pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 21, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 21, 2018 Stii cum e cand bei cafea si langa tine e o pizda rupta manga de bautura si/sau droguri...? :slap2 Nu. M-am ferit de pizde bețive și/sau drogate. Mi-e destul ca vad aberațiile ăsteia pe aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 ... si te intrebi cum sa o stergi fara sa te vada cineva si sa pari nepoliticos... Hai ca mi-am amintit de studentie cand a doua zi dimineata vedeam mai clar cu cine ma cuplasem pe timp de noapte... mi-ai amintit de niste intamplari din delegatii :)))) ceva gen,in loc de sireturi la "adidasi",sarma :))))
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 21, 2018 Pune si tu o muzică. Lasa-l ca revine el. https://i.imgur.com/6AR72Cz.gif :) 15 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 https://i.imgur.com/ZXWHEsr.gif:)
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 21, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 21, 2018 Bă, de ce pula mea nu distrugeți voi un topic de fazan, un colorare rapidă, pula mea... sunt o grămadă.. 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 SIFILITISME PIPILICONICEȘi? Care e treaba, **spam editat**ule? 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 ... si te intrebi cum sa o stergi fara sa te vada cineva si sa pari nepoliticos... Hai ca mi-am amintit de studentie cand a doua zi dimineata vedeam mai clar cu cine ma cuplasem pe timp de noapte... Și îți venea să-ți tai pula, este? 😄😄😄 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 S-a defectat de tot Vis! aidepulamea! 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 21, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 21, 2018 Discurs specific neterminaților, care au școală puțină, pe care nu i-a dus capul să învețe mai mult( ori golănia), trăind la marginea societății, ajunși sclavi și care își varsă frustrările pe unde apucă. Lumpeni care s-au bucurat de tineri la niște bani câștigați din șpagă servind pizza/paste/ceafă/băuturi clienților, bani care le-a dat o mai mare sau mică independență financiară cu care s-au mulțumit, bani pe care, în bună parte, i-ai cheltuit pe droguri. Probabil că, la tejgheaua de la bar, mai și vinzi un pic! Anii trec, ai depășit 30 de ani și tot pielea pe pulă ești, tot izmană pe călător, tot un ratat. Nu o băga pe aia cu libertatea, non-conformismul etc., că nu avem ciungă-n păr! De remarcat ura pentru cei mai în vârstă ca tine, inclusiv Mîșkin, care se pare că nu e mult mai bătrân ca tine. Toți sunt niște nenorociți, mai puțin generația ta, este? Spuneai de ură, dar postarea asta ce e? După un am sau doi de absență, vii brusc și îți verși aici frustrările și complexele. Ai atacat oameni care și uitaseră de insignifianta ta persoană, bufnind cu evidentă ură. Ești penibil băiete! Mai trage o linie și culcă-te! Nu urasc pe nimeni,am invatat fiindca a trebuit, sa va accept asa cum sunteti,pe Voi,astia care nu aveti ciunga-n par,stiind ca nu e vina voastra,ca nu ati ales voi sa va nasteti intr-un mediu guvernat de lacomie,viclenie,competitie,ura si orgolii,ci pur si simplu s-a intamplat,stiu ca sufletul e pur si asa o sa si muriti cand o fi,doar ca mintea-i zbuciumata,ca a copiat ce a vazut in jur.Insa nu o sa va respect niciodata,pentru ca mai stiu ca va deosebiti de animale prin asa zisa constiinta,ca puteti sa va ganditi de 2 ori inainte sa faceti un lucru care ar putea cauza o stare de rau cuiva,fie psihica ori fizica,ca puteti sa nu faceti cuiva Nimic din ce voua nu va place sa vi se faca,indiferent ca-i critica,judecata,actiuni fizice,dar o faceti,voit si in plina ignoranta,si in felul asta ai putea spune ca sunteti mai rai decat animalele,cand accea constiinta ar putea sa-i dea un ghiont destul de direct instinctului,dar nu o face. Esti portretul perfect al unui deputat,senator,lacrima lu',singura ta nemultumire fata de ei fiind aia ca nu esti in functia vreunuia dintre ei,ca panzata ta de paianjăn :) a fost mai scurta decat panza lor ! :) 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 21, 2018 Bă, de ce pula mea nu distrugeți voi un topic de fazan, un colorare rapidă, pula mea... sunt o grămadă..Nu mai pune intrebari si fiiii capabil sa răspunzi tu măcar la una. 20 18
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 21, 2018 https://i.imgur.com/ZXWHEsr.gif:)Ai văzut acum unde este? Pai ce, toti prostii erau in stare... 21 18
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2018 https://i.stack.imgur.com/jiFfM.jpg
primus Reputație: 59 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Nu urasc pe nimeni,am invatat fiindca a trebuit, sa va accept asa cum sunteti,pe Voi,astia care nu aveti ciunga-n par,stiind ca nu e vina voastra,ca nu ati ales voi sa va nasteti intr-un mediu guvernat de lacomie,viclenie,competitie,ura si orgolii,ci pur si simplu s-a intamplat,stiu ca sufletul e pur si asa o sa si muriti cand o fi,doar ca mintea-i zbuciumata,ca a copiat ce a vazut in jur.Insa nu o sa va respect niciodata,pentru ca mai stiu ca va deosebiti de animale prin asa zisa constiinta,ca puteti sa va ganditi de 2 ori inainte sa faceti un lucru care ar putea cauza o stare de rau cuiva,fie psihica ori fizica,ca puteti sa nu faceti cuiva Nimic din ce voua nu va place sa vi se faca,indiferent ca-i critica,judecata,actiuni fizice,dar o faceti,voit si in plina ignoranta,si in felul asta ai putea spune ca sunteti mai rai decat animalele,cand accea constiinta ar putea sa-i dea un ghiont destul de direct instinctului,dar nu o face. Esti portretul perfect al unui deputat,senator,lacrima lu',singura ta nemultumire fata de ei fiind aia ca nu esti in functia vreunuia dintre ei,ca panzata ta de paianjăn :) a fost mai scurta decat panza lor ! :)Nu urasc pe nimeni,am invatat fiindca a trebuit, sa va accept asa cum sunteti,pe Voi,astia care nu aveti ciunga-n par,stiind ca nu e vina voastra,ca nu ati ales voi sa va nasteti intr-un mediu guvernat de lacomie,viclenie,competitie,ura si orgolii,ci pur si simplu s-a intamplat,stiu ca sufletul e pur si asa o sa si muriti cand o fi,doar ca mintea-i zbuciumata,ca a copiat ce a vazut in jur.Insa nu o sa va respect niciodata,pentru ca mai stiu ca va deosebiti de animale prin asa zisa constiinta,ca puteti sa va ganditi de 2 ori inainte sa faceti un lucru care ar putea cauza o stare de rau cuiva,fie psihica ori fizica,ca puteti sa nu faceti cuiva Nimic din ce voua nu va place sa vi se faca,indiferent ca-i critica,judecata,actiuni fizice,dar o faceti,voit si in plina ignoranta,si in felul asta ai putea spune ca sunteti mai rai decat animalele,cand accea constiinta ar putea sa-i dea un ghiont destul de direct instinctului,dar nu o face. Esti portretul perfect al unui deputat,senator,lacrima lu',singura ta nemultumire fata de ei fiind aia ca nu esti in functia vreunuia dintre ei,ca panzata ta de paianjăn :) a fost mai scurta decat panza lor ! :)aici se joaca din creierul reptilianconstiinta a ajuns atavism la multi si multeprea multe neurotoxine in neocortex
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 21, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 21, 2018 Nu mai pune intrebari si fiiii capabil sa răspunzi tu măcar la una. Proasta pulii,pui mulți de "i" să nu ne dăm seama că ești analfabetă și nu ști să scrii?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 21, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 21, 2018 Proasta pulii,pui mulți de "i" să nu ne dăm seama că ești analfabetă și nu ști să scrii?Omule esti prea dur cu ea! Pe cuvant! Stii ca e cu probleme psihice destul de nasoale si tu ii faci morala ca face greseli gramaticale? Mai bine punem mana de la mana si ii facem rost de o internare poate mai are vreo sansa. 1 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 21, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 21, 2018 Omule esti prea dur cu ea! Pe cuvant! Stii ca e cu probleme psihice destul de nasoale si tu ii faci morala ca face greseli gramaticale? Mai bine punem mana de la mana si ii facem rost de o internare poate mai are vreo sansa. Mai are pula șanse. Și de problemele ei psihice mi se rupe. 1
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 https://youtu.be/vL2bwuEXX7Y De același Doru Sănculescu (Prezi)...P.S. Tot respectul pentru tatăl tău! https://youtu.be/5NfUNZpReNM 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 Nu urasc pe nimeni,am invatat fiindca a trebuit, sa va accept asa cum sunteti,pe Voi,astia care nu aveti ciunga-n par,stiind ca nu e vina voastra,ca nu ati ales voi sa va nasteti intr-un mediu guvernat de lacomie,viclenie,competitie,ura si orgolii,ci pur si simplu s-a intamplat,stiu ca sufletul e pur si asa o sa si muriti cand o fi,doar ca mintea-i zbuciumata,ca a copiat ce a vazut in jur.Insa nu o sa va respect niciodata,pentru ca mai stiu ca va deosebiti de animale prin asa zisa constiinta,ca puteti sa va ganditi de 2 ori inainte sa faceti un lucru care ar putea cauza o stare de rau cuiva,fie psihica ori fizica,ca puteti sa nu faceti cuiva Nimic din ce voua nu va place sa vi se faca,indiferent ca-i critica,judecata,actiuni fizice,dar o faceti,voit si in plina ignoranta,si in felul asta ai putea spune ca sunteti mai rai decat animalele,cand accea constiinta ar putea sa-i dea un ghiont destul de direct instinctului,dar nu o face. Esti portretul perfect al unuideputat,senator,lacrima lu',singura ta nemultumire fata de ei fiind aia ca nu esti in functia vreunuia dintre ei,ca panzata ta de paianjăn :) a fost mai scurta decat panza lor ! :)1. După un an-doi de absență, în care (cel puțin eu, nici vorbă să te pomenesc printr-o postare, ceva) uitasem că exiști, vii cu o postare agresivă, acuzatoare, ranchiunoasă, cu menționări deloc civilizate la vârsta mea și a lui Mîșkin (spre deosebire de pura, nobila și verticala generație din care faci parte), care nu are loc de noi. Asta ce e, băiete? Găsește un alt termen pentru ură!2. Ai cumva impresia că avem (cel puțin eu), nevoie de respectul tău? Ai cumva impresia că sunt într-un deficit de respect în viața reală, pentru a-l căuta aici? Nu cumva tu, cauți audiență (implicit respect), cu poliloghiile astea leșinate, flower-power, tipice unui semidoct în cătare de aplauze, fie ele și virtuale?3. Sincer, nu înțeleg chestia cu senatorul, poate ar trebui să fumez sau să trag pe nară ceva! Sunt prea bătrân, ca să încep acum. 5. Ești bine? O seară liniștită, îți doresc! 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 aici se joaca din creierul reptilianconstiinta a ajuns atavism la multi si multeprea multe neurotoxine in neocortexA? 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 21, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 21, 2018 Știe cuvinte nenea. Prost folosite, da’ ce mai contează? