keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Tu crezi ca lumea este condusa de persoane care apar la tv? :laugh2e exact pe dos ... cei care conduc lumea nu apar NICIODATA la televizor. :wink2 4 2
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 14, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Martie 14, 2018 e exact pe dos ... cei care conduc lumea nu apar NICIODATA la televizor. :wink2 Pai astia nu apar vere in topurile Forbes nici la televizor deoarece ei detin bancile in toata lumea , CNN - NBC - SI OTHER SHIT ....INTREABA PE CINEVA CINE E ROTSCHILD ....HABAR NU ARE EL STIE DE BILL GATES , TIRIAC SI BECALI . 1
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Pai astia nu apar vere in topurile Forbes nici la televizor deoarece ei detin bancile in toata lumea , CNN - NBC - SI OTHER SHIT ....INTREABA PE CINEVA CINE E ROTSCHILD ....HABAR NU ARE EL STIE DE BILL GATES , TIRIAC SI BECALI .... si familia Rothschild e doar varful aisbergului ... ca deh .. ei sunt cu banul, restul stau bine ascunsi si nu fac excese ... Citeam undeva de unul din cei mai puternici oameni ai Romaniei, un batranel ... general de securitate in rezerva care traia intr-o garsoniera amarata si pe care nu dadeai nici 2 bani ... nu prea iesea afara si avea un halat ponosit. De el tremurau la propriu toti maharii din politica.... inclusiv Iliescu. 3 2
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 14, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Martie 14, 2018 ... si familia Rothschild e doar varful aisbergului ... ca deh .. ei sunt cu banul, restul stau bine ascunsi si nu fac excese ... Citeam undeva de unul din cei mai puternici oameni ai Romaniei, un batranel ... general de securitate in rezerva care traia intr-o garsoniera amarata si pe care nu dadeai nici 2 bani ... nu prea iesea afara si avea un halat ponosit. De el tremurau la propriu toti maharii din politica.... inclusiv Iliescu. Putin are 200 miliarde in cont si de 2x cat Bill Gates , Rotschild a ordonat doborarea turnurilor gemene in SUA , CA SA AIBA MOTIV SA PLECE AMERICANII DUPA PETROL IN IRAK ETC..INVENTAT UN PERSONAJ FICTIV PE BIN LADEN ETC , OMORAT SADAM , OMORAT GHADAFI ...CAT AI FI DE TARE TOT CAZI...CEL MAI BUN EXEMPLU DIN ISTORIE PABLO ESCOBAR OMORAT DE CIA.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Sa-l odihneasca Cel despre care nu credea ca exista? :) Un video interesant: https://www.youtube.com/watch?v=HtzHBO2HIYQEra un bun ateu 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 nu a fost chiar ateu ... in ultima perioada a vietii a incercat sa implice Divinitatea in teoria BiG Bang, spuanand ceva de genul ... ca a existat un factor decisiv si foarte improbabil care a dus la aparitia Universului in forma pe care o stim (sau credem ca o stim). Parerea mea :hihat 3 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 nu a fost chiar ateu ... in ultima perioada a vietii a incercat sa implice Divinitatea in teoria BiG Bang, spuanand ceva de genul ... ca a existat un factor decisiv si foarte improbabil care a dus la aparitia Universului in forma pe care o stim (sau credem ca o stim). Parerea mea :hihatExlus!Opinia mea ☺ 2
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 14, 2018 Sa-l odihneasca Cel despre care nu credea ca exista? :) Un video interesant: https://www.youtube.com/watch?v=HtzHBO2HIYQ nu a fost chiar ateu ... in ultima perioada a vietii a incercat sa implice Divinitatea in teoria BiG Bang, spuanand ceva de genul ... ca a existat un factor decisiv si foarte improbabil care a dus la aparitia Universului in forma pe care o stim (sau credem ca o stim). Parerea mea :hihatIn cateva teorii la invocat si pe Dumnezeu doar ca sa nu supere prostimea.Intr-un final a conceput o teorie care dovedeste ca Dumnezeu nu exista,cel putin nu unul care sa creeze universul
