Sari la conținut

Constanta Vrei sa fii disciplinat?


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

"Raddu29" , ești un mare tembel. De ce zic asta ? Cum căcat poți spune că "Eu cred că poti sa-ti dai seama dupa 2 minute si 5 cuvinte cam ce e de capul persoanei respective". Prietene, nu-ți ajunge o viață să-ți dai seama ce-i "bate" capul unei persoane, să numai zic 2 minute...Vă treziti unii dintre voi să spune-ți niște afirmații de oameni limitați. Acum să nu o iei personal, n-am nimic cu tine, doar că spui niște bălării si s-ar putea ca alte persoane să le creadă. Și te rog eu, dacă vrei să-mi dai un răspuns, nu-mi da prostul argument "De ce te bagi tu?" sau alte cct-uri. O să te las cu vorba asta si sper să întelegi ceva din ea "Nu judeca o carte după copertă"

nu mai zic nimic. Sau "numai" zic nimic mai bine zis :))

Link spre comentariu

"corsa c" , dacă vorbea cum trebuie și nu mă jignea (vezi mai sus), nu-i mai spunea nimeni nimic. Pe lângă asta se mai crede și mare "Doamnă" (îti poți da seama din modul de vorbire)+ că a avut și o atitudine foarte arogantă față de mine(ceea ce nu mi-a plăcut) .... Și crede-mă că nu prea merge să faci cam tot ce vrei deoarece prin actiunile ei "normale"(cel putin ea crede ca e normal), influențează alte generații...Și nu numai ea, în general toate care practică acest "sport" ca să zic așa , au o influență negativă asupra generațiilor foarte mici.

Link spre comentariu

"raddu29", aceea este o foarte mică greșeală gramaticală față de cum greșește ea, dacă e să o luăm așa...Și cum a greșit foarte mult, mă face să cred că nu prea a trecut pe la școală( ceea ce este foarte probabil). Și în legătură cu tine, dacă ai ceva să-mi spui, îmi poți spune față-n față.(bineînteles dacă ești băiat și nu o pizdă care este tupeistă doar în taste)

Link spre comentariu

Așa că să-mi luați carasu-n gură...Este valabil atât pentru voi doi cât și pentru târfa aia bătrână care se crede "Doamnă". Dacă ați ajuns să apărați verbal o curvă care este considerată gunoiul societății, îmi pare rău de voi. Măcar de arăta bine, dar și mamaia din groapă, stârnește mai mult interes decât cârpa aia bătrână...

Link spre comentariu

Așa că să-mi luați carasu-n gură...Este valabil atât pentru voi doi cât și pentru târfa aia bătrână care se crede "Doamnă". Dacă ați ajuns să apărați verbal o curvă care este considerată gunoiul societății, îmi pare rău de voi. Măcar de arăta bine, dar și mamaia din groapă, stârnește mai mult interes decât cârpa aia bătrână...

 

 

Voiai sa zici ... "carasel" =)))  Bubita aia cu care te lauzi nu o poti numi nici caras nici pula =)) Cat despre faptul cum ma cred eu ...nu ai de unde sa stii, nu ma cunosti :) si "nu ti-ai dori vreodata sa ajungi sa ma cunosti" =))

 

 

Totusi, constat ca ai foarte multa empatie fata de ceilalti purtatori de adevarata pula =)) oare de ce?! :thinking

Link spre comentariu

Draga mea Anonna, "cărășelul" ăsta al meu este mai curat decât ai fost tu vreodată, sper că realizezi chestia asta...Cât despre mărime, nu cred că ai avut onoarea să-l fi văzut ca să-ți dai cu părerea. În orice caz, bag mâna în foc că e puțin mai măricel decât al cârpelor care trec pe la tine și se numesc "bărbați". Sincer, chiar îți mulțlumesc, iarăși ai reușit să mă faci să râd. Și acum revin la vechea poveste, după ce că esti un focar de infecții și o târfă de ultimă speță, tot ai tupeul să comentezi...Ti-am mai zis, în locul tau îmi vedeam de clienți. Dar na, trebuie să-ți aperi și tu orgoliul ăla de cârpă slobozită. Să numai zic că ești foarte limitată în gândire și arunci "jigniri" de copii mici. Cică " Bubița aia cu care te lauzi, nu o poți numi nici caras nici pula" Serios ? De atât ești în stare ? Altceva mai bun n-ai găsit decât bălăria asta de vorbă ? După care iarași ai reușit să mă uimești prin prostia ta nemărginită, spunându-mi că "Totuși constat că ai foarte multă empatie față de ceilalți purtători de adevărată pulă"... Mă tu te auzi ce spui acolo ? Sper că realizezi că în cocioaba aia ta, majoritatea persoanelor care vin acolo, sunt toți distrușii orașului...La fel ca și tine de altfel. Sincer, deja faci abuz de prostie...

Link spre comentariu

stapana pune o poza cu pedichiura ptr un footfetish si shoefetish!ms!

e important cum arata!

 

pedichiura mea este impecabila asa cum este.

 

Unghii taiate regulamentar, fara pic de miros (picioarele).

Daca vrei unghii lacuite, nu ai sanse, am lucruri mult mai bune de facut decat sa-mi pierd timpul la pedichiura, deocamdata (spun asta pentru carcotasi)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...