasit ast dupa ce am facut cale intoarsa.

ajuns acolo si gasit exact tipa din poza... de fapt eu cred ca vorbisem cu colega care s-a dus sa gareze :)...ulei avea... si vorbea tipa asta si vorbea... e din galati sau braila tot una... in fine in baie baalta... dar na defectiune tehnica... Actiune... sex oral cu vorbit la telefon cu gogu in gura? Fenomenal ca le poate face pe ambele... m-am amuzat ca printre plescaituri purta un dialog :)). Nu a fost chip sa lase telefonul... futut capra timp in care radea ca disperata... nu mai stiu ce i-am zis si ramasese blocata pe fraza aia... sa fi fost trasa pe nas?sa fie loca? in fine implicare zero asa ca dat ca surdu pt descarcat... incercat anal cu uleiul din dotare ca al damezei era la pastrare... neintrand(daca mai strangi si din cur chiar ca nu are cum sa intre) adica pe dovedite... Renuntat si trecut la oral unde am si finalizat oral cu toate ca cica nu prea ca era extra? pai avand in vedere ca nu returna diferenta de la anal... macar o muie corecta ca sex oral e altceva.

In fine pana la urma am folosit ceva ca sa zic asa sa nu arunc banii...

Asa ca prietene ramai dator cu o postare.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...