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 14, 2018 Incep sa ma enervez deja... Am raspuns la asta, vezi postarea de mai sus.Legat de serial, ori stai prost cu memoria, ori nu l-ai vazut, facusera tampitii si o jucarie cu el de care s-a facut misto la greu...Nu se facea fara acordul lui.CAND MAI SPUN CEVA, NU MA MAI CONTRAZICETI!Nu cred nici eu in viata de dupa moarte, altfel nu aveam la activ N ternative de suicid!Cu toate astea nu cred nici in dumnezei sau ingeri... scena AIA? :) eventual credeam ca vorbesti de momentele in care howard ii imita vocea sintentizata a lui hawking. daca AIA reprezinta mistocareala, ce sa mai zicem de episodul intreg dedicat profesorului proton?ma rog...vezi daca te uiti prea mult la glumele lu' bendeac? :)faptul ca nu accepti si alte opinii (si tii sa precizezi lucrul asta cu diacritice) denota ingustimea fruntii. 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 14, 2018 nu a fost chiar ateu ... in ultima perioada a vietii a incercat sa implice Divinitatea in teoria BiG Bang, spuanand ceva de genul ... ca a existat un factor decisiv si foarte improbabil care a dus la aparitia Universului in forma pe care o stim (sau credem ca o stim). Parerea mea :hihat a fost cat se poate de ateu, la fel ca si einstein (ca si lui i s-au pus in gura cuvinte) si ca toti ceilalti. faptul ca exista o posibilitate reala ca noi sa nu putem stii cu certitudine niciodata ce s-a intamplat la big bang nu inseamna ca divinitatea exista. absenta uneia nu implica in mod necesar existenta alteia. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 scena AIA? :) eventual credeam ca vorbesti de momentele in care howard ii imita vocea sintentizata a lui hawking. daca AIA reprezinta mistocareala, ce sa mai zicem de episodul intreg dedicat profesorului proton?ma rog...vezi daca te uiti prea mult la glumele lu' bendeac? :)faptul ca nu accepti si alte opinii (si tii sa precizezi lucrul asta cu diacritice) denota ingustimea fruntii. Profesorul Proton apare si anul asta, a tot fost...Faptul ca tu nu accepti cand aberezi si vorbesti de frunti inguste... denota lipsa increderii in sine cand nu reunosti ca o dai in bara, deci trebuie sa ofensezi cumva oponentul sa te simti mai bine...Tai-o cat mai sunt in toane bune ca te invat psihologie pana plangi! :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 14, 2018 Profesorul Proton apare si anul asta, a tot fost...Faptul ca tu nu accepti cand aberezi si vorbesti de frunti inguste... denota lipsa increderii in sine cand nu reunosti ca o dai in bara, deci trebuie sa ofensezi cumva oponentul sa te simti mai bine...Tai-o cat mai sunt in toane bune ca te invat psihologie pana plangi! :) nu te consider oponent (ce cretinatate e si asta?) si adevarul nu e o ofensa. o singura categorie de tovarasi nu suporta sa fie contrazisi.big bang theory s-a basit de cand au inceput sa-i combine cu gagici, nu ma mai uit la el de multi ani, deci nu stiu de cate ori a aparut minunatul profesor. iti recomand silicon valley, o comedie mult mai subtila.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 14, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 14, 2018 Iti dai seama, cat valoreaza cuvintele unei curve betivance si ratata din toate punctele de vedere..Incomparabil mai mult decât cuvintele unei curve nebețivance și “reușitĂ” din toate punctele de vedere, ca tine, așa. 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 nu te consider oponent (ce cretinatate e si asta?) si adevarul nu e o ofensa. o singura categorie de tovarasi nu suporta sa fie contrazisi.big bang theory s-a basit de cand au inceput sa-i combine cu gagici, nu ma mai uit la el de multi ani, deci nu stiu de cate ori a aparut minunatul profesor. iti recomand silicon valley, o comedie mult mai subtila. Nu te lasi? Ok. Vrei sa ne spui cum e sa cresti fara tata?Esti incapabil de relatie normala pentru ce ai pe creier...Nu ma mai provoca pe viitor, o spun cu litere normale de data asta.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 14, 2018 Nu te lasi? Ok. Vrei sa ne spui cum e sa cresti fara tata?Esti incapabil de relatie normala pentru ce ai pe creier...Nu ma mai provoca pe viitor, o spun cu litere normale de data asta. :) uite eu ma retrag din orice posibila conversatie cu tine trecandu-te la ignore.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 :) uite eu ma retrag din orice posibila conversatie cu tine trecandu-te la ignore. Daca ignorai din prima nu eram nevoita sa lovesc unde doare.Scuza-ma, nu-mi face placere.
