Jump to content

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Recommended Posts

• Telefon: 0744225522
  • Oras:Acolo
Posted

Ceva noutati despre ea? Ultima oara cerea 300 pe 0.5h si OP.  Multicel comparativ cu concurenta.

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Posted

Fata activează e activa pe whats, restul detaliilor nu le stiu.  Poate ar fi bine sa apăra pe aici sa ne spuna ea cate ceva ca sigur sunt doritori.

• Oras:Dark Side
Posted
Acum 7 ore, kanone a spus:

Ceva noutati despre ea? Ultima oara cerea 300 pe 0.5h si OP.  Multicel comparativ cu concurenta.

300 cu 450, tot cu OP din pacate

Posted
La 25.08.2023 la 0:45, kanone a spus:

450 -h 

300 1/2 ora

Normal,  oral doar protejat, masaj finalizarea corporala.

In rest nu accepta nimic

Punct reper Liviu Rebreanu 14:00-22:00

Programare cu minim 3h inainte

Asta mi.a trimis mie, restul judecați voi, pt mn deja este cam mare prețul pt serviciul oferit

• Like 1
Posted

Activeaza, dar foarte rar. Mai multe sanse ai sa o prinzi in weekend. Tariful e acelasi. La servicii inca are FK dar in rest totul protejat, daca sunteti adeptii oralului protejat e chiar ok, are skill, insa tot scump mi se pare.

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Posted

Salutare ,

Eu m-am vazut cu ea anul trecut , ultima data ... de atunci doar ne-am mai conversat prin mesaje dar nu ne-am.sincronizat agendele pentru o intalnire .

Vad acum ca nu mai are nici pozele incitante la whatsapp .

In rest , ce sa zic , incearca si tu cu-n mesaj si vezi daca primesti raspuns !

Toate cele bune !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

Tasha din câte știu eu mai are un job și activează în funcție de programul care îl are la job

Pe lângă faptul ca de 3,4 ani nu mai face oralul decât protejat, ultima oară când am vorbit cu ea nici cunilingus nu mai accepta,în rest totul e ca și înainte la fel de implicat în servicii 

Posted
Acum 45 minute, sex4fun11 a spus:

Tasha din câte știu eu mai are un job și activează în funcție de programul care îl are la job

Pe lângă faptul ca de 3,4 ani nu mai face oralul decât protejat, ultima oară când am vorbit cu ea nici cunilingus nu mai accepta,în rest totul e ca și înainte la fel de implicat în servicii 

Fara limbi, sexul e pustiu :)