Sari la conținut

Ieftina 50/100. 0755423801


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești

Baii fratilor am fost si femeie este chiar beton foarte curata fara graba si senzuala chiar merita vizitata

 

Ai fost in pulă

 

Pește prost, ți-ai făcut cont acum ca să-ți lauzi marfa

 

Marș în plm la altă masă

Link spre comentariu

In primul rand, v-as ruga sa aveti in considerare ca e prima recenzie si ca am, probabil, jumatatea varstei pe care o avetj majoritatea, deci s-ar putea ca orice recenzie voi face, sa fie oarecum "umflata", asa ca nu imi sariti in cap daca spusele mele nu reflecta 100% realitatea.

Am sunat-o astazi, mi-a dat detaliile, 50/100, locatia e pe o strada pe care intri de pe Decebal, greut cu locurile de parcare pe strada respectiva. M-a intampinat cu un halat pe ea pe care l-a dat jos ulterior, dupa ce am iesit de la dus. Fata e draguta la față, zambareata, are aproximativ 1.70, 22 ani, sanii sunt numai buni, nu sunt moi, parca nu aveam asteptari asa bune cand am vazut pozele. Insa, fata de poze, pare ca are ceva mai multe kg daca vorbim de solduri. Daca va plac fetele slim/skinny, nu aveti ce cauta la ea. M-a intrebat daca fumez, daca vreau un suc. Foarte amabila si sociabila. Este singura in locuinta. M-am cerut la dus (nu are cada sau cabina, efectiv te speli pe gresia din baie), prosopul parea folosit, noroc ca m-am spalat cat sa nu fie nevoie sa il folosesc si eu :). M-a invitat in camera de actiune, o camera simpla, nimic iesit din comun. M-a intrebat daca prefer cu lumina aprinsa sau stinsa, dupa care a venit in pat langa mine. A inceput sa mi-o frece in timp ce am mai vorbit una-alta, iar apoi m-a intrebat daca prefer oral n/p. Am optat pentru neprotejat, pe care l-a executat chiar bine in timp ce i-am framantat sanii, insa fara atentie asupra zonelor adiacente. Dar mie mi-a placut. La normal am pus-o capra, iar aici e de notat ca are deasupra patului o oglinda care este lata cat patul, insa ingusta pe verticala, incat te vezi in ea de la brau in jos, adica exact ce trebuie, foarte misto imaginea. Ii sta bine capra fetei, iti vine sa ii dai niste palme zdravene peste curul ala mare. Am terminat rapid in cauciuc (desi n-as fi vrut, dar ramane pe alta data, probabil). Dupa finalizare i-am inmanat banii, 50 lei (mi-a spus inainte sa incepem ca a uitat sa ii ceara si ca ii dau eu inainte sa plec), si am mai stat aproximativ 10 minute de vorba si asta a fost. Una peste alta, a fost ok, eu unul m-am simtit bine si cred ca am sa mai revin.

Note

Locatie: 6 - pentru baie

Fata: 7,5 - o avantajeaza sanii si fața, insa ar putea sa mai dea jos cateva kg si ar fi numai buna pentru amatorii de BBW.

Oral: 8

Normal: 8

Gfe: 9, chiar m-am simtit bine cu ea si cred ca si ea cu mine, dar ar putea fi si datorita varstei apropiate, fiind 2 ani diferenta intre noi.

Halatul: 50 finalizarea/100 ora

Daca va plac fetele plinute, eu zic ca merita incercata macar o data, mai ales la banii astia. Daca nu, nu va bateti capul.

Sper sa nu fi uitat ceva si imi cer scuze daca s-au strecurat greseli gramaticale, scriu de pe telefon.

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare melysa..

 

Ma bucur ca ai ales sa iti faci cont..

 

Poti sa iti deschizi topic separat aici la consiliere si orientare si sa iti descrii serviciile detaliat,

 

Sper sa fac si eu rost de bani si sa te vizitez.

 

Maine pleci din tara?

Link spre comentariu
  • Oras:Sector 3 decebal ..
  • Oras:Sector 3 decebal ..

Buna sunt Melisa nu vrea sa fiu răutăcioasă dar am văzut câteva comentarii deranjante:

Va rog nu dati cu parerea dacă nu ai fost la mine .. Și de ce sunt distrusă ca am prețurile asa mici pentru cunostinta celui care a lăsat comentariu eu ma ..... cu cati bani vreau asta nu inseamna ca sunt distrusă... Și faza cu pestele imi pare rau dar eu nu am nevoie de un acel bărbat care sa imi ia bani eu fac acest lucru pentru mine si sunt foarte mândră că nu dau bani la nimeni.. NU AM PESTE SI NICI NU IMI TREBUIE va pup

Link spre comentariu
  • Oras:Sector 3 decebal ..
  • Oras:Sector 3 decebal ..

Nu voi mai pleca am amânat putin voi rămâne până luni in bucuresti si voi lucra până atunci ... asa ca va astept ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...