zeul internetului Reputație: -541 Postat Martie 14, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Martie 14, 2018 Nu exista viata de dupa moarte,deci n-are ce sa cerceteze.Ai pus punctul pe "i". S-a dus să facă pe deşteptul cu îngerii :)Nu ţi-a adus Moş Gerilă jucăria dorită? :laugh2 :slap2 a fost cat se poate de ateu, la fel ca si einstein (ca si lui i s-au pus in gura cuvinte) si ca toti ceilalti. faptul ca exista o posibilitate reala ca noi sa nu putem stii cu certitudine niciodata ce s-a intamplat la big bang nu inseamna ca divinitatea exista. absenta uneia nu implica in mod necesar existenta alteia.https://sylvercheetah53.blogspot.ro/2018/03/cum-aparut-universul.html 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Pentru cei, cele, care l-au iubit: 3
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 14, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 14, 2018 Ai pus punctul pe "i". Nu ţi-a adus Moş Gerilă jucăria dorită? :laugh2 :slap2 https://sylvercheetah53.blogspot.ro/2018/03/cum-aparut-universul.htmlNu.Nu mi-a adus-o el. :)
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 dar intrebarea este: se masturba? inteleg ca era paralizat, dar cand era singur nu incerca si el o erectie? 1 1
picon Reputație: 1045 Postat Martie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 14, 2018 dar intrebarea este: se masturba? inteleg ca era paralizat, dar cand era singur nu incerca si el o erectie?E cel puțin deplasată postarea! 1 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 15, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 15, 2018 dar intrebarea este: se masturba? inteleg ca era paralizat, dar cand era singur nu incerca si el o erectie?Nu are ce sa incerce, pentru ca probabil nu simtea nimic daca era paralizat si era afectata grav si circulatia periferica. Deci, nici de-o laba nu se bucura. Se bucura de spectacolul estetic, probabil cu aceeasi bucurie pur intelectuala pe care ne-o confera Gioconda sau Cariatidele. http://www.redegeek.com.br/wp-content/uploads/2014/09/5-stephen-hawking-stripers.jpg Sau, pentru cei care se cred "isteti" din anonimitatea noastra indobitocitoare: http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/3ba/192928536_709790.gif They don't call him the "Master of the Universe" for nothing.
iulicelac Reputație: 137 Postat Martie 15, 2018 Oras:Prin Bucuresti Oras:Prin Bucuresti Postat Martie 15, 2018 Nu cred ca e nimic altceva de zis.Omenirea a avut un mare noroc ca ALS-ul lui a progresat suficient de lent incat sa ii ofere sansa de a-si aduce paortul la stiinta.Totusi, Stephen Hawking are 3 copii, facuti "pe bune". 1
zeul internetului Reputație: -541 Postat Martie 26, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Martie 26, 2018 dar intrebarea este: se masturba? inteleg ca era paralizat, dar cand era singur nu incerca si el o erectie?Dar tu te masturbezi? Cît de des ai erecţii? Şi, mai ales, ce faci cu ele?Cunoşti conceptul de "selfsuck"?
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 26, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 26, 2018 Ce-i cu el? 16 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum