Sari la conținut

Renata 28 ani slim miniona stadionul giulesti


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare baieti,

 

Am vizitat-o si eu pe Renata. Mi-a lasat o impresie buna. E o fata cu bun simt si cam timida la inceput. Inca de la inceput mi-a specificat ofera (ca sa nu existe discutii), dar eu oricum stiam pentru ca am citit impresiile de aici. Nu dau detalii despre ce si cum am facut (in general chestiile care se fac prin pat). Dau note:

 

 Locatie: 8 (str. Zboina Neagra, cartier Giulesti) - o garsoniera

 Igiena: 10 (pasarica curata fara labii proeminente cu o liniuta de par deasupra)

 Oral: 8 (nu pot da 9-10 pentru ca e protejat si nu am facut si finalizare)

 Normal 9 (pentru ca las si loc de 10, pe viitor)

 

 Observatie: Cred ca pe viitor va fi mult mai implicata in actiune, adica mai cu initiativa. In rest, numai bine si spor!

  • Like 4
Link spre comentariu

Eu am peste 15 vizite la ea de când este și mereu am plecat cu un gust plăcut. Deși nu am mai putut-o vizita de multa vreme i-am mai făcut o noua vizita de curând.

 

Locația nu este cine știe ce are mereu grija de ea, e aerisita, prosoape curate.

 

Acțiunea începe destul de tandru, îmbrățișări, sărutări pătimașe chiar.

 

Oralul ți-l poate face deep complet in pozițiile agreate de ea. Îți arunca priviri în ochi și îl face cu pasiune, mare păcat de acel prezervativ.

 

La normal cel mai incitant mi se pare umeri craci, caprita și misionarul. În toate pozițiile am avut de gemete foarte stridente și mișto. Puține se pricep sa fie asa vocale și plăcute ca ea.

 

Cel mai mult va recomand pachetul de 1 ora luat de doua ori mai ales dacă știți ca aveți o a doua finalizare mai greoaie.

 

Ca aspect mie îmi place destul de mult privire oachesă, fund cărnos, păsărica sexy și sânii potriviți.

 

Eu o recomand ca și calitate dar și ca preț.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

Observatie: Cred ca pe viitor va fi mult mai implicata in actiune, adica mai cu initiativa. In rest, numai bine si spor!

Salutare "colegu" !

Sa stii ca este un pic reținută dar doar prima data pt ca la restul vizitelor sa simți ca vb cu fosta colega de banca din facultate... eu asa ma simt.

 

# Confirm tot ce a scris @evantai, o fata ca ea rar găsești. Are un chip super dragut, frumoase sunt toate femeile doar ca ea are ceva mai aparte :

- ochii foarte pătrunzători

- pistrui 😘 pe nasuc si obraji care mie imi plac la nebunie

- sărutul este foarte bun si cu implicare din partea ei

- curățenia corpului impecabila

- si desigur fara graba... nu o sa auzi de la ea " mai ai mult * ne grabim si noi azi 😂

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ce place unui barbat la o femeie este intotdeauna o chestiune de gusturi... chiar vorbeam cu un prieten... eu ii spuneam ca ii plac toate albinoasele (aka blondele) el imi spunea ca imi plac toate tigancile (aka brunetele)...

 

Da, cand am ales sa merg la Renata a contat faptul ca este bruneta, par lung, slim fit dar nu piele si os, exact cum trebuie. Si nu, nu e de etnie... daca ar fi, nu as avea o problema cu asta, am fost de nenumarate ori la Iulia ebony pe vremuri... mama mama ce futaiuri facea fata aia... in fine...

 

Dar... sa revenim... daca vrei sa mergi sa dai o muie scurta, sa platesi nu stiu cat ca sa ai ON ca esti tu mai smecher desi in anunt scrie clar ca nu, sa ii faci face fuck, CIM COF tras de par... nu e ceea ce cauti... si vei pleca dezamagit. S-ar putea sa te injure... poate fi naravasa :)

 

Daca vrei sa te simti ca si cum ai fi cu o iubita, amanta, prietena de o viata, s-ar putea sa iti dea lumea peste cap si sa te gandesti ca de ce fostele sau actuala din viata ta nu au acelasi GFE?!? Noroc ca la 40 de ani nu imi mai arde de indragosteala ca altfel, o luam doar pentru mine :)

Si mai imi place la ea ca e focoasa... fata asta emana pasiune, atat in pat cat si in discutiile dintre reprize... sa o vezi cum gesticuleaza cand vorbeste despre un subiect care o prinde, cum i se schimba expresia fetei, cum i se arcuiesc sprancenele si cum i se misca pistruii de pe fata... un deliciu

 

Despre aspectul fizic... cum ziceam... mai degraba slim fit decat skinny... o fata de inger (a la Nelly Furtado cum zicea un confrate) cu ochi mari luminosi si patrunzatori si un corp exact cum trebuie... sani medii si fermi... fund micut si bombat tocmai bun de tinut in palme... nu imi plac fat buttom girlz... da, la prima vizita, citind recenziile, am cautat respectivele cicatrici si m-am holbat la ele ca un dobitoc... dar, holbarea mi-a trecut in maxim 1 minut si m-am lasat dus de val. Fata asta e ceva... nu stiu, are pe vino-ncoace... are lipici... te face sa uiti de tot.

Pentru mine, aspect: 9

 

Actiune:

frate, mie imi place pizda mai mult decat orice... prin urmare, nu ma omor dupa oral sau anal... si Renata e una dintre putinele femei la vederea careia, atunci cand se baga in pat langa mine sunt cu pula deja sculata... insa... ce face ea cu gurita aia... cum te priveste in ochi... cum o face sa dispara toata in gurita mai ceva ca david copperfield...asa ceva nu am mai intalnit...

Prin urmare oral:9+ (10 era daca era ON, desi cred ca ar fi fost mindfuck total pentru mine)

Normal... ei...dragii mosului, aici ma urmaresc ochii aceia mari si patrunzatori ai Renatei si sunetele/gemetele senzuale ale ei... am incercat de-a lungul intalnirilor misionar, LOT, doggy... dar misionar si LOT sunt preferatele mele... pentru ca pot sa o privesc in ochi, sa o sarut sa o simt, sa o musc usor de ureche... in final nu stiu cine fute pe cine... dar stiu ca, cu Renata ma contopesc intr-o chestie din care nu as vrea sa ma mai trezesc... si miscarile ei din LOT sunt bestiale si addictive :)... pentru mine.

Prin urmare: normal 10++

 

Concluzie:

Aspect: 9

Oral: 9+

Normal: 10++

Locatie: 8 (are strictul necesar, nimic nasol, nimic care sa exceleze)

Halatul: pentru mine cat cere este mult under payed... fata de ce imi ofera... asa ca... decid in consecinta... stiu, sariti pe mine ca stric piata dar daca as putea as tine-o doar pentru mine :)

 

In incheiere... nu va luati dupa mine... sunt un biet curvar care imi pierd capul dupa femei... m-am futut si cu siliconate botoxate de la rubrica de lux, si cu starlete care nu sunt aici pe forum si cu escorte boostate de X sau Y la top... dar cu niciuna nu m-am simtit cum ma simt cu fata asta... este parerea mea... si abia astept sa o revad maine...

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 8 (Giulesti, Zboina Neagra)
Aspect: 8 (domnisoara frumusica undeva la 1.60~1.65cm, ochi caprui, par negru lung, sani medii, slim, fund rotund)
Oral: 8 (protejat, bun, lins, umed, mai multe viteze, batai peste gurita, incearca deep)
Normal: 9 (protejat,se implica, accepta pozitii)
Anal: nu am intrebat
Gfe: 8.5 (saruturi pe corp, FK, DFK)
Atitudine: 10+ (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 150 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am stabilit intalnirea saptamana asta prin sms/telefon urmand sa confirm inainte cu o ora de ora stabilita. Locatia este usor de gasit, odata comunicata telefonic cand sunteti in preajma locatiei.

In locatie m-a intampinat o domnisoara frumusica undeva la 1.60~1.65cm, ochi caprui, par negru lung, sani medii, slim, fund rotund, cicatrici la mana dreapta din cauza unui accident nefericit, dar nimic deranjant. Era imbracata super sexy intr-o rochita alba si pe tocuri, parfumata discret.
Se dezbraca singurica, are glezne fine, picioare frumoase.

Am stat de vorba pentru a ne cunoaste, fata este educata, amabila, deschisa la discutii, zambeste frumos, sa fiti domni cu ea.
Am fost pe rand pentru igienizare (primit prosop).
Oralul a fost protejat, bun, lins, umed, mai multe viteze, batai peste gurita, incearca deep, il face mai bine in 69. Normalul e protejat, se implica, accepta pozitii, se misca foarte bine in LOT si 'gemini', geme, muscaturi usoare pe lobul urechii. Cand este mai aprinsa in joc saruta frumos (fk, dfk) ii place ce face. Finalizarea in balonas dupa o intensa actiune pasionala; este micuta jos.
 
 
Notite)
1)Lasat banutii inainte de actiune
2)Pe durata actiunii ruleaza muzica la TV
3)Stie sa se faca placuta si incearca sa te satisfaca
4)Explica de la inceput cateva reguli de baza si ca totul va fi protejat
5)Este foarte respectuoasa si politicoasa
6)A incercat sa imi returneze o parte din banuti pentru ca statusem o ora si am avut o singura finalizare, dar am refuzat-o :)

M-am simtit bine cu Diana Renata

  • Like 29
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...