Sari la conținut

0751611724 Alexandra Blonda


Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

  Am vizitat-o in sfarsit si pe Alexandra. Pt. mine a fost o surpriza placuta: foarte draguta, glumeata si sociabila, dar si rabdatoare - genul de fata de care aveam nevoie dupa ultimele rateuri. E drept ca mai are de lucrat la partea de programari - la un moment am crezut c-o sa ma lase balta dar pana la urma a iesit cum trebuie.

 

  Despre actiune n-am prea multe de spus ca eram preocupat sa n-o dau iarasi in bara. Inceput fara graba, cu niste figuri soft din partea ei cum imi plac mie (gen body massage - mangaieri, masaj cu sanii pe corp si junior, si in special sarutarea si stimularea sfarcurilor - ceva inedit pt. mine). La fel am profitat de ocazie sa o imbratisez, sa-i mangai si sa-i sarut corpul, sanii, s-o ating in zona intima.

  Continuat c-un ON cam scurtuc, urmat, dupa o mica sincopa, de un misionar si finalizare in doggy style. N-am incercat mai multe pozitii desi m-a intrebat de mai multe ori daca nu vreau sa treaca si ea la treaba, pt ca, asa  cum spuneam, nu eram preocupat sa o lungesc prea tare ci sa duc treaba pana la capat. Totul nu cred ca a durat mai mult de 15-20 min. As fi vrut sa mai stau dar se scuza ca mai are o programare asa c-am ramas doar cu finalizarea inloc de 1 h cum imi era intentia initiala.

 

In concluzie mi-a placut foarte mult atitudinea ei, asa ca, eu o trec alaturi de Barbie pe lista fetelor de revenit pe viitor, m-ai ales ca nu-mi prea arde sa-mi incerc prea curand norocul pe Publi. Sper doar sa fie disponibile la momentul respectiv.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...