Sari la conținut

Carmen - contact si pe Whatsapp - 0759076313


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

exact ce iti ziceam clona idioata :)) membrii forumului stiu dupa ce recenzii sa se orienteze :) ca sunt vechi si cunosc forumul mai bine ca tine si ca mine la un loc :))) nu dau mare importanta pe ce cacat mananci tu aici si altii :)) singurii membri pe care ii poti pacalii tu cu aceste clone jegoasa pe care ti le faci :) sunt membrii care se inregistreaza noi si care dabea acum au auzit de forum :) dar si aia in timp se desteapta dupa o saptamana, doua si uite asa o sugi in chec da-te-n gatu ma-tii!: ))) nu-ti mai haleste nimeni vrajeala de pe clone :)) tu crezi ca unu din 2012-2017 nu stie cum merge treaba pe forum ? :) ca daca mananci tu cacat si ma injuri pe mine sau pe altu ? o sa se ia cititorul dupa tine ? :)) ti-ai pierdut 1-2 din viata :) sa ma injuri pe mine si pe inca 2,3 ::))) dar degeaba ca nu ai rezolvat nimic! :)

Stai lin că mâncarea lui preferata este căcatul așa că îl mănâncă non stop..,nu îmi bag capul cu toți labagii,așa că îți urez homalaule ,,futgura,, pofta mare la mâncat rahat..
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Doar ce am vizitat-o pe donsoara Carmen.. În ciuda la ce sa scris mai sus despre ea cu mine a fost super ok.. Iam cerut sa ma aștepte îmbrăcată într-o ținută cât mai sexi asa a făcut,nu a comentat absolut în timpul petrecut în pat împreună ba chiar pe toată durata întâlniri nu știa ce sa mai facă ca eu sa ma simt cât mai bine... Acum notele!!

Oral NP:9,5 (deep, umed, și mai mai ca ma termina cu oralul dar tata bandit)

Normal: 9 (schimbat câteva poziții la cererea mea, terminand pe sânii)

Anal: Nu știu ca nu am intrebat

Gfe:9

Cadou:300 de trandafiri

De revenit: Da și o recomand

Te pwp Carmen și sper ca ne revedem cât mai curand

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carmen98
Reputație: 0

Ma numesc Carmen am 22 de ani . 

Serviciile sunt: sex oral normal diferite poziții, sex între sâni 69 masaj oralu este neprotejat in funcție de igiena, finalizarea poate fi pe sâni, sărutări corporale. 

FAC ȘI DOMINARE 

Dețin și echipament pt dominare. 

Va pup și va astept💋

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dragi pulărăi doar ce am venit de la Carmen , și ce pot spune este că tipa m-a surprins . Are locația undeva in Faleza Nord . Am avut ceva probleme in a ajunge la locație dat fiind faptul că nu prea trec prin acesta zona și nu sunt familiar cu aceste părți ale orașului. Am sunat la domnișoara , am făcut programare in 30 min . Odată ajuns in locație într-un bloc turn undeva la etajul 6 , am fost primit de o fata drăguță , îmbrăcată într-un costum sexy de asistent medical . Sânii sunt foarte mari , puțin cam lasati dar ok ca și aspect . M-am invitat frumos înăuntru la o țigare , eu venind direct de la munca , aveam nevoie neapărat la un dus . Intrat la dus , prosop curat gel de dus , papuci și tot ce trebuie. Mi-a plăcut că și ea s-ar dus să se spele . Este un lucru de apreciat și un semn de respect pentru clienți. După aia am fost servit cu un suc , am socializat puțin și ne-am pus pe treabă . De când stateam pe marginea patului , domnișoara a început să mă sărute pe gat , piept și umeri , gadilandu-ma in același timp cu unghiuțele. O senzație foarte mișto cel puțin din punctul meu de vedere. După aia, m-a împins pe pat, și a început să mă sărute pe corp până jos la junior. A început cu un oral  Deep, foarte mișto executat, cu foarte multe artificii . Oricum a fost un oral foarte porno ...cu priviri și toate cele. I-am cerut să trecem la treabă , deoarece eram tentat să-mi dau drumul și din câte mi-a spus , nu face cim . Am chemat-o deasupra unde se mișcă mișto de tot cu opturi demențiale, gemete foarte naturale , se implica foarte mult . Ce sa zic ...se vede că fata are foarte multa experiență . După aia am pus-o mama iedului și am avut parte de o priveliște foarte mișto . Un fundulet de nota 10 . Exact ca  la starletele din filmele pentru adulți . Influențat de acesta priveliște , am inceput sa dau in ea foarte tare, fiind și strâmtă , m-a excitat așa de tare că fiind si statut de ceva vreme, mi-am dat drumul repede . 

Și acum la note : oral 9,5 ( cu artificii mișto umed și soft ) normal : 10 + ( fata stie cu ce se mănâncă ) , gfe : 10 ( atitudine pro client , zâmbăreață , vorbăreață , o fire plăcută per total) locație : 8,5 , anal : (nu stiu daca face )

Am luat doar o finalizare pentru inceput să văd de ce este în stare și m-a convins !! Clar o experiență ce merita repetată !! Spor la ciocane !! 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 41 minute, tapiterul12 a spus:

Consider ca e prea mare pretul fata de serviciile prestate. Mai ales acum, in perioada iernii....

Nu ai bani..nu iti e foame ;)

  • Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
La 22.12.2020 la 15:18, carmen98 a spus:

Ma numesc Carmen am 22 de ani . 

Serviciile sunt: sex oral normal diferite poziții, sex între sâni 69 masaj oralu este neprotejat in funcție de igiena, finalizarea poate fi pe sâni, sărutări corporale. 

FAC ȘI DOMINARE 

Dețin și echipament pt dominare. 

Va pup și va astept💋

Buna. Maine, de Craciun, esti disponibila? 

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Acum 15 minute, mossu a spus:

Ce este asa de amuzant? Eu sunt musulman si pentru mine este o zi ca oricare alta.. Nu e sarbatoare😁😁

Scuzele mele atunci varu nu stiam,cer scuze din nou. Sanatate tie si spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...