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2018 1. După un an-doi de absență, în care (cel puțin eu, nici vorbă să te pomenesc printr-o postare, ceva) uitasem că exiști, vii cu o postare agresivă, acuzatoare, ranchiunoasă, cu menționări deloc civilizate la vârsta mea și a lui Mîșkin (spre deosebire de pura, nobila și verticala generație din care faci parte), care nu are loc de noi. Asta ce e, băiete? Găsește un alt termen pentru ură!2. Ai cumva impresia că avem (cel puțin eu), nevoie de respectul tău? Ai cumva impresia că sunt într-un deficit de respect în viața reală, pentru a-l căuta aici? Nu cumva tu, cauți audiență (implicit respect), cu poliloghiile astea leșinate, flower-power, tipice unui semidoct în cătare de aplauze, fie ele și virtuale?3. Sincer, nu înțeleg chestia cu senatorul, poate ar trebui să fumez sau să trag pe nară ceva! Sunt prea bătrân, ca să încep acum. 5. Ești bine? O seară liniștită, îți doresc! A incercat sa-ti spuna... delicat sa zic, ca ai fost rau cu el si nu numai.Nu sunt toti ca tine, puteai sa-i raspunzi altfel... Stii ce zic. :laugh2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 A incercat sa-ti spuna... delicat sa zic, ca ai fost rau cu el si nu numai.Nu sunt toti ca tine, puteai sa-i raspunzi altfel... Stii ce zic. :laugh2Știu ce zici. :laugh2 1 2
rinan Reputație: 11 Postat Martie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 21, 2018 1. După un an-doi de absență, în care (cel puțin eu, nici vorbă să te pomenesc printr-o postare, ceva) uitasem că exiști, vii cu o postare agresivă, acuzatoare, ranchiunoasă, cu menționări deloc civilizate la vârsta mea și a lui Mîșkin (spre deosebire de pura, nobila și verticala generație din care faci parte), care nu are loc de noi. Asta ce e, băiete? Găsește un alt termen pentru ură!2. Ai cumva impresia că avem (cel puțin eu), nevoie de respectul tău? Ai cumva impresia că sunt într-un deficit de respect în viața reală, pentru a-l căuta aici? Nu cumva tu, cauți audiență (implicit respect), cu poliloghiile astea leșinate, flower-power, tipice unui semidoct în cătare de aplauze, fie ele și virtuale?3. Sincer, nu înțeleg chestia cu senatorul, poate ar trebui să fumez sau să trag pe nară ceva! Sunt prea bătrân, ca să încep acum. 5. Ești bine? O seară liniștită, îți doresc! Nu e zi lăsată de la Dumnezeu în care scribălăul ortografic picon să nu atragă cuiva atenția asupra vreunei greșeli de ortografie.Dar el, piconus spirochaetus, continuă să pună virgula între subiect și predicat... de „deștept” ce e. PSDacă @? ec ed ar fi „căutat audiență (implicit respect)” nu s-ar fi retras doi ani, ci ar fi stat non-stop pe forum, adică exact cum face picon pretutindenarul.Dar nu e prima oară cînd picon nu-și vede bîrna din ochiul lui.Și nici nu e singura bîrnă - poți să faci o casă cu ele.
picon Reputație: 1045 Postat Martie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2018 Nu e zi lăsată de la Dumnezeu în care scribălăul ortografic picon să nu atragă cuiva atenția asupra vreunei greșeli de ortografie.Dar el, piconus spirochaetus, continuă să pună virgula între subiect și predicat... de „deștept” ce e. PSDacă @? ec ed ar fi „căutat audiență (implicit respect)” nu s-ar fi retras doi ani, ci ar fi stat non-stop pe forum, adică exact cum face picon pretutindenarul.Dar nu e prima oară cînd picon nu-și vede bîrna din ochiul lui.Și nici nu e singura bîrnă - poți să faci o casă cu ele.Fantastic! Ai găsit o virgulă! Mai bine vezi cum e cu "î" din "i", semidoctule!Discuția mea e cu el, nu cred că avem nevoie de vreun supozitor ca tine! Așa că, vezi-ți de drum! Poate ai treabă și noi te reținem! 2
rinan Reputație: 11 Postat Martie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 21, 2018 Fantastic! Ai găsit o virgulă! Mai bine vezi cum e cu "î" din "i", semidoctule!Discuția mea e cu el, nu cred că avem nevoie de vreun supozitor ca tine! Așa că, vezi-ți de drum! Poate ai treabă și noi te reținem! SIFILITISME PIPILICONICE